Xiaomi MI Note 10 Lite 128GB, fekete

A Xiaomi Mi Note 10 Lite pontos és gyors ujjlenyomat-felismeréssel rendelkezik, ami hideg és meleg környezetben is egyaránt megbízhatóan működik. A hátlapi quadkamera minden fotózási igényt kielégít. A készülék stílusos, üttörő kialakítást kapott, a hajlított 3D borítással elöl és hátul. Pontos és gyors ujjlenyomat-felismeréssel rendelkezik, ami hideg és meleg környezetben is egyaránt megbízhatóan működik .
 

A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!

Technikai részletek

Neked ajánljuk

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Telenor üzletekben.

Fenti ajánlataink Telenor Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Telenor által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak telenoros SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.