Telenor Hello Data

Korlátlan mobilnet hűségidő nélkül

Ha végtelenül online vagy, a végtelen belföldön felhasználható mobilinternet mellé válassz perceket is, hogy tényleg semmi se maradjon benned!
Telenor Hello Data
Start

Korlátlan mobilnet belföldön

50 perc beszéd belföldön és EU roaming

4 968,56 Ft/hó

nettó ár
Telenor Hello Data
Standard

Korlátlan mobilnet belföldön

200 perc beszéd belföldön és EU roaming

8 118,3 Ft/hó

nettó ár
Telenor Hello Data
Medium

Korlátlan mobilnet belföldön

500 perc beszéd belföldön és EU roaming

12 055,38 Ft/hó

nettó ár
Telenor Hello Data
Premium

Korlátlan mobilnet belföldön

Korlátlan beszéd belföldön és EU roaming

16 332,69 Ft/hó

nettó ár
Start Standard Medium Premium
Részletek

Telenor Hello Data összehasonlítás

Telenor Hello Data Start Telenor Hello Data Standard Telenor Hello Data Medium Telenor Hello Data Premium
Belföldön felhasználható mobilinternet Korlátlan Korlátlan Korlátlan Korlátlan Korlátlan Korlátlan Korlátlan Korlátlan
Az EU-ban felhasználható roaming adatkeret 5,5 GB 5,5 GB 9 GB 9 GB 13 GB 13 GB 17,5 GB 17,5 GB
Hívás bármilyen belföldi hálózatba és EU roaming 50 perc 50 perc 200 perc 200 perc 500 perc 500 perc Korlátlan Korlátlan
További perc és SMS díj 35 Ft 27,56 Ft 35 Ft 27,56 Ft 35 Ft 27,56 Ft 0 Ft 0 Ft
Hűségidő Nincs Nincs Nincs Nincs Nincs Nincs Nincs Nincs
Választható extra szolgáltatások Cégen belül 0 Ft, felhőszolgáltatások Cégen belül 0 Ft, felhőszolgáltatások Cégen belül 0 Ft, felhőszolgáltatások Cégen belül 0 Ft, felhőszolgáltatások Cégen belül 0 Ft, felhőszolgáltatások Cégen belül 0 Ft, felhőszolgáltatások Cégen belül 0 Ft, felhőszolgáltatások Cégen belül 0 Ft, felhőszolgáltatások
Havidíj 5 520 Ft/hó 4 968,56 Ft/hó 9 520 Ft/hó 8 118,3 Ft/hó 14 520 Ft/hó 12 055,38 Ft/hó 18 880 Ft/hó 16 332,69 Ft/hó
Telenor Hello Data Start
Belföldön felhasználható mobilinternet Korlátlan Korlátlan
Az EU-ban felhasználható roaming adatkeret 5,5 GB 5,5 GB
Hívás bármilyen belföldi hálózatba és EU roaming 50 perc 50 perc
További perc és SMS díj 35 Ft 27,56 Ft
Hűségidő Nincs Nincs
Választható extra szolgáltatások Cégen belül 0 Ft, felhőszolgáltatások Cégen belül 0 Ft, felhőszolgáltatások
5 520 Ft/hó
4 968,56 Ft/hó
e-Komfort csomaggal
Telenor Hello Data Standard
Belföldön felhasználható mobilinternet Korlátlan Korlátlan
Az EU-ban felhasználható roaming adatkeret 9 GB 9 GB
Hívás bármilyen belföldi hálózatba és EU roaming 200 perc 200 perc
További perc és SMS díj 35 Ft 27,56 Ft
Hűségidő Nincs Nincs
Választható extra szolgáltatások Cégen belül 0 Ft, felhőszolgáltatások Cégen belül 0 Ft, felhőszolgáltatások
9 520 Ft/hó
8 118,3 Ft/hó
e-Komfort csomaggal
Telenor Hello Data Medium
Belföldön felhasználható mobilinternet Korlátlan Korlátlan
Az EU-ban felhasználható roaming adatkeret 13 GB 13 GB
Hívás bármilyen belföldi hálózatba és EU roaming 500 perc 500 perc
További perc és SMS díj 35 Ft 27,56 Ft
Hűségidő Nincs Nincs
Választható extra szolgáltatások Cégen belül 0 Ft, felhőszolgáltatások Cégen belül 0 Ft, felhőszolgáltatások
14 520 Ft/hó
12 055,38 Ft/hó
e-Komfort csomaggal
Telenor Hello Data Premium
Belföldön felhasználható mobilinternet Korlátlan Korlátlan
Az EU-ban felhasználható roaming adatkeret 17,5 GB 17,5 GB
Hívás bármilyen belföldi hálózatba és EU roaming Korlátlan Korlátlan
További perc és SMS díj 0 Ft 0 Ft
Hűségidő Nincs Nincs
Választható extra szolgáltatások Cégen belül 0 Ft, felhőszolgáltatások Cégen belül 0 Ft, felhőszolgáltatások
18 880 Ft/hó
16 332,69 Ft/hó
e-Komfort csomaggal
Érdekel Érdekel

Általános információk

E-Komfort csomagunkat a vásárlás folyamán, az Elektronikus számla számlázási mód kiválasztásával veheti igénybe. 

A csomag megtartásához számláját – az azon feltűntetett befizetési határidőig – a következő fizetési módok valamelyikével szükséges kiegyenlítenie: banki átutalással, csoportos beszedési megbízással, elektronikus felületen (pl.: my.telenor.hu oldalon, illetve a MyTelenor vagy a Telenor Wallet mobilalkalmazásokkal), belföldi kibocsátású, internetes vásárlásra alkalmas bankkártyával, továbbá ATM bankautomatán keresztül.

Amennyiben az e-Komfort csomag fent meghatározott feltételei nem teljesülnek, abban az esetben a következő havi számláján terhelésre kerül az e-Komfort csomag feltételek nem teljesítésének díja, amely Telenor Hello Data tarifacsomagok esetén: nettó 788 Ft

További részletek az e-Komfort csomagról

Meglevő, hűségben levő előfizetést át lehet váltani Telenor Hello Data tarifákra: alacsonyabb tarifakategóriára történő váltás csak kötbérfizetés mellett lehetséges, azonos vagy magasabb tarifakategóriára váltás esetén a hűség továbbvitelével. Kedvezményes készülékvásárlás miatti hűség esetén a hűség időszak lejáratáig kiegészítő készülék havidíj megfizetése mellett vehetőek igénybe a Telenor Hello Data tarifák.

Havidíj e-Komfort csomaggal, meglévő előfizetőknek, ha korábban készüléket is vásárolt:

  • Telenor Hello Data Start: 6 216 Ft
  • Telenor Hello Data Standard: 11 372 Ft
  • Telenor Hello Data Medium: 16 080 Ft
  • Telenor Hello Data Premium: 20 428 Ft

a. (Adathasználat szabályai)

A Telenor Hello Data tarifacsomagok kizárólag egyéni felhasználásra, a normál felhasználás szabályainak betartása mellett vehető igénybe. Nem számít normál felhasználásnak, ha számlázási időszakonként az Előfizető nem kezdeményez legalább egy hanghívást, illetve ha a kezdeményezett hanghívások vagy a hívások átirányítása napi 24 órát meghaladó összidőtartamban történik. A Telenor Hello Data tarifacsomagok nem használhatóak gépek közötti kommunikációra (pl. távfelügyelet). A Telenor Hello Data tarifacsomagokat hang- és üzenetküldő szolgáltatásait tilos olyan eszközzel igénybe venni, amely hanghívások indítására és fogadására nem alkalmas, vagy nem rendelkezik saját kijelzővel, hangszóróval, mikrofonnal és billentyűzettel (beleértve az érintőkijelzőt is), ilyen pl. az alközpont, SMS küldő berendezés. A Telenor Hello Data tarifacsomagok ipari célokra nem használhatóak, ilyen különösen a telemarketing, ügyfélszolgálati tevékenység, tömeges SMS küldés. 
Nem rendeltetésszerű használat esetén a Telenor a szolgáltatást a számlázási időszak végéig jogosult korlátozni, melynek tényéről az Előfizetőt értesíti. A korlátozás alatt elérhető minimális szolgáltatásokat az ÁSZF 5.2. pontja tartalmazza.

b. (Mire nem használhatóak a tarifacsomagba foglalt percek és SMS-ek?)

A tarifacsomagban foglalt percek/SMS-ek és díjak normál díjas hívásokra és SMS-ekre vonatkoznak – azaz nem vonatkoznak a speciális hívásirányokra (Hangposta, hívásátirányítás, Pontos idő és Számlainformáció), a Telenor szolgáltatási területén belül díjmentesen hívható számokra, a tudakozók hívására és az azok által kapcsolt hívásokra, a belföldi/nemzetközi/roaming irányú fax-, adatalapú és mobil adatközvetítő szolgáltatásokra, emelt díjas hívásokra és SMS-ekre, Adományvonalak elérésére és MobilVásárlásra.

c. (A sebesség kezelésével kapcsolatos szabály)

A mobil technológia műszaki jellemzője, hogy a rendelkezésre álló erőforrások megoszlanak az adott földrajzi területen tartózkodó előfizetők között. A Telenor elkötelezett aziránt, hogy a hálózati kapacitások magas kihasználása mellett is a lehető legmagasabb ügyfélélményt biztosítsa előfizetői számára. A Telenor ezért a mobilinternet erőforrásainak megfelelő elosztása, optimális felhasználás érdekében dinamikus hálózatmenedzsmentet alkalmazhat, melynek hatására a szolgáltatás jellemzői változhatnak. Mindez a mobilinternet szolgáltatás korlátlanságát nem érinti.
 A Telenor a mobilinternet szolgáltatásra – a technológiai adottságok miatt, így például arra tekintettel, hogy valamennyi helyszínen nem lehetséges mobil szolgáltatás elérhetőséget biztosítani a környezeti sajátosságok miatt – általában véve nem vállal garantált sebességet, azonban az általános szabályoktól eltérően a Telenor Hello Data szolgáltatásra vállalni kívánja, hogy a fentiek szerinti hálózatmenedzsment útján nem csökkenti a letöltési sebességet 2 Mbit/s alá.
A jelen pontban foglalt előírás nem érinti az ÁSZF Törzsszöveg 4.2. pontjában a hálózati torlódás megelőzése vagy hatásainak csökkentése iránti intézkedések alkalmazhatóságát.

A Telenor Hello Data tarifacsomagokban foglalt belföldi korlátlan adatmennyiséget belföldön, míg az 1. roaming díjzóna kapcsán megadott adatmennyiséget az 1. roaming díjzónában használható fel. 

Bővebben az 1. roaming díjzónáról

Az 1. roaming díjzónában számlázási ciklusonként felhasználható adatmennyiség:

  • Telenor Hello Data Start: 5,5 GB
  • Telenor Hello Data Standard: 9 GB
  • Telenor Hello Data Medium: 13 GB
  • Telenor Hello Data Premium: 17,5 GB

A csomagban foglalt roaming 1. díjzónában elérhető adatmennyiség felhasználását követően adatforgalmazásra a számlázási ciklus végéig 1,93 Ft/MB többletdíj terhelése mellett lehetséges.

Amennyiben  az Előfizető kiegészítő adat szolgáltatást rendel, az abban foglalt keret kerül felhasználásra, többletdíjat nem terhelünk, csak a keret kimerítését követően. Az internet az új számlázási ciklus kezdőnapján, legkésőbb annak végével ismét elérhető lesz.

Telenor Hello Data tarifacsomag mellé a kiegészítő adatjegyek által biztosított adatmennyiség az 1. roaming díjzónában használható fel. 100 MB adatjegy, 3 GB adatjegy és 5 GB adatjegy szolgáltatások Telenor Hello Data tarifacsomagokhoz nem rendelhetők meg. 

Adatjegyek

A tarifacsomagban foglalt, az 1. roaming díjzónában felhasználható adatforgalom 80%-ának, illetőleg 100%-ának eléréséről értesítést küldünk a MyTelenor alkalmazáson keresztül, vagy SMS-ben, valamint a böngészés során egy aloldalon megjelenítve. 

A roaming méltányos használatra vonatkozó feltételek

a. (Tarifacsomagban foglalt szolgáltatások)

A tarifacsomagban foglalt havidíjmentes szolgáltatások: hívástartás, hívásvárakoztatás, hívásátirányítás, hívófél-azonosítás, hívásértesítő, SMS, MMS

b. (Igénybe nem vehető szolgáltatások)

Igénybe nem vehető szolgáltatások: 1. roaming díjzónában felhasználható kedvezményt nyújtó szolgáltatások (ÁSZF III.8.3. pont), Vezetékes-hívó, 5 perc után 0 Ft, 40 SMS, 80 SMS, Korlátlan SMS, 40 perc beszélgetés, 80 perc beszélgetés, 1 szám szabadon, az ÁSZF III.3. pontjában szerepelő Kiegészítő mobil internet szolgáltatások – kivéve 500 MB/1 GB adatjegy

Az akció igénybevételének feltételei Telenor Hello Data Start, Standard, Medium, Premium tarifacsomagok esetén:

  • új vagy meglévő egyéni (lakossági), továbbá kisvállalkozói ajánlattal (1-25 hívószámmal) rendelkező Üzleti előfizetőknek elérhető ajánlat;
  • az akcióban az első vásárlástól számított 1 év alatt egy lakossági Előfizető maximum 6 db, míg egy Üzleti Előfizető legfeljebb 11 db hívószámmal vehet részt – mely feltételtől a Telenor jogosult akciónként, az adott akció kommunikációja során meghatározottak szerint eltérni.