YES!

 

Nehogy net nélkül maradj!

Szerezz 100 GB netet fél áron akár meglévő Telenor Blue+ XS vagy S tarifádhoz is.

Már megint túl sok videót néztél mobilnetről? Mindig az új trailer közepén fogy el... Megáll, forog a töltés ikon... szörnyű. Hogy tudunk-e segíteni? YES!
A YES! opcióval fél áron vehetsz 100 GB netet még Telenor Blue+ XS vagy S tarifádhoz is egy teljes évig, havonta 5000 Ft helyett 2500 Ft-ért. Így néz ez ki:

Telenor Blue+ XS
YES! opció

2GB Hipernet év végéig 1GB helyett*

100 perc beszéd belföldön

100 GB kiegészítő mobilnet

Telenor Blue+ S
YES! opció

4GB Hipernet év végéig 2GB helyett*

Korlátlan beszéd hálózaton belül

100 perc beszéd minden más belföldi irányba

100 GB kiegészítő mobilnet

A YES! opciót igénybe veheted meglévő Telenor Blue+ XS, S, M vagy L tarifádhoz is, egy teljes évig, havonta 5000 Ft helyett 2500 Ft-ért a MyTelenor Appon.
A beépített adatra vonatkozó, dupla adat promóció 2019. szeptember 5-ig megkötött új Telenor Blue+ előfizetés és hűségvállalás esetén érvényes. A dupla adat 2019. december 31-ig vehető igénybe. A tarifában foglalt adatkeret és a megduplázott adatkeret  belföldön és az EU-ban használható fel.

Szóval, ha 18-26 év közötti vagy, mondj igent a YES-re! Miért?

  • Mert ez igazán egy neked szóló ajánlat.
  • A legjobb ár-érték arány, amit mobilnetre csak találhatsz.
  • Annyi net, hogy még a krónikus letöltők is elégedettek lesznek.

Na dugd vissza a fülest, pörögjön az a videó!

 

Gyakran ismételt kérdések

Ha még mindig 26 év alatt vagy és élvezted a Yes! opció nyújtotta szörfölést, rendeld meg ismét.

Igen, a szolgáltatás minden esetben a megrendeléstől számított 1 évig vehető igénybe és az 1 év lejáratkor szűnik meg automatiksuan.

Ha 26 éves elmúltál kiegészítő adatjegyeink közül választhatsz.

Ha Telenor Blue+ XS, S, M vagy L előfizetésed van, a YES! opció elérhető számodra a MyTelenor Appon.

Igen, a Yes! opció 1-es roaming díjzónában felhasználható kerete 7 GB, ami a hozzá választott tarifa roaming keretéhez adódik hozzá, például Telenor Blue+ XS esetén 1+7 GB, Telenor Blue+ S esetén 2+7 GB. További tarifainformációkat a Telenor Blue+ tarifa oldalon találsz.

Válassz készüléket is!


 


A lakossági YES! opció ajánlatunkat Telenor Blue+ XS, S, M és L tarifacsomagokhoz  18-26 év közötti egyéni (lakossági) előfizetők vehetik igénybe visszavonásig.
**Az ár e-Komfort csomaggal, készülékvásárlás nélkül 11 hó hűséggel érvényes.
*** Az ár e-Komfort csomaggal, készülékvásárlással, 2 év hűséggel érvényes.
A Telenor Blue+ XS csomag YES! opció nélkül, készülékkel, 24 havi hűséggel: 3 490 Ft/hó, készülék nélkül, 11 havi hűséggel: 2 990 Ft/hó. A Telnor Blue+ S csomag YES! opció nélkül, készülékkel 24 havi hűséggel: 5 990 Ft/hó, készülék nélkül, 11 havi hűséggel: 4 990 Ft/hó. YES! opcióval a 100 GB-os mobilnet csomag: 2 500 Ft/hó. A Telenor Blue+ tarifacsomagok kizárólag a normál felhasználás szabályainak betartása mellett használhatók, egyéni felhasználásra.
Hűség néküli és egyéb ajánlataink, illetve a normál felhasználás szabályaival kapcsolatos egyéb információk:
www.telenor.hu/telenor-blue-plusz

Az akció igénybevételének feltételei:

  • új és meglévő, kizárólag Telenor Blue+ tarifacsomagokra előfizetéssel rendelkező Előfizetők számára elérhető ajánlat. A szolgáltatás nem elérhető Telenor Blue+ XXL tarifacsomaghoz. Amennyiben az Előfizető olyan tarifacsomagra kezdeményez tarifacsomag-váltást, amelyhez a szolgáltatás nem vehető igénybe, úgy a szolgáltatás törlésre kerül a fel nem használt adatkerettel együtt, a tárgyidőszakra vonatkozó teljes havidíj kiszámlázásával.
  • A szolgáltatás kizárólag 26. életév betöltését megelőzően, egyéni (lakossági) előfizetők által rendelhető meg.
  • Egy időben az Előfizető csak egy havidíjas adatcsomagot vehet igénybe. Az egyéb havidíjas adatcsomag igénybevételére irányuló nyilatkozat a meglévő adatcsomag egyidejű törlését vonja maga után.
  • A szolgáltatáscsomag megrendelésekor tört számlázási időszak esetén időarányos havidíj kerül terhelésre, a szolgáltatáscsomagban foglalt adatmennyiség ugyanakkor a tört időszak alatt is teljes mértékben felhasználható. A lemondásra cikluszárással van lehetőség.
  • A szolgáltatás által biztosított adatmennyiség nem számít bele az Adatmegosztás szolgáltatás közös adatkeretébe.

Hálózatsemlegesség - egységes internet szolgáltatás-leíró táblázat - Telenor Blue+