Utolsó darabok
Hiperes ajánlataink

Huawei P Smart 2021 128GB Dual SIM, fekete

6.67'' HUAWEI Ultra FullView Kijlező magával ragadó vizuális élményt nyújt. Villámgyors oldalsó ujjlenyomatolvasó hatékonyan kezelheted telefonod a 2 az 1-ben gombbal.
48MP AI Quad kamera ,amivel mindig készítsen nagyszerű részleteket a mindennapi fotókból, különböző forgatókönyvekkel. Készíts tökéletes távoli, ultra-széles látószögű és makro fotókat.  A 22.5W HUAWEI SuperCharge technológiával nézz akár 2 órán keresztül videókat, 10 percnyi töltéssel. A 4GB RAM + 128GB ROM mindig multitasking igényt kielégíti, elegendő hely áll rendelkezésre az összes kedvenc alkalmazásod, képed, videód és játékok számára.  Élvezd a szuper nagy hangerősséget 5.1 / 7.1 sztereó rendszert több telefon egyidejű csatlakozásával.
 

Dual
SIM
48 MP
kamera
5000 mAh
akkumulátor
128 GB
tárhely
A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!

A Google Alkalmazások és a Google Mobile Services nem érhetők el a Huawei P Smart 2021 mobilon. Ez azt jelenti, hogy néhány harmadik féltől származó alkalmazást jelenleg nem lehet használni.
A készülék az Android 10 AOSP (Android Open Source Project) alapú rendszerrel, a Huawei AppGallery-vel rendelkezik. A Huawei AppGallery az új generációs Huawei készülékek hivatalos alkalmazásboltja. Nézd meg, hogyan tudod átmenteni az adataidat és tudj meg többet az AppGalleryről az alábbi linken!

Technikai részletek

Neked ajánljuk

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Telenor üzletekben.

Fenti ajánlataink Telenor Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Telenor által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak telenoros SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.