Hipernet tarifák nagyvállalati ügyfelek részére


 

Vállalati
Hipernet 5GB
Vállalati
Hipernet 10GB
Vállalati
Hipernet 25GB
Vállalati
Hipernet 50GB
Vállalati
Hipernet 
100GB
Vállalati Hipernet
200GB
Vállalati Hipernet
500GB
Vállalati Hipernet
XXL
Nettó listaár e-Komforttal3500 Ft 4500 Ft5300 Ft 6300 Ft7500 Ft9500 Ft14000 Ft21500 Ft
Havidíjba foglalt adatforgalmi keret belföldön5GB  10GB 25GB50GB  100GB200GB500GB1TB/számlázási ciklus*
Havidíjba foglalt adatforgalmi keret roaming 1. zónában 5GB8,4GB10,1GB12GB14,3GB18,1 GB26,7GB40,9GB
e-Komfort nem teljesítés díja236,2 Ft  236,2 Ft  787,4 Ft 787,4 Ft787,4 Ft787,4 Ft787,4 Ft787,4 Ft


A Vállalati Hipernet tarifák igénybevételéhez keretszerződés és szolgáltatási szerződés megkötése szükséges.
 

 • Az adatforgalom mérése 0,01 MB-os egységekben történik.
 • A mobil internet tarifacsomagok nem alkalmasak normál hanghívások, MMS és a MobilVásárlás szolgáltatás igénybevételére. A mobil internet-tarifacsomagokba épített internet hozzáférés, valamint SMS fogadás nem mondható le.
 • Az SMS-küldés nettó díja belföldi hálózatba, valamint 1. roaming díjzónából Magyarország bármely hálózatába és 1. roaming díjzónába küldött SMS esetén nettó 33 Ft/SMS.
 • Amennyiben az Előfizető nem használja fel a havidíjban foglalt forgalmi keretet, a fennmaradó rész nem vihető át a következő számlázási ciklusra.  
 • A becsült maximális sebesség a Vállalati Hipernet tarifacsomagok esetén, 4G+/LTE Advanced hálózaton (le- és feltöltési irányban): 300/60 Mbit/s. Az előfizető által ténylegesen tapasztalt sebesség értékét, a mobiltechnológia sajátosságaira tekintettel, több körülmény egyidejűleg befolyásolja (pl. mobil-jelerősség, az adott területen egyidejűleg jelen lévő előfizetők száma, elérhető technológia, az előfizető által használt végberendezés típusa). Az egyéb szolgáltatásminőségi követelményekről és célértékekről bővebb tájékoztatás az Általános Szerződési Feltételek oldalon érhető el.
 •  A tarifacsomagba foglalt adatforgalmi keret túllépése után a sebességet belföldön 32/32 kbps sebességre lassítjuk, az 1. roaming díjzónában az adatforgalmazás nem lehetséges.
 • Amennyiben 1. roaming díjzónában történő adatforgalmazás során a felhasználható fentiekben megjelölt adatmennyiség leforgalmazásra kerül, úgy a továbbiakban a havidíjban foglalt belföldi keret kerül felhasználásra, a keret kimerítéséig a számlás díjszabás (ÁSZF 1/A. melléklete) III. fejezet 8.3.1. pontja szerinti többletdíj terhelése mellett. Ezt követően az 1. roaming díjzónában az adatforgalmazás nem lehetséges.

*A Vállalati Hipernet XXL tarifacsomag a havidíjért 1 TB adatmennyiséget biztosít, amelyet meghaladóan az adatforgalmazás továbbra is korlátozásmentesen lehetséges, ezért azonban legkésőbb a tárgyhónapot követő 2. számlázási ciklusban a Telenor nettó 10 000 Ft egyszeri díjat jogosult kiszámlázni.


A táblázatban szereplő árak irányárak, személyre szabott ajánlatért kérjük, keresse ügyfélmenedzserét! Amennyiben még nem ügyfelünk, kérjük, hívja 1220-at!

Hálózatsemlegesség - Új Vállalati Hipernet tarifacsomagok

Az adatok a 2021. május 27-e előtt értékesített tarifák esetében érvényesek


 

 • Ha több adatmennyiségre van szüksége, vásárolhat kiegészítő adatjegyeket, amelyekkel tovább növelheti belföldi adatforgalmi keretét az adott számlázási ciklusban.
   
  Vállalati Hipernet csomagokhoz megújuló adatcsomagokHipernet megújuló adatcsomag 10GBHipernet megújuló adatcsomag 25GBHipernet megújuló adatcsomag 100GB
  Nettó havi előfizetési díj2700 Ft3700 Ft4500 Ft 
  Havidíjba foglalt adatforgalmi keret belföldön10GB25GB100GB
  Havidíjba foglalt adatforgalmi keret roaming 1. zónában5,1GB7,1GB8,6GB

  Bővebb információt az ÜÁSZF 1. melléklet tartalmazza. 
  A Hipernet megújuló adatcsomag 10 GB, 25 GB és 100 GB forgalmi keretet biztosít mindaddig, amíg a szolgáltatás nem kerül lemondásra. A forgalmi keret a tarifában foglalt forgalmi kereten felül értendő.
  Egy időben egy Előfizető csak egy adatcsomagot vehet igénybe. A szolgáltatásváltásra irányuló nyilatkozat a meglévő szolgáltatás egyidejű lemondását vonja maga után. A szolgáltatások megrendelése és másik szolgáltatásra váltás számlázási időszakonként egyszer lehetséges.
  A Hipernet megújuló adatcsomag a megrendeléstől számított 72 órán belül kerül aktiválásra. A Hipernet megújuló adatjegy 10 GB, 25 GB és 100 GB forgalmi keretet biztosít mindaddig, amíg le nem mondod a szolgáltatást. A forgalmi keret a tarifában foglalt forgalmi kereten felül értendő. A Vállalati Hipernet tarifactsomagokhoz lehet igénybe venni 2021. május 27-től, visszavonásig.

  Vállalati Hipernet csomagokhoz egyszeri adatjegyekHipernet egyszeri adatjegy 10GBHipernet egyszeri adatjegy 25GBHipernet egyszeri adatjegy 100GB
  Nettó egyszeri díj2700 Ft3700 Ft4500 Ft 
  Havidíjba foglalt adatforgalmi keret belföldön10GB25GB100GB
  Havidíjba foglalt adatforgalmi keret roaming 1. zónában5,1GB7,1GB8,6GB

  Bővebb információt az ÜÁSZF 1. melléklet tartalmazza. 
  A Hipernet 10 GB, 25 GB és 100 GB egyszeri adatjegy szolgáltatások egyszeri díjas, a tarifacsomag feltételei szerint felhasználható adatmennyiséget tartalmazó szolgáltatások, melyeket a Vállalati Hipernet tarifacsomagokhoz lehet igénybe venni 2021. május 27-től visszavonásig.  A szolgáltatás megnöveli az éppen rendelkezésre álló (tarifacsomagban foglalt) keret mennyiségét. A szolgáltatásban foglalt adatmennyiség az adatjegy megrendeléstől számított 30 teljes napig használható fel. A 30 teljes nap leteltét követően az eredeti (tarifacsomagban foglalt) keret mennyiség lesz újra elérhető.
  Amennyiben a korábban megrendelt adatjegy érvényességi idején, azaz 30 napon belül újabb adatjegy rendelés történik, abban az esetben a korábbi rendelésből még fel nem használt adatmennyiséghez hozzáadódik az újabb adatjegyben foglalt mennyiség és a teljes adatkeret az utolsó adatjegy megrendelésétől számított 30 napig használható fel.
  Egyszeri adatjegy bármennyiszer rendelhető, akár napon belül is. Ugyanaz az adatmennyiség is megrendelhető többször napon belül. 
  Amennyiben a korábban megrendelt adatjegy érvényességi idején, azaz 30 napon belül újabb adatjegy rendelés történik, abban az esetben a korábbi rendelésből még fel nem használt adatmennyiséghez hozzáadódik az újabb egyszeri adatjegyben foglalt mennyiség és a teljes adatkeret az utolsó adatjegy megrendelésétől számított 30 napig használható fel. 

•    Amennyiben tarifája nem tartalmaz beépített adatmennyiséget, abban az esetben a kiegészítő adatforgalmi keret(ek)et a következő sebességgel használhatja: 7 Mbit/s letöltési sebesség, 2 Mbit/s feltöltési sebesség. A szolgáltatásokban foglalt keret(ek) felhasználása után a mobilinternet nem lesz elérhető (0/0 kbit/s le- és feltöltési sebesség).
•    Amennyiben tarifája tartalmaz beépített adatmennyiséget, a kiegészítő adatforgalmi kerete(ke)t a tarifacsomagra vonatkozó ÁSZF-ben és ÜÁSZF-ben leírt feltételek szerint lehet felhasználni. A kiegészítő adatforgalmi keret(ek) felhasználása után belföldön forgalmi díjat nem számlázunk, a tarifacsomag szerinti sebességre lassítjuk az ÁSZF-ben és ÜÁSZF-ben leírt feltételek szerint.
•    A kiegészítő adatforgalom a megrendeléskori számlázási időszak adatforgalmi keretéhez adódik hozzá és a számlázási időszak végéig használható fel, a következő számlázási ciklusra nem vihető át.
•    Amennyiben rendelkezik egyszeri adatjeggyel, először mindig az egyszeri adatjegy adatkeretét csökkentjük. Ezt követően a tarifádban foglalt adatkeretet csökkentjük, végül a havidíjas adatcsomagba épített mennyiséget.
•    A forgalmi keret csökkentése 0,01 MB-os egységekben történik.
•    SMS-ben értesítjük, ha elhasználta a keret 80%-át, illetve ha eléri a 100%-ot.Megrendelés, aktiválás:
•    Egy időben az adatcsomagok közül csak egyet vehet igénybe. Ha csomagot vált, a meglévő csomagot töröljük.
•    Az adatcsomagot megrendeléstől számított 72 órán belül aktiváljuk. Aktiválásról SMS-t küldünk.
 


Az új Vállalati Hipernet csomagok megrendelhetők:

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Még nem Telenoros? Kérje ajánlatunkat!

Kérjük, töltse ki az adatlapot, és munkatársunk 2 munkanapon belül visszahívja.

Az adószám megadás után érvényesítse azt az Adószám ellenőrzése gombbal. A megkeresési igényét csak ezután tudja nekünk továbbítani.

Már ügyfelünk?

Vegye fel a kapcsolatot Ügyfélmenedzserével, vagy keressen minket az alábbi elérhetőségeken!

 • Kiemelt ügyfelek: 1779
 • Prémium ügyfelek: 1776
 • Közbeszerzési ügyek: kozbeszerzes@telenor.hu
 • 100 kártya feletti ajánlatkérés esetén:  largetopmnc@telenor.hu

Becsült maximális sebességre vonatkozó információk:

A Vállalati Hipernet tarifacsomagokkal elérhető becsült maximális sebesség a mobil internet szolgáltatásra vonatkozóan a Szolgáltató által az előfizetői szerződésben vállalt le- és feltöltési sebesség, amelynek alapján a felhasználó tájékozódhat arról, hogy a Szolgáltató szolgáltatási területén a gyakorlatban milyen legnagyobb sebesség érhető el. A becsült maximális sebességről bővebb tájékoztatás a https://www.telenor.hu/aszf oldalon érhető el.
A becsült maximális sebesség kizárólag belföldi, a Telenor hálózatán keresztül történő használat esetén érvényes. A havidíjba foglalt forgalmi keret nem vihető át a következő hónapra, elérése után az elérhető maximális le- és feltöltési sebesség 32/32 kbps, a túlforgalmazási díj belföldön 0 Ft.