Utolsó darabok

Huawei Y6p 64 GB Dual SIM, fekete

A HUAWEI Szemvédelem lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig nézhessük a kijelzőt anélkül, káros legyen a szemünk számára.A fordított töltési technológia lehetővé teszia felhasználók számára, hogy más eszközöket töltsenek fel és biztonsági mentést készítsenek az adatokról.
Készíts gyönyörű szelfieket, 10 állítható szépségszinttel.

 

Dual
SIM
13+5+2 MP
tripla kamera
5000 mAh
akkumulátor
6.3"
kijelző
A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!

A Google Alkalmazások és a Google Mobile Services nem érhetők el ezen a Huawei készüléken. Ez azt jelenti, hogy néhány harmadik féltől származó alkalmazást jelenleg nem lehet használni.
Android 10 AOSP (Android Open Source Project) alapú rendszerrel, a Huawei AppGallery-vel rendelkezik. A Huawei AppGallery az új generációs Huawei készülékek hivatalos alkalmazásboltja. Nézd meg, hogyan tudod átmenteni az adataidat és tudj meg többet az AppGalleryről az alábbi linken!

Technikai részletek

Neked ajánljuk

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Telenor üzletekben.

Fenti ajánlataink Telenor Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Telenor által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak telenoros SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.