5G

Samsung Galaxy Z Fold2 5G 256 GB, Misztikus fekete

Továbbfejlesztett ellenállóbb display: Gorilla Glass Victus a fedélképernyő , 6,2"-es fedlapi kijelző, 7.6"-es főképernyő 120 Hz-es képfrissítéssel. Nagy teljesítmény: magasabb szintű multitasking: egyszerre több applikáció használata, 5G-képes,  A vezeték nélküli DeX lehetővé teszi, hogy a készülék tartalmát tévén nézd, miközben a telefonod képernyőjén közben mással foglalkozol. Hajlítható kijelző a mégjobb látványélméyért. Érintés nélküli videózás és képkészítés. 

Dupla
kijelző
4500 mAh
akkumulátor
3
kamera
256 GB
tárhely
A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!

Technikai részletek

Neked ajánljuk

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Telenor üzletekben.

Fenti ajánlataink Telenor Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Telenor által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak telenoros SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.