Utolsó darabok

Xiaomi Redmi Note 9 128 GB Dual SIM, zöld

A Redmi Note 9 nagyteljesítményű, 2.0GHz-es nyolcmagos processzorral és 1000MHz-es GPU-val rendelkezik a folyamatos játékélményért. Élvezd a megújult 5020mAh  akkumulátor hosszantartó teljesítéményét.
A 18W-os gyorstöltőhöz csatlakozva pillanatok alatt feltöltheted készüléked.
48MP-es főkamerával megörökítheted kedvenc pillanataidat, míg a nagylátószögű lencse, a makró lencse és a mélységérzékelésért felelős lencse pedig garantálják a legjobb minőséget. A kiemelkedően nagyfelbontású főkamera lehetővé teszi, hogy megörökítsd a felejthetetlen pillanatokat. A 8MP-es ultranagy-látószögű kamera tisztább és szélesebb perspektívát kölcsönöz a 118°-os látószög segítségével.  tökéletes portrékért a 2MP-es mélységérzékelő biztosítja a háttérelmosódást. 
 

Dual
SIM
48 MP-es
főkamera
5020 mAh
akkumulátor
6.53"
kijelző
A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!

Technikai részletek

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Telenor üzletekben.

Fenti ajánlataink Telenor Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Telenor által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak telenoros SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.