Fedezd fel az online vásárlás egyszerűségét!

A Telenor Wallettel gyorsan és biztonságosan vásárolhatsz minden webshopban, ahol a MasterPass logót látod. A MasterPass funkciót és abban a Telenor Wallet logót már több mint 160 magyar és 250 000 külföldi internetáruházban láthatod. Válaszd a biztonságos fizetés jelét!
 

Nem érhet meglepetés,

ha az internetes vásárlásaid fizetéséhez ezentúl a telefonszámod használod, bankkártya adataid helyett! A Telenor Walletbe érkező MasterPass értesítés alapján Te döntöd el, hogy a kifizetést  jóváhagyod-e vagy sem.

Használd mobilodat a netes vásárlásokhoz!

A webshop oldalán a MasterPass gombra kattintva a telefonszámoddal kezdeményezheted a fizetést.

 

Egyszerű,

mert a webshop oldalán a MasterPass gombra kattintva a telefonszámoddal kezdeményezheted a fizetést. Ezután már a Telenor Walletben választhatod ki, hogy melyik kártyádról fizetsz.

Mindenki számára elérhető,

mert bármely bank által kibocsátott MasterCard, Visa, vagy AMEX kártyáddal is használhatod. A használatához csak egyszer kell regisztrálnod a bankkártyádat a Telenor Wallet alkalmazásban.

A Masterpasst bármely bank által kibocsátott MasterCard, Visa, vagy AMEX kártyáddal is használhatod

Egyszerűen kifizetheted a megrendelt termékeket

  1. Regisztráld bármely MasterCard, Visa vagy  Amex bankkártyádat a Walletben!
  2. Add meg személyes adataidat szintén a Walletben!
  3. Vásárolj online bármely webshopban ahol a MasterPass logót látod!
  4. Válaszd a MasterPass fizetést!
  5. Hagyd jóvá telefonodon a beérkező számlát!
     

Személyes és bankkártya adataidat elég csak egyszer megadnod, legközelebb azt újra felhasználhatod vagy megváltoztathatod.

Személyes és bankkártya adataidat elég csak egyszer megadnod, legközelebb azt újra felhasználhatod vagy megváltoztathatod.

A MasterPass logóval ellátott webshopokban nem csak Magyarországon, hanem külföldön is vásárolhatsz Telenor Walleteddel, attól függően, hogy az adott shop szállít Magyarországra vagy sem.

A MasterPass logóval ellátott webshopokban nem csak Magyarországon, hanem külföldön is vásárolhatsz