Telenor MyBusiness Hipernet

Dolgozz bárhonnan a Hipernet segítségével! 

MyBusiness
Hipernet 1

25 GB net belföldön

8,6 GB EU roaming belföldi adatkeretből

300/50 Mbit/s kínált sávszélesség

0 Ft WiFi router (24 havi hűség esetén)

Adatmegosztó kártya lehetőség

e-Komfort csomaggal

MyBusiness
Hipernet 2

50 GB net belföldön

10,5 GB EU roaming belföldi adatkeretből

300/50 Mbit/s kínált sávszélesség

0 Ft WiFi router (24 havi hűség esetén)

Adatmegosztó kártya lehetőség

e-Komfort csomaggal

MyBusiness
Hipernet 3

100 GB net belföldön

12,4 GB EU roaming belföldi adatkeretből

300/50 Mbit/s kínált sávszélesség

0 Ft WiFi router (24 havi hűség esetén)

Adatmegosztó kártya lehetőség

e-Komfort csomaggal

MyBusiness
Hipernet 4

200 GB net belföldön

16,2 GB EU roaming belföldi adatkeretből

300/50 Mbit/s kínált sávszélesség

0 Ft WiFi router (24 havi hűség esetén)

Adatmegosztó kártya lehetőség

e-Komfort csomaggal

MyBusiness
Hipernet 5

500 GB net belföldön

23,9 GB EU roaming belföldi adatkeretből

300/50 Mbit/s kínált sávszélesség

0 Ft WiFi router (24 havi hűség esetén)

e-Komfort csomaggal


 

MyBusiness Hipernet


A Telenor MyBusiness Hipernet tarifacsomagok előnyei

 

szám ikon 1

 

Nem kapcsoljuk le 

Ha mégis elfogyna az adat**

szám ikon 2

 

Router 0 Ft-ért

Minden tarifacsomaghoz, két év hűség esetén

szám ikon 3

 

Adatmegosztó kártya

A megbeszélésekre is magaddal viheted a netet   

szám ikon 4

 

Kiegészítő adatjegy

Ha elfogyna a kereted...


 

Még nincs Telenor üzleti előfizetésed és érdekel az ajánlatunk?

Add meg az adataidat és munkatársunk 2 munkanapon belül visszahív. 

Az adószám megadás után érvényesítsd azt az Adószám ellenőrzése gombbal. A megkeresési igényed csak ezután tudod nekünk továbbítani.

+36

A megadott adatokat kizárólag a kért visszahívás céljából, az Adatkezelési tájékoztatónkban (ÁSZF 2. sz. melléklet) leírtaknak megfelelően kezeljük.


 Ha meglévő üzleti előfizetőnk vagy és szeretnél új MyBusiness Hipernet előfizetést vásárolni, küldd el igényed nekünk űrlapunk kitöltésével!
 


Extra adat MyBusiness Hipernet tarifacsomaghoz!

Lefedettség Telenor Home+

HOGY MENNYIRE BÁRHONNAN? 

Még gyorsabb Hipernet még több helyen. 

A Hipernet hálózatunk országos kültéri lefedettsége jelenleg 98,26%-os. Az épületek több fallal elválasztott, belső helyiségeiben, pincehelyiségeiben és metrón elérhető, úgy nevezett deep indoor 4G+ lefedettségünk Budapesten már eléri a 84,9%-ot.

Nézd meg a lefedettséget!


Az ajánlat 2019. november 21-től visszavonásig érvényes. 


A Telenor MyBusiness Hipernet tarifacsomagok általános jellemzői

A mobil internet tarifacsomagok nem alkalmasak normál hanghívások, MMS és a MobilVásárlás szolgáltatás igénybevételére.

A tarifacsomagokban foglalt adatkeret kimerítését követő, adott tarifacsomagoknál feltüntetett lassítás az új számlázási ciklus kezdőnapján, legkésőbb annak végével megszűnik – vagy azelőtt megszüntethető a MyBusiness Hipernet tarifacsomagok esetén kiegészítő mobil internet szolgáltatás vásárlásával.
Amennyiben az Üzleti Előfizető nem használja fel a havidíjban foglalt forgalmi keretet, a fennmaradó rész nem vihető át a következő számlázási ciklusra. 

A mobil internet tarifacsomagokkal az Üzleti Előfizető számára az EDSZ szolgáltatás is elérhető.

Tarifacsomag-váltás csak az értékesítés alatt álló mobil internet tarifacsomagok között lehetséges. Az azonos vagy magasabb kategóriájú mobil internet tarifacsomagok közötti váltás díja 0 Ft.

A mobil internet-tarifacsomagokba épített internet hozzáférés, valamint SMS fogadás nem mondható le.

Az adatforgalom-számítás alapja a mérési egység: 0,01 MB.
Az Üzleti Előfizető által igénybevett adatforgalom az átvitel során generálódott hívásadatokban szereplő letöltött és feltöltött adatmennyiség összege, mely a hasznos adatok mellett az információt vezérlő és ellenőrző, valamint annak védelmét szolgáló adatokat is tartalmaz. A mért adatmennyiség az Előfizető felé irányuló és az Előfizetőtől induló forgalom együttes összege. 
A forgalom mérése az adathálózat központi elemein történik, ezért az Előfizető eszközén mért forgalom és a Szolgáltató által mért forgalom eltérhet. Ennek következtében a készülék saját szoftveres adatforgalmi számlálójában mért adatmennyiség eltér a hívásadatokban szereplőtől. 
​​​

Célunk, hogy minél kevesebb papírt és erőforrást használjunk, védve ezzel környezetünket, ezért tarifacsomagjaink kizárólag beépített e-Komfort csomaggal vehetők igénybe.

E-Komfort csomagunkat a vásárlás folyamán, az Elektronikus számla számlázási mód kiválasztásával veheted igénybe.  A csomag megtartásához számládat – az azon feltűntetett befizetési határidőig – a következő fizetési módok valamelyikével szükséges kiegyenlítened: banki átutalással, csoportos beszedési megbízással, elektronikus felületen (pl.: my.telenor.hu oldalon, illetve a MyTelenor vagy a Telenor Wallet mobilalkalmazásokkal), belföldi kibocsátású, internetes vásárlásra alkalmas bankkártyával, továbbá ATM bankautomatán keresztül.

Amennyiben ezeket nem valósulnak meg a következő havi számládon kiterhelésre kerül a csomag nem teljesítésének díja Telenor MyBusiness Hiprnet 1, 2, 3, 4, 5 tarifacsomagok esetén nettó: 787,40 Ft, bruttó 1000 Ft.

További részletek az e-Komfort csomagról


** A tarifa- és adatcsomagokban foglalt adatforgalmi keretek felhasználása esetén az adatszolgáltatás korlátozásra kerül (128/128 kb/s le- és feltöltési sebesség). Amennyiben további adatot tartalmazó szolgáltatást vásárolsz az előfizetésedhez, abban az esetben a korlátozás feloldásra kerül mindaddig, amíg a megvásárolt adatmennyiség újra el nem fogy. 
Az adatszolgáltatás korlátozása legkésőbb a korlátozást következő számlázási ciklus 2. napjától megszűnik.

A legmagasabb kínált sávszélesség MyBusiness Hipernet tarifacsomagok esetén, 4G+/LTE Advanced hálózaton (le- és feltöltési irányban): 300/50 Mbit/s, ami a szolgáltatáshoz rendelt adatátviteli sebesség felső elméleti határa. Az előfizető által ténylegesen tapasztalt sebesség értékét, a mobiltechnológia sajátosságaira tekintettel, több körülmény egyidejűleg befolyásolja (pl. mobil-jelerősség, az adott területen egyidejűleg jelen lévő előfizetők száma, elérhető technológia, az előfizető által használt végberendezés típusa).  A szolgáltató által garantált le- és feltöltési sebesség, szintén a mobiltechnológia sajátosságaira tekintettel, valamennyi technológia esetén egyaránt: 0 Mbit/s. A MyBusiness Hipernet tarifacsomagokban foglalt belföldi adatmennyiséget valamennyi típusú adatforgalmazás fogyasztja. 

Hálózatsemlegesség - egységes internet szolgáltatás-leíró táblázat – Telenor Mybusiness Hipernet