Deezer zenehallgatás

deezer3

Mi a Deezer?

A Deezer egy 40 millió dalból álló adatbázis, amit streamingelve tudsz hallgatni. Válaszd ki aktuális kedvenc zenéidet a Deezeren, rakd be lejátszási listákba és hallgasd mobilodon akár menet közben, offline módon is.

Deezer - Mobilon, laptopon, táblagépen

Mobilon, laptopon, táblagépen

Hallgasd valóban bárhol és bármikor: mobil hálózaton, WiFi kapcsolattal, offline módban is, és bármilyen kompatibilis eszközön: laptopon, táblagépen, okostelefonon!

Zenehallgatás és -keresés

A Deezeren több millió zeneszámból állíthatod össze saját zenei univerzumodat. Keresd, amit szeretsz, állíts össze saját zenei listát (futáshoz, kikapcsolódáshoz vagy akár az esti bulihoz), és hallgass bele mások kedvenceibe!

deezerinfo2

deezerinfo3

Zenemegosztás

A zene mindenkié! Mutasd meg a többieknek a kedvenc számaidat és előadóidat, oszd meg velük a Facebookon, mit hallgatsz épp, és kövesd az ő listájukat a Livebarral!

Bárhol és bármikor

Vidd magaddal a zenét mindehová! Ha olyan helyen jársz, ahol nem szeretnél netet használni, offline módban is szabadon hallgathatod az előzőleg letöltött dalokat. Mobilodat szinkronizálhatod asztali gépeddel, laptopoddal és táblagépeddel is.

 

deezerinfo4

Hallgasd kedvenc zenéidet a mobilodon, laptopon vagy táblagépen!

    

deezerlogo

Próbáld ki itt: https://www.deezer.com/hu/

Élvezd a Deezer nyújtotta szabadságot, válassz hozzá egy olyan csomagot, amely a leginkább megfelel igényeidnek!

Csomag neveAdatmennyiség 
(belföldi)
DíjMegrendelés
Deezer Zene
hozzáférés
-1390 Ft havonta

Küldd SMS-ben a ZENE
aktiváló kódot a 1750-re!

Rendeld meg online!

1GB + Deezer Zene1GB1 év hűséggel 1886,06 Ft havonta

Küldd SMS-ben a 1GBZENE1EV
aktiváló kódot a 1750-re!

Rendeld meg online!

1GBHűség nélkül 2299,45 Ft havonta

Küldd SMS-ben a 1GBZENE 
aktiváló kódot a 1750-re!

Rendeld meg online!

2GB + Deezer Zene2GB1 év hűséggel 2299,45 Ft havonta

Küldd SMS-ben a 2GBZENE1EV
aktiváló kódot a 1750-re!

Rendeld meg online!

2 GBHűség nélkül 2712,83 Ft havonta

Küldd SMS-ben a 2GBZENE
aktiváló kódot a 1750-re!

Rendeld meg online!

Hálózatsemlegesség - egységes internet szolgáltatás-leíró táblázat

Ahhoz, hogy használni tudd a szolgáltatást, el kell végezned a Deezer regisztrációt. Ezt bármikor megteheted, de érdemes minél hamarabb, hiszen a szolgáltatás havidíját a Telenor a megrendeléstől számítja.

A Deezer Zene havidíjas szolgáltatás a zenehallgatással járó adatforgalmat nem tartalmazza. Az adatforgalom a tarifa- illetve szolgáltatáscsomagodban foglalt adatmennyiség terhére és feltételei szerint kerül majd kiszámlázásra, illetve levonásra. A Deezer Zene szolgáltatás használata intenzív adatforgalmazással járhat, ezért legalább 500MB adatmennyiséget tartalmazó, illetve az adatmennyiség felhasználását követően lassításra kerülő szolgáltatás vagy tarifacsomag ajánlott. 

További információk

A szolgáltatás megrendelésének menete 3 egyszerű lépésben:

deezer

deezer2

deezer3

A Szolgáltatás – amely egy megújuló havidíjas szolgáltatás - a Blogmusik SAS (székhelye: 12 Rue d'Athènes, 75009 PARIS, France illetve leányvállalatai, vagy egyéb kapcsolt/szerződéses vállalkozásai - továbbiakban együttesen „Blogmusik”) által üzemeltetett és nyújtott „Deezer” márkanevű zeneszolgáltatáshoz biztosít hozzáférési jogosultságot, elsősorban a Szolgáltató hálózatán keresztül. A Blogmusik Deezer szolgáltatásához való hozzáférésért a Szolgáltatás megrendelése esetén további díjat nem kell megfizetni, ide nem értve az adatforgalmazással felmerülő díjakat.

„Deezer márkanevű zeneszolgáltatás” vagy „Blogmusik Deezer szolgáltatása” jelenti a Blogmusik által üzemeltett Deezer márkanevű szolgáltatást, melynek a részleteit a www.deezer.com internetes oldal tartalmazza és amelynek az igénybevételére a Blogmusik feltételei és felelőssége mellett van lehetőség.

„Szolgáltatás” vagy „Deezer Zene (szolgáltatás) jelenti a Deezer márkanevű zeneszolgáltatáshoz való hozzáférési jogosultságot elsősorban a Szolgáltató hálózatán keresztül.

„Deezer Zene adatforgalom” jelenti azt az adatforgalmat, amit Előfizető a Blogmusik Deezer szolgáltatásának igénybevételekor, zenehallgatás során (streaming) forgalmaz, ide nem értve az egyéb forgalomtípusokat, pl. a szolgáltatásban megjelenő vagy abból hivatkozott harmadik felek által publikált, tárolt vagy üzemeltetett tartalmakra és funkciókra (pl: regisztráció, alkalmazás-letöltés, képek, videók, közösségi funkciók, stb.).

A Blogmusik Deezer zeneszolgáltatás használata során „streaming” típusú adatforgalom keletkezik. A streaming technológia egy adatfolyamot jelent, ami használat (zenehallgatás) közben állandó adatforgalmat generál. Nem tartoznak ide a szolgáltatásban megjelenő vagy abból hivatkozott harmadik felek által publikált, tárolt vagy üzemeltetett tartalmak és funkciók (pl: regisztráció egyes elemei, megjelenő előadói képek, videók, Facebook megosztás, stb.).

A Deezer Zene adatforgalom mobil eszközökön 128 Kbps kódolással (960 KB/perc), számítógépeken a felhasználói beállításoktól függően akár 320 Kbps kódolás (2400 KB/perc) továbbítja a zenehallgatáshoz szükséges adatokat.

A Blogmusik Deezer zeneszolgáltatás használata intenzív adatforgalmazással járhat, legalább 500MB adatmennyiséget tartalmazó illetve az adatmennyiség felhasználását követően lassításra kerülő szolgáltatás vagy tarifacsomag ajánlott. Az adatforgalmazás mérséklése érdekében lehetőség van a zenei adat ideiglenes tárolására a használt eszköz képességei illetve a Blogmusik által meghatározott paramétereknek megfelelően.

A Szolgáltatás a Blogmusik által kínált Deezer Premium+ márkanevű zeneszolgáltatásához biztosít hozzáférést.

A Szolgáltatás – azaz a hozzáférési jogosultság – lemondásával a korábban ahhoz az Előfizetői hívószámhoz társított felhasználói fiók felfüggesztésre kerül. A Blogmusik által meghatározott feltételek szerint a felhasználói fiók a hozzáférés díjának megfizetése mellett újraaktiválható.

A Szolgáltatáshoz kapcsolódó előfizetői hívószám –amelyre a Szolgáltatás megrendelésre kerül- a regisztrációs folyamat során átadásra kerül a Blogmusik számára. Az előfizetői hívószám a Szolgáltatás megszüntetése esetén törlésre kerül.

A felhasználói fiók létrehozásához az Előfizetőnek meg kell adnia az előfizetői hívószámát, amelyre a Szolgáltatást megrendelte, az e-mail címét, egy jelszót, egy felhasználói nevet, a születési idejét és nemét. A Blogmusik fiókkal összefüggésben megadott adatok kezeléséről az ott elfogadott felhasználási feltételek az irányadóak.

A Szolgáltatáshoz kapcsolódó applikáció csak kompatibilis készülékekkel vehető igénybe. A készülék-támogatottság folytonosságáért a Blogmusik felel. A támogatott operációs rendszerekről (igénybevehető eszközöket) honlapjukon nyújtanak tájékoztatást.

A Deezer márkanevű szolgáltatás és mobil applikáció a Blogmusik tulajdona, a szolgáltatásban megjelenő tartalmakért, illetve azoknak minőségéért kizárólag a Blogmusik felel a regisztráció során jóváhagyott felhasználói feltételeknek megfelelően.

A fentiekre tekintettel a Blogmusik Deezer márkanevű szolgáltatásával és annak elemeivel kapcsolatos felelősség a Blogmusik-ot terheli, az Előfizető kizárólag a Blogmusik-kal szemben érvényesítheti ezekkel kapcsolatos igényét. A Szolgáltató felelőssége a Blogmusik Deezer márkanevű szolgáltatásáért, megoldásaiért, szoftvereiért kizárt, melyet az Előfizető a megrendelésével tudomásul vesz.

Szolgáltató felelőssége egyebekben – például mobilhálózati hozzáférés a szolgáltatáshoz – csak az Előfizető által megfizetett díjak összegére korlátozódik. Előfizető vállalja, hogy amennyiben saját magatartásából következően a Szolgáltató a Blogmusik-nak külön díjat – ideértve bármely szerződésszegés folytán esedékessé váló kártérítést, vagy összeget – köteles fizetni (pl. szerzői jogok megsértése), akkor Szolgáltatót teljes mértékben mentesíti, helytáll ezen összegek megfizetéséért közvetlenül, vagy ha Szolgáltató ezen összegeket már megfizette, akkor Szolgáltató felhívására haladéktalanul megfizeti ezeket Szolgáltató számára.

Az előfizetői panaszokat a Szolgáltató ügyfélszolgálati pontjai kezelik, mely azonban nem jelenti szükségszerűen a szolgáltatásért való felelősséget. A szolgáltatásért való felelősség tekintetében a szolgáltatás használatához szükséges aktivációkor illetve telepítésekor elfogadott Deezer felhasználási feltételek az irányadóak.

Amennyiben bármely okból kifolyólag a Blogmusik és Szolgáltató közötti szerződés megszüntetésre kerül, a Deezer Zene szolgáltatás elemeinek elérhetőségét, használhatóságát a Szolgáltató a továbbiakban nem tudja biztosítani.

A Blogmusik Deezer Premium+ márkanevű szolgáltatása, illetve a mobilalkalmazás a Szolgáltató által biztosított Szolgáltatástól függetlenül is igénybe vehető közvetlenül a Blogmusik-tól az általa meghatározott hozzáférési díjon és feltételek szerint. A Szolgáltató ilyen esetben nem felel sem a használat során felmerülő ügyfélszolgálati kérdésekért, sem az ebből eredő adatforgalomért.