Válaszd ki MyTelenor fiókod vagy előfizetésed, amellyel kapcsolatban ügyet szeretnél intézni!

Válaszd ki MyTelenor fiókod vagy előfizetésed, amellyel kapcsolatban ügyet szeretnél intézni!

Hallgasd
kedvenceidet a
mobilodon, laptopon
vagy táblagépen!

Állíts össze saját zenei listát futáshoz, kikapcsolódáshoz vagy akár az esti bulihoz!
Már 40 millió dal közül válogathatsz.

  • Mi a Deezer?
  • Deezer Zene a Telenortól!
  • Hallgass bele!

Mi a Deezer?

A Deezer egy 40 millió dalból álló adatbázis, amit streamingelve tudsz hallgatni. Válaszd ki aktuális kedvenc zenéidet a Deezeren, rakd be lejátszási listákba és hallgasd mobilodon akár menet közben, offline módon is.

Mobilon, laptopon, táblagépen

Hallgasd valóban bárhol és bármikor: mobil hálózaton, WiFi kapcsolattal, offline módban is, és bármilyen kompatibilis eszközön: laptopon, táblagépen, okostelefonon!

Zenehallgatás és -keresés

A Deezeren több millió zeneszámból állíthatod össze saját zenei univerzumodat. Keresd, amit szeretsz, állíts össze saját zenei listát (futáshoz, kikapcsolódáshoz vagy akár az esti bulihoz), és hallgass bele mások kedvenceibe!

Zenemegosztás

A zene mindenkié! Mutasd meg a többieknek a kedvenc számaidat és előadóidat, oszd meg velük a Facebookon, mit hallgatsz épp, és kövesd az ő listájukat a Livebarral!

Bárhol és bármikor

Vidd magaddal a zenét mindehová! Ha olyan helyen jársz, ahol nem szeretnél netet használni, offline módban is szabadon hallgathatod az előzőleg letöltött dalokat. Mobilodat szinkronizálhatod asztali gépeddel, laptopoddal és táblagépeddel is.

Hallgasd kedvenc zenéidet a mobilodon, laptopon vagy táblagépen!

Élvezd a Deezer nyújtotta szabadságot, válassz hozzá egy olyan csomagot, amely a leginkább megfelel igényeidnek!

Csomag neveAdatmennyiség
(belföldi)
DíjMegrendelés
Deezer Zene
hozzáférés
- 1390 Ft havonta Küldd SMS-ben a ZENE
aktiváló kódot a 1750-re!

Rendeld meg online!
1GB + Deezer Zene 1 GB 1 év hűséggel 1886,06 Ft havonta Küldd SMS-ben a 1GBZENE1EV
aktiváló kódot a 1750-re!

Rendeld meg online!
hűség nélkül 2299,45 Ft havonta Küldd SMS-ben a 1GBZENE
aktiváló kódot a 1750-re!

Rendeld meg online!
hűség nélkül 2299,45 Ft havonta Küldd SMS-ben a 1GBZENE
aktiváló kódot a 1750-re!

Rendeld meg online!
2GB + Deezer Zene 2 GB 1 év hűséggel 2299,45 Ft havonta Küldd SMS-ben a 2GBZENE1EV
aktiváló kódot a 1750-re!

Rendeld meg online!
hűség nélkül 2712,83 Ft havonta Küldd SMS-ben a 2GBZENE
aktiváló kódot a 1750-re!

Rendeld meg online!
hűség nélkül 2712,83 Ft havonta Küldd SMS-ben a 2GBZENE
aktiváló kódot a 1750-re!

Rendeld meg online!


> Hálózatsemlegesség - egységes internet szolgáltatás-leíró táblázat

Ahhoz, hogy használni tudd a szolgáltatást, el kell végezned a Deezer regisztrációt. Ezt bármikor megteheted, de érdemes minél hamarabb, hiszen a szolgáltatás havidíját a Telenor a megrendeléstől számítja.

A Deezer Zene havidíjas szolgáltatás a zenehallgatással járó adatforgalmat nem tartalmazza. Az adatforgalom a tarifa- illetve szolgáltatáscsomagodban foglalt adatmennyiség terhére és feltételei szerint kerül majd kiszámlázásra, illetve levonásra. A Deezer Zene szolgáltatás használata intenzív adatforgalmazással járhat, ezért legalább 500MB adatmennyiséget tartalmazó, illetve az adatmennyiség felhasználását követően lassításra kerülő szolgáltatás vagy tarifacsomag ajánlott.

További információk

A Deezer Zene szolgáltatás megrendelésével kapcsolatos további tudnivalók

  • A Szolgáltatás igénybevételi feltétele a havidíj megfizetése.
  • A megrendeléshez aktív SMS szolgáltatás, és SMS fogadásra alkalmas eszköz szükséges.
  • A Deezer Zene szolgáltatás igénybe vételéhez aktív állapotú adatszolgáltatás vagy adatmennyiséget tartalmazó tarifacsomag szükséges.
  • Mobilon ajánlott az Android operációs rendszer / Windows 7.5 operációs rendszer / Blackberry operációs rendszer megléte. További részletek és a kompatibilis készülékek listája a Deezer oldalán.
  • A szolgáltatás valamennyi tarifacsomaggal elérhető, kivéve a Smarttarifa Extra tarifacsomag-családot (mely eleve magába foglalja a Deezer Zene szolgáltatáshoz való hozzáférési jogot).
  • Külföldi használat esetén az adatforgalom a roaming díjszabás szerint díjköteles.

A megrendeléssel a Telenor jogosultságot biztosít a Deezer zenei szolgáltatáshoz való hozzáféréshez. A Szolgáltatás megrendelését követően a regisztráció és társítás az Előfizető felelőssége.

Az igénybevételhez a Blogmusik Deezer márkanevű internetes oldalán regisztráció (felhasználói fiók létrehozása) és a Telenor előfizetés hívószáma valamint a létrehozott fiók társítása szükséges, melynek során a vonatkozó végfelhasználói feltételeket az Előfizető köteles elfogadni.

A Szolgáltatás aktiválása a megrendelést követően 72 órán belül megtörténik, mely független bármilyen adatszolgáltatás vagy adatmennyiséget biztosító tarifacsomagtól, a felhasználói fiók létrehozásától illetve a „Deezer” mobilalkalmazás letöltésétől, így a Szolgáltatás megrendelése esetén annak havidíját meg kell fizetni abban az esetben is, ha a fentieket az Előfizető nem vagy nem megfelelően végzi el, illetve akár az alkalmazás, akár a felhasználói fiók bármilyen okból az Előfizető által törlésre került.

További tudnivalók az 1GB+Deezer Zene és 2 GB+Deezer Zene szolgáltatásokról

Az 1GB + Deezer Zene és 2GB + Deezer Zene szolgáltatáscsomagok nem vehetők igénybe az adatalapú, valamint a Smarttarifa Extra, All-In XL, MobilKvartett, All-in (Red Bull Mobile), és az All-in+ (Red Bull Mobile) tarifacsomaggal.

Az 1GB + Deezer Zene és 2GB + Deezer Zene szolgáltatáscsomagok megrendelése esetén, amennyiben a Deezer szolgáltatás a megrendelést követő 1 hónapban nem kerül regisztrálásra, akkor a csomag Deezer Zene szolgáltatása felfüggesztésre kerül. Későbbi aktiváláshoz a regisztrációs szándékot jeleznie kell az ügyfélnek amit díjmentesen visszaállítunk így a regisztráció és a szolgáltatás újra elérhetővé válik.

Az 1GB + Deezer Zene és 2GB + Deezer Zene szolgáltatáscsomagok esetén a havidíjban foglalt adatforgalmi keret felhasználását követően a szolgáltatás további igénybevétele esetén a forgalmi díj 0 Ft. A havidíjban foglalt adatforgalmi keret felhasználását követően a Telenor a sebességet 32/32 kbps-ra lassítja. A számlás, illetve kártyás ciklus lezárultával a forgalomlassítás megszűnik.

Az 1GB + Deezer Zene és 2GB + Deezer Zene szolgáltatáscsomagokat kártyás előfizetők csak hűség nélkül vehetik igénybe

A szolgáltatások lemondása

A szolgáltatásokatt a Telenor Értékesítési Pontokon, a MyTelenor online ügyfélszolgálaton, vagy Telefonos Ügyfélszolgálatunkon (1220) mondhatod le.

Az Előfizető a Szolgáltatás lemondására irányuló nyilatkozatát bármikor megteheti. A lemondást követően a Szolgáltatás megszüntetésre kerül az előfizetésen. Az Előfizető a folyamatban lévő számlázási ciklus végéig a teljes havidíjat köteles megfizetni.

A Szolgáltató jogosult az Előfizetőt a regisztrációval összefüggésben illetve tájékoztatás céljából megkeresni.

A szolgáltatás lemondásával Deezer fiókod felfüggesztésre kerül és kapcsolódó felhasználói adataid a korábban elfogadott, Blogmusik SAS által meghatározott adatkezelési szabályoknak megfelelően lesznek kezelve.

A Deezer Zene szolgáltatásról

Az Deezer márkanevű szolgáltatás és mobil applikáció a Blogmusik tulajdona, a szolgáltatásban megjelenő tartalmakért, illetve azoknak minőségéért kizárólag a Blogmusik felel a regisztráció során jóváhagyott felhasználói feltételeknek megfelelően.

A szolgáltatáshoz használható eszközökre, azok számára és az azokon történő egyidejű használatra a telenor.hu/deezeraszf oldalon elérhető felhasználói feltételek az irányadóak. A Deezer Zene adatforgalom a Deezer Zene szolgáltatás igénybe vétele közben generált zene adatfolyamot jelenti. Nem tartoznak ide a szolgáltatásban megjelenő vagy abból hivatkozott, harmadik felek által publikált, tárolt vagy üzemeltetett tartalmak és funkciók (pl: regisztráció egyes elemei, keresés, playlist összeállítása, megjelenő előadói képek, videók, Facebook megosztás, stb.).

A Blogmusik Deezer zeneszolgáltatása elérhető kompatibilis számítógépekről, mobil- továbbá egyes multimédiás tartalmak lejátszására alkalmas eszközökről . A használható eszközök számára és az azokon történő egyidejű használatra a Blogmusik felhasználói feltételei az irányadóak.

A Blogmusik Deezer zeneszolgáltatása a fiók társítását követően, aktív Szolgáltatás esetén más szolgáltató által nyújtott internet hozzáférésen keresztül (pl. otthoni internet, publikus hozzáférési pont) is igénybe-vehető mely esetben a használt internetkapcsolat feltételeinek megismerése és elfogadása az előfizető felelőssége.

A szolgáltattatás használatáról, adatkezelésről és felelősségvállalásról oldalunk alján olvashatsz további információt.

A szolgáltatás megrendelésének menete 3 egyszerű lépésben:

Látogass el a m.deezer.com-ra és töltsd le mobilodra a Deezer alkalmazást is!

Amennyiben Androidos telefonról végzed a regisztrációt és már korábban letöltötted a Deezer alkalmazást, akkor a regisztráció során a Deezer alkalmazás nyitó képernyőjén a "Telenor első regisztráció"-t válaszd.

Hallgass bele!

Telenor Karácsonyi Playlist 2015 Ez szól most!
Ivan & the Parazol Mode Bizarre Ez szól most!
Lajkó Félix Mező Ez szól most!
Karányi Celebrate Life Ez szól most!
Tankcsapda Igazi hiénák Ez szól most!
Flo Rida How I feel Ez szól most!
Telenor
Fitness
Playlist Ez szól most!
Telenor
Fitness 2
Playlist Ez szól most!

Folytatnád? A Deezer-en további 30 millió dal vár rád!

Rendeld meg Te is a Deezer Zene szolgáltatást, a véget nem érő felfedezésért!

MEGRENDELEM

Deezer Zene szolgáltatás

A Szolgáltatás – amely egy megújuló havidíjas szolgáltatás - a Blogmusik SAS (székhelye: 12 Rue d'Athènes, 75009 PARIS, France illetve leányvállalatai, vagy egyéb kapcsolt/szerződéses vállalkozásai - továbbiakban együttesen „Blogmusik”) által üzemeltetett és nyújtott „Deezer” márkanevű zeneszolgáltatáshoz biztosít hozzáférési jogosultságot, elsősorban a Szolgáltató hálózatán keresztül. A Blogmusik Deezer szolgáltatásához való hozzáférésért a Szolgáltatás megrendelése esetén további díjat nem kell megfizetni, ide nem értve az adatforgalmazással felmerülő díjakat.

„Deezer márkanevű zeneszolgáltatás” vagy „Blogmusik Deezer szolgáltatása” jelenti a Blogmusik által üzemeltett Deezer márkanevű szolgáltatást, melynek a részleteit a www.deezer.com internetes oldal tartalmazza és amelynek az igénybevételére a Blogmusik feltételei és felelőssége mellett van lehetőség.

„Szolgáltatás” vagy „Deezer Zene (szolgáltatás) jelenti a Deezer márkanevű zeneszolgáltatáshoz való hozzáférési jogosultságot elsősorban a Szolgáltató hálózatán keresztül.

„Deezer Zene adatforgalom” jelenti azt az adatforgalmat, amit Előfizető a Blogmusik Deezer szolgáltatásának igénybevételekor, zenehallgatás során (streaming) forgalmaz, ide nem értve az egyéb forgalomtípusokat, pl. a szolgáltatásban megjelenő vagy abból hivatkozott harmadik felek által publikált, tárolt vagy üzemeltetett tartalmakra és funkciókra (pl: regisztráció, alkalmazás-letöltés, képek, videók, közösségi funkciók, stb.).

A Szolgáltatás használata

A Blogmusik Deezer zeneszolgáltatás használata során „streaming” típusú adatforgalom keletkezik. A streaming technológia egy adatfolyamot jelent, ami használat (zenehallgatás) közben állandó adatforgalmat generál. Nem tartoznak ide a szolgáltatásban megjelenő vagy abból hivatkozott harmadik felek által publikált, tárolt vagy üzemeltetett tartalmak és funkciók (pl: regisztráció egyes elemei, megjelenő előadói képek, videók, Facebook megosztás, stb.).

A Deezer Zene adatforgalom mobil eszközökön 128 Kbps kódolással (960 KB/perc), számítógépeken a felhasználói beállításoktól függően akár 320 Kbps kódolás (2400 KB/perc) továbbítja a zenehallgatáshoz szükséges adatokat.

A Blogmusik Deezer zeneszolgáltatás használata intenzív adatforgalmazással járhat, legalább 500MB adatmennyiséget tartalmazó illetve az adatmennyiség felhasználását követően lassításra kerülő szolgáltatás vagy tarifacsomag ajánlott. Az adatforgalmazás mérséklése érdekében lehetőség van a zenei adat ideiglenes tárolására a használt eszköz képességei illetve a Blogmusik által meghatározott paramétereknek megfelelően.

A Szolgáltatás a Blogmusik által kínált Deezer Premium+ márkanevű zeneszolgáltatásához biztosít hozzáférést.

A Szolgáltatás – azaz a hozzáférési jogosultság – lemondásával a korábban ahhoz az Előfizetői hívószámhoz társított felhasználói fiók felfüggesztésre kerül. A Blogmusik által meghatározott feltételek szerint a felhasználói fiók a hozzáférés díjának megfizetése mellett újraaktiválható.

Adatkezelés

A Szolgáltatáshoz kapcsolódó előfizetői hívószám –amelyre a Szolgáltatás megrendelésre kerül- a regisztrációs folyamat során átadásra kerül a Blogmusik számára. Az előfizetői hívószám a Szolgáltatás megszüntetése esetén törlésre kerül.

A felhasználói fiók létrehozásához az Előfizetőnek meg kell adnia az előfizetői hívószámát, amelyre a Szolgáltatást megrendelte, az e-mail címét, egy jelszót, egy felhasználói nevet, a születési idejét és nemét. A Blogmusik fiókkal összefüggésben megadott adatok kezeléséről az ott elfogadott felhasználási feltételek az irányadóak.

Felelősség

A Szolgáltatáshoz kapcsolódó applikáció csak kompatibilis készülékekkel vehető igénybe. A készülék-támogatottság folytonosságáért a Blogmusik felel. A támogatott operációs rendszerekről (igénybevehető eszközöket) honlapjukon nyújtanak tájékoztatást.

A Deezer márkanevű szolgáltatás és mobil applikáció a Blogmusik tulajdona, a szolgáltatásban megjelenő tartalmakért, illetve azoknak minőségéért kizárólag a Blogmusik felel a regisztráció során jóváhagyott felhasználói feltételeknek megfelelően.

A fentiekre tekintettel a Blogmusik Deezer márkanevű szolgáltatásával és annak elemeivel kapcsolatos felelősség a Blogmusik-ot terheli, az Előfizető kizárólag a Blogmusik-kal szemben érvényesítheti ezekkel kapcsolatos igényét. A Szolgáltató felelőssége a Blogmusik Deezer márkanevű szolgáltatásáért, megoldásaiért, szoftvereiért kizárt, melyet az Előfizető a megrendelésével tudomásul vesz.

Szolgáltató felelőssége egyebekben – például mobilhálózati hozzáférés a szolgáltatáshoz – csak az Előfizető által megfizetett díjak összegére korlátozódik. Előfizető vállalja, hogy amennyiben saját magatartásából következően a Szolgáltató a Blogmusik-nak külön díjat – ideértve bármely szerződésszegés folytán esedékessé váló kártérítést, vagy összeget – köteles fizetni (pl. szerzői jogok megsértése), akkor Szolgáltatót teljes mértékben mentesíti, helytáll ezen összegek megfizetéséért közvetlenül, vagy ha Szolgáltató ezen összegeket már megfizette, akkor Szolgáltató felhívására haladéktalanul megfizeti ezeket Szolgáltató számára.

Az előfizetői panaszokat a Szolgáltató ügyfélszolgálati pontjai kezelik, mely azonban nem jelenti szükségszerűen a szolgáltatásért való felelősséget. A szolgáltatásért való felelősség tekintetében a szolgáltatás használatához szükséges aktivációkor illetve telepítésekor elfogadott Deezer felhasználási feltételek az irányadóak.

Amennyiben bármely okból kifolyólag a Blogmusik és Szolgáltató közötti szerződés megszüntetésre kerül, a Deezer Zene szolgáltatás elemeinek elérhetőségét, használhatóságát a Szolgáltató a továbbiakban nem tudja biztosítani.

A Blogmusik Deezer Premium+ márkanevű szolgáltatása, illetve a mobilalkalmazás a Szolgáltató által biztosított Szolgáltatástól függetlenül is igénybe vehető közvetlenül a Blogmusik-tól az általa meghatározott hozzáférési díjon és feltételek szerint. A Szolgáltató ilyen esetben nem felel sem a használat során felmerülő ügyfélszolgálati kérdésekért, sem az ebből eredő adatforgalomért.

Üzleteinkben a számlabefizetés 2016. május 9-től megszűnik!
Számlabefizetés
gyorsan és kényelmesen!
Intézd készpénzzel a kijelölt Relay és Inmedio üzletekben
vagy bankkártyával a MyTelenor alkalmazáson keresztül!

MyTelenor belépés

A MyTelenor online ügyfélszolgálati oldalon rendszerfrissítést végzünk, ezért a szolgáltatás átmenetileg nem elérhető.

Megértésedet és türelmedet köszönjük.

Tájékoztatjuk, hogy a honlap szöveges fájlokat, ún. sütiket (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások nélkülük nem lennének elérhetőek. A sütikről, valamint ezek engedélyezéséről és tiltásáról itt tájékozódhat. Amennyiben a süti használatát nem engedélyezi, úgy kérjük, végezze el a szükséges beállításokat a számítógépe böngészőjében.
Bővebb információ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik tárolásához és felhasználásához.