Utolsó darabok

Nokia 6.2 64GB Dual SIM, fekete

Nokia 6.2 64GB Dual SIM - videók HDR minőségben, tripla kamera és mesterséges intelligencia Android Pie szoftveren - Javítsd a látványt!

Dual
SIM
6.3"
képernyő
64 GB
tárhely
16 + 8 + 5 MP
Tripla kamera
A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!

Drámai szín és tisztaság

Merülj el teljesen videóidban a kizárólag Nokia okostelefonokban megtalálható PureDisplay kijelzővel. Az összes felvétel valós időben válik nagy dinamikatartományúvá (HDR), ami élénkebb színeket és tisztább képet biztosít. Minden pillanatban élvezheted a lenyűgöző 6,3” Full HD+ képernyőt.
 

Tripla kamera a jobb képek érdekében

Hihetetlen szintű részletességgel készíthetsz felvételeket a fejlett tripla kamera segítségével. Az erőteljes MI-vel támogatott képalkotás révén életre kelnek a képeid - napszaktól függetlenül. 
 

Képrögzítés még szélesebb szögben

 A 16 MP felbontású elsődleges érzékelő nagyobb részletességet nyújt, az 5 MP-es mélységérzékelő pedig a fókuszban segít és elmossa a képek hátterét, ha művészi, bokeh stílusú felvételek szeretnél készíteni. Végül, de nem utolsósorban pedig a rendkívül széles, 118°-os érzékelő teszi lehetővé a teljes kép megtekintését és egyidejű rögzítését.
 

Készíts káprázatos képeket

A nagy teljesítményű, mesterséges intelligenciával támogatott képalkotás kreatív eszközöket biztosít a lenyűgöző képek készítéséhez. Az éjszakai üzemmóddal még gyenge fényviszonyok mellett is fotózhatsz. Portréidat pedig bokeh hatásokkal teheted lenyűgözővé - válassz a klasszikus, a csillag és a szív alakú háttérelmosás között.
 

Napokon át tartó akkumulátor

Unod már, hogy az akkumulátorod naponta lemerül? A Nokia 6.2-vel nyugodt lehetsz. Élvezz két teljes napot1 az akkumulátor feltöltése nélkül a nagy teljesítményű Qualcomm® Snapdragon™ 636 processzornak és a 3500 mAh akkumulátornak köszönhetően 2. A mesterséges intelligenciával támogatott adaptív akkumulátor a leginkább használt alkalmazások számára tartja fenn az üzemidejét.
 

Gondosan gyártva

A finn dizájn ihlette Nokia 6.2 tökéletes egyensúlyban van: ez az alapos tervezés és a prémium anyagok harmóniája. Jól átgondolt, időtálló dizájn, ami nemcsak stílusos, tartós is.
 

Technikai részletek

Neked ajánljuk

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Telenor üzletekben.

Fenti ajánlataink Telenor Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Telenor által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak telenoros SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.