Utolsó darabok

LG K61 128 GB Dual SIM, titán

Rugalmasabb fényképezést tesz lehetővé a 4 kamerával felszerelet készülék. Könnyedén megörökítheted kedvenc pillanataid a 48 MP-es normál kamera, a 2 MP-es makrókamera, a 8 MP-es szuperszéles látószögű kamera és az 5 MP-es mélységérzékelő kamera segítségével. A  mozifilmnek megfelelő képarányú nagy kijelzőn pedig különösen élvezetes a videónézés.
 

Dual
SIM
4
kamera
4000 mAh
akkumulátor
6.53"
kijelző
A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!

Technikai részletek

Neked ajánljuk

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Telenor üzletekben.

Fenti ajánlataink Telenor Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Telenor által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak telenoros SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.