Huawei Y6s 32 GB Dual SIM, éjfekete

Utolsó darabok

A HUAWEI Y6s készüléken hátlapi ujjlenyomat-olvasó és arcfelismerés teszi lehetővé a biztonságos készülékfeloldást. Egy pillanat alatt felold és tökéletesen védi személyes adataid.

A szuper Lineáris Hangszóróval és a nagyteljesítményű intelligens PA-val felszerelt HUAWEI Y6s mélyebb basszust és tisztább hangzást nyújt még hangos zene esetén is. Az HUAWEI Y6s készülékkel bárhol hallgathatod kedvenc zenéid, akár barátaiddal bulizol, vagy a tengerparton lógsz.

Dual

SIM

3020 mAh

akkumulátor

13 MP

kamera

32 GB

tárhely

Választható színek:

14 napos cseregaranciát vállalunk a nálunk rendelt termékekre
Ingyenes kiszállítás bármely belföldi címre
Állítsd össze a csomagod!

A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük. Nézd meg, van-e másik színben!

Technikai részletek

Neked ajánljuk

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Telenor üzletekben.

Fenti ajánlataink Telenor Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Telenor által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak telenoros SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.