Vállalati Hipernet tarifák


Mobilinternet szolgáltatási szerződéssel még nem rendelkező ügyfeleink 2 éves szerződés kötésekor igénybe vehetik az Extra Kedvezmény keretet, melynek összegét kiegészítő szolgáltatásokra költheti, így a tarifacsomagot igényei szerint alakíthatja.
 

Vállalati Hipernet tarifaajánlatunk:

A Vállalati Hipernet tarifák igénybevételéhez szolgáltatási szerződés megkötése szükséges.
 

Vállalati
Hipernet Start
Vállalati
Hipernet Active 
Vállalati
Hipernet Medium
Vállalati
Hipernet Heavy 
Vállalati
Hipernet
Pro
Nettó listaár2 670 Ft 3 615 Ft4 638 Ft 6 607 Ft8 811 Ft
 Havidíjba foglalt adatforgalmi keret belföldön4 GB  7 GB 13 GB24 GB  50 GB
Elméleti maximális letöltési/feltöltési sebesség
(A tarifacsomagba foglalt adatforgalmi keretig) 
7 / 1
MBit/s
10 / 2
MBit/s
30 / 5
MBit/s 
60 / 10
MBit/s 
150 / 20
MBit/s
Modem ára0 Ft  
 
0 Ft  
 
0 Ft , 
LTE modem
0 Ft , 
LTE modem
0 Ft ,
LTE modem

Hálózatsemlegesség - Vállalati Hipernet tarifák


A Vállalati Hipernet Medium, Heavy és Pro csomagokat LTE képes modemmel kínáljuk, amellyel az LTE-lefedett területeken a nagy sávszélességet igénylő szolgáltatások is elérhetőek az eddigi leggyorsabb adatátvitelnek köszönhetően.
A 4G/LTE hálózat kizárólag Vállalati Hipernet Medium, Hipernet Heavy és Hipernet Pro tarifacsomagokkal, 4G/LTE kompatibilis eszközzel, USIM-kártyával, földrajzilag korlátozott területen vehető igénybe. Az aktuális hálózati lefedettségről az üzletekben kapható pontos tájékoztatás.

A táblázatban szereplő árak irányárak, személyre szabott ajánlatért kérjük, keresse ügyfélmenedzserét! Amennyiben még nem ügyfelünk, kérjük, hívja 1220-at!

Ha több adatmennyiségre van szüksége, vásárolhat kiegészítő adatjegyeket, amelyekkel 1, 4 vagy akár 10 GB-tal is tovább növelheti adatforgalmi keretét az adott számlázási ciklusban! A kiegészítő eseti díjas Extra adatjegyek díjaira az Extra Kedvezmény keret kedvezménye nem használható fel.

Az új Vállalati Hipernet csomagok és a kiegészítő szolgáltatások megrendelhetők:

További információra van szüksége?

Kérjen díjmentes tanácsadást, személyre szabott ajánlatot!

Ajánlatkérés

Kapcsolat

Kiemelt ügyfelek: 1779
Prémium ügyfelek: 1776
Közbeszerzési ügyek: kozbeszerzes@telenor.hu

Elérhető sebességre vonatkozó információk:

A Vállalati Hipernet tarifacsomagokkal elérhető elméleti maximális sebesség egy névleges érték, amely az adott területen a szolgáltatást biztosító hálózati technológia elérhetőségének, az azt támogató készülék meglétének, illetve a hálózat aktuális leterheltségének függvénye. A garantált sebességről, valamint a kínált sávszélességről az Általános Szerződési Feltételek 4. számú mellékletének 2. pontja rendelkezik.
A havidíjba foglalt adatforgalmi keret, illetve a tarifacsomagba foglalt maximális le- és feltöltési sebesség kizárólag belföldi, a Telenor hálózatán keresztül történő használat esetén érvényes. A havidíjba foglalt forgalmi keret nem vihető át a következő hónapra, elérése után az elérhető maximális le- és feltöltési sebesség 256/128 kbps, a túlforgalmazási díj belföldön 0 Ft.

A minőségi mutató jogszabály szerinti meghatározása:

A kínált sávszélesség és a garantált le- és feltöltési sebesség a lefedettségi terület bármely kültéri pontján a mobil technológia sajátosságaira tekintettel: 0 Mbit/s.
A minőségi mutatókra vonatkozó részletes szabályok az ÁSZF 4. sz. mellékletében találhatóak.