Új

OnePlus 9 128 GB, kék

A OnePlus 9 120 Hz-es Fluid Display kijelzője 6,55”-es, 1100 nites maximális fényerővel és HDR10+ minősítéssel bír, így HDR videók lejátszása közben jobb minőséget biztosít. A 4500 mAh-s akkumulátor 65 W töltővel 29 perc alatt teljesen feltölthető, a 128GB tárhely pedig helyet ad fotóidnak, videódnak. Kamerarendszere a Hasselblad Camera for Mobile megoldást alkalmazza. A három kamerából álló rendszer főkamerája 48 MP-es, és egyedi tervezésű 1/1.43”-es Sony IMX689 szenzorra épül. Támogatja a 2x2 OCL, 12-bites RAW formátumot, a dual native ISO-t és 3-HDR-t. A hagyományos, 10 bites szenzorhoz képest 64-szer nagyobb mennyiségű színinformációt tárol. Szintén megtalálható benne egy dedikált monokróm kamera. Emellett 50 MP-es ultraszéles látószögű kamerával bír 1/1.56”-es Sony IMX766 szenzorral, és Freeform Lens technológiával. 

Dual
SIM
3
hátlapi kamera
6,55"
AMOLED kijelző
4500 mAh
akkumulátor
A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!

Technikai részletek

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Telenor üzletekben.

Fenti ajánlataink Telenor Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Telenor által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak telenoros SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.