5G

Samsung Galaxy S21 128GB, Fantomezüst

Továbbfejlesztett kamera funkciók: Portré mód,Space Zoom Ultranagyítás, Éjszakai mód, Nag. Lenyűgoző kijelző: Dinamikus Amoled 2x, 120 Hz-es képfrissítési rátay felbontású 64MP-es hátlapi kamera. Megosztásra kész videók: Rendezői nézet, Okos felvétel. Nagy teljesítmény: 5G képes, 5nm-es processzor, Vezeték nélküli Dex (SmartTV-vel)

6.7"
kijelző
4800 mAh
Akku
8 magos
CPU
12+12+64MP
kamera
A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!

Technikai részletek

Neked ajánljuk

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Telenor üzletekben.

Fenti ajánlataink Telenor Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Telenor által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak telenoros SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.