Xiaomi Mi Note 10 128 GB, zöld

Megérkezett a világ első 108 MP-es ötkamerás okostelefonja! A Xiaomi a fotózás egy új szintjét hozza el az első pentakamera-rendszerével. Örökítsd meg az emlékezetes pillanatokat minden részletükben! Készíts kristálytiszta képeket a 108MP-es kamerával, örökítsd meg a teljes témát a 20MP-es ultranagylátószögű lencsével és extrém közeli felvételeket a makró lencsével.
 

5260 mAh
akkumulátor
108 MP
5 kamera
6.47"
kijelző
128 GB
tárhely
A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!

Üdv a penta kamera korában!

Megérkezett a világ első 108 MP-es ötkamerás okostelefonja!

A Xiaomi a fotózás egy új szintjét hozza el az első pentakamera-rendszerével. Örökítsd meg az emlékezetes pillanatokat minden részletükben! Készíts kristálytiszta képeket a 108MP-es kamerával, örökítsd meg a teljes témát a 20MP-es ultranagylátószögű lencsével és extrém közeli felvételeket a makró lencsével.

A természetes és a lenyűgöző portréképek készítését a  két dedikált telefotó lencse biztosítja akár 2x-es zoom mellett, valamint az 50x-es zoom* segítségével megörökítheted a távoli témákat is, miközben a felvétel stabil marad a beépített képstabilizáló rendszernek köszönhetően.

Ezen kívül lehetőséged nyílik megismerni a vadonatúj 2.0-ás éjszakai- és vlog módot, valamint a 960fps szuperlassított makró videót és további lehetőségeket. 6.47”-os 3D hajlított AMOLED kijelző Stílusos testett öltött forma és funkció. A Mi Note 10 egy lenyűgöző 6,47"-os 3D hajlított AMOLED szélekig tartó kijelzővel rendelkezik, amely a még vékonyabb káváknak köszönhetően egy teljesen magával ragadó látványvilágot biztosít.

A hátlap gyönyörűen formázott 3D üvegből készült, amely még kényelemesebb fogást tesz lehetővé. A vadonatúj képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasó segítségével pedig még egyszerűbb a kijelző feloldása.

Továbbfejlesztett processzor, 5260mAh-os nagy kapacitású akkumulátor A Mi Note 10 kompromisszummentes teljesítménnyel és kiváló akkumulátor üzemidővel rendelkezik. A 8nm-es, beépített processzor a teljesítményre lett kifejlesztve.
 

Technikai részletek

Neked ajánljuk

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Telenor üzletekben.

Fenti ajánlataink Telenor Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Telenor által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak telenoros SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.