Új

Nokia 5.4 64 GB, sarkvidék kék

Ismerkedj meg a Nokia 5.4 készülékkel. Részesülj a teljeskörű élményben – fejlett videofelvétel és filmes effektusok. Lenyűgöző részletességgel rögzítheted a világot. Játssz a
profik között, mert a dinamikus Qualcomm® Snapdragon™ 662 processzorral ez akár 2 napig is lehetséges. Legyél folyamatosan a csúcson! Készen áll az Android™ 11 és újabb verziókra, így dolgozhatsz és játszhatsz bárhol, bármikor a közös utazás során.

6,4"
kijelző
48+5+2+2 MP
kamera
4000 mAh
akkumulátor
Dual
SIM
A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!

Megérkezett a Nokia 5.4 telefon!
 

Elegáns külső

A Nokia 5.4 egy jól összerakott, letisztultan elegáns, megbízható készülék. A 6.4” IPS LCD kijelző csodás képi világot nyújt és a szabadban is kiválóan olvasható. A telefon bal fenti sarkában található az előlapi kamera, amivel kiemelkedő szelfiket tudsz csinálni. A telefon egy csodaszép, fényes hatású kék hátlapot kapott, aminek a közepén a Nokia felirat, egy könnyen elérhető ujjlenyomat-olvasó, illetve egy négykamerás rendszer található. A kijelző méretéből adódóan a telefon tökéletesen alkalmas filmnézésre, illetve a magas teljesítményű processzor miatt akár telefonos játékokra is. 

Négykamerás rendszer

A Nokia 5.4-el lenyűgöző részletességgel rögzítheted a világot. A gyönyörű képekért elsősorban a 48 MP főkamera felel. Ezen kívül a hátlapon található még egy 5 MP ultraszéles látószögű kamera, egy 2 MP makrókamera és egy 2 MP mélységszenzor. Legyen szó széles tájképről vagy egy közeli makró fotóról, az 5.4 nem fog cserbenhagyni. Az előlapon egy 16 MP kamera található, amivel éles és részletgazdag szelfiket csinálhatsz.  A Nokia 5.4 akkor is megbízható társ marad, ha fényképezés helyett inkább videók készítésével mutatnád meg a kreatív oldaladat. A hátlapi kamerával 4K/30 FPS-ben, vagy 1080p/30 FPS-ben tudsz videókat készíteni fejlett videófelvételi módban, különböző filmes effektusokkal. 

Hardver és szoftver

A Nokia 5.4 elegáns külsője egy nagyteljesítményű, 8 magos Qualcomm® Snapdragon™ 662 processzort rejt. Ennek köszönhetően a telefon dinamikusan és akadásmentesen működik, valamint az appok gyors váltogatása is zökkenőmentesen történik. A relatíve széles átmérőnek és a gyors processzornak hála az 5.4 tökéletes élményt biztosít telefonos játékok használata közben is. A készülékre aktív használat közben sem jellemző a túlmelegedés, ezért semmi sem fogja megszakítani az örömteli játékot. A Nokia 5.4 4 GB RAM-mal és 64 GB ROM-mal tökéletes a mindennapi használatra, azonban ha mégsem lenne elég a tárhely, akkor külső memóriakártyával lehetőségünk van bővíteni azt. A készülékben egy 4000 mAh akku kapott helyet, ami egész nap kitart. A hosszantartó üzemidőn kívül a készülékhez jár egy 10 wattos töltő is, hogy ne kelljen az akku miatt aggódnod. A telefon egyik különlegessége, hogy támogatja az NFC-t, vagyis tudunk a telefonal is fizetni a boltokban. 
 

Technikai részletek

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Telenor üzletekben.

Fenti ajánlataink Telenor Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Telenor által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak telenoros SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.