Akció

Samsung Galaxy A72 128GB, Király fehér

Négylencsés hátlapi kamerarendszer: 64/12/8/5MP és 32MP-es szelfikamera. Kamera funkciók: Hyperlapse, Élő Fókusz,Makrókamera, 30x-os Space Zoom Ultranagyítás, Okos Felvétel, Éjszakai mód, Panorama, Pro videó, Slow Motion (lassított felvétel, Super slow-motion (szuper lasított felvétel). Lenyűgöző képernyő: 90Hz-es képfrissítési ráta, Super Amoled , Infinity-O kijelző.  IP67-es por- és vízállósági minősítés. 5000 mAh-ás akkumulátor, 25W gyorstöltés.  Előlapi ujjlenyomatolvasó.

64 MP
kamera
5000 mAh
akku
6.7"
kijelző
8 magos
CPU
A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!

Technikai részletek

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Telenor üzletekben.

Fenti ajánlataink Telenor Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Telenor által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak telenoros SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.