Vállalati Hipernet szolgáltatások

Kizárólag a vállalati ügyfelek számára a Hipernet csomagjaink elérhetőek szolgáltatásként is!

Vállalati Mobilinternet szolgáltatásaink (így a Hipernet szolgáltatások is) listaáron, illetve határozott idejű szerződés esetén kizárólag szolgáltatási szerződés megkötésével vehetők igénybe. Mobilinternet szolgáltatási szerződéssel még nem rendelkező ügyfeleink 2 éves szerződés kötésekor igénybe vehetik az Extra Kedvezmény keretet, melynek összegét kiegészítő szolgáltatásokra költheti, így a tarifacsomagot igényei szerint alakíthatja.

Hipernet tarifaajánlatunk 2 év tarifamegtartással:

 Vállalati Hipernet Start 
szolgáltatás
Vállalati Hipernet Active szolgáltatásVállalati Hipernet Medium szolgáltatásVállalati Hipernet Heavy szolgáltatásVállalati Hipernet Pro szolgáltatás
Nettó listaár2670 Ft       3 615 Ft 4 638 Ft  6 607 Ft  8 811 Ft
Havidíjba foglalt adatforgalmi keret belföldön 4 GB    7 GB      13 GB   24 GB  50 GB
Elméleti maximális letöltési/feltöltési sebesség (A tarifacsomagba foglalt adatforgalmi keretig) 7 MBit/s
1 MBit/s  
10 MBit/s
2 MBit/s
30 MBit/s
5 MBit/s 
60 MBit/s
10 MBit/s
150 MBit/s 20 MBit/s
Modem ára  0 Ft 0 Ft 0 Ft
LTE modem
 0 Ft
LTE modem
 0 Ft
LTE modem

A táblázatban szereplő árak irányárak, személyre szabott ajánlatért kérjük, keresse ügyfélmenedzserét! Amennyiben még nem ügyfelünk, kérjük, hívja 1220-at!

Ha több adatmennyiségre van szüksége, vásárolhat kiegészítő adatjegyeket, amelyekkel 1, 4 vagy akár 10 GB-tal is tovább növelheti adatforgalmi keretét az adott számlázási ciklusban! A kiegészítő eseti díjas Extra adatjegyek díjaira az Extra Kedvezmény keret kedvezménye nem használható fel.

A Vállalati Hipernet szolgáltatások és a kiegészítő szolgáltatások megrendelhetők:


Elérhető sebességre vonatkozó információk:

A Vállalati Hipernet tarifacsomagokkal elérhető elméleti maximális sebesség egy névleges érték, amely az adott területen a szolgáltatást biztosító hálózati technológia elérhetőségének, az azt támogató készülék meglétének, illetve a hálózat aktuális leterheltségének függvénye. A garantált sebességről, valamint a kínált sávszélességről az Általános Szerződési Feltételek 4. számú mellékletének 2. pontja rendelkezik.
A havidíjba foglalt adatforgalmi keret, illetve a tarifacsomagba foglalt maximális le- és feltöltési sebesség kizárólag belföldi, a Telenor hálózatán keresztül történő használat esetén érvényes. A havidíjba foglalt forgalmi keret nem vihető át a következő hónapra, elérése után az elérhető maximális le- és feltöltési sebesség 256/128 kbps, a túlforgalmazási díj belföldön 0 Ft.

A minőségi mutató jogszabály szerinti meghatározása:

A kínált sávszélesség és a garantált le- és feltöltési sebesség a lefedettségi terület bármely kültéri pontján a mobil technológia sajátosságaira tekintettel: 0 Mbit/s.
A minőségi mutatókra vonatkozó részletes szabályok az ÁSZF 4. sz. mellékletében találhatóak.