Kiemelt ajánlat
Új

Sony Xperia 10 III 128 GB, Dual SIM, fekete

Az Xperia 10 III készülékkel szabadjára engedheted a kreativitásodat. A tripa hátlapi kamerákkal megörökítheted életed fontos pillanatait és ezeket az 5G kapcsolat segítségével villámgyorsan meg is oszthatod a közösségi médiában. 

Imádod videókat és a filmeket? Akkor a 21:9 mozifilmes képarányú, 6″-os OLED kijelző az, amit eddig kerestél. Ezen mindig a legjobb minőségben fogyaszthatod kedvenc tartalmaidat.

A 4500 mAh akkumulátor pedig arról gondoskodik, hogy mindig elérhető maradj.

6"
kijelző
4500 mAh
akkumulátor
3 hátlapi
kamera
Dual
SIM
A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!

Technikai részletek

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Telenor üzletekben.

Fenti ajánlataink Telenor Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Telenor által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak telenoros SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.