Utolsó darabok

LG Velvet 128 GB, aurora ezüst

Válaszd a szemet gyönyörködtető, egyedi formatervezésű, 4G képes LG Velvet készüléket. Őrizd meg a kedvenc pillanataid az ultranagy felbontású kamerával, készíts világosabb és tisztább képeket a képpontselejtező technológiának köszönhetően. Élvezd a 6.8”-os mozivászonszerűen széles POLED képernyő és a 3D LG hangmotor előnyeit. 
 

Dual
SIM
6.8"
kijelző
128 GB
tárhely
4300 mAh
akkumulátor
A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!

Technikai részletek

Neked ajánljuk

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Telenor üzletekben.

Fenti ajánlataink Telenor Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Telenor által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak telenoros SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.