Új

Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB, arany

Mérhetetlenül Pro.
ProMotion technológiás, gördülékenyen és gyorsan reagáló Super Retina XDR kijelző. Eddigi legjelentősebb fejlesztéseinknek köszönhetően bámulatos új lehetőségeket kínáló kamerarendszer. Döbbenetesen strapabíró kialakítás. Ultragyors A15 Bionic chip. És sokkal hosszabb aksiüzemidő. Minden Pro lesz.
 

6,7"
kijelző
iOS
15
12+12+12
kamera
128 GB
tárhely
A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!

Mérhetetlenül Pro.
 

iphone 13 pro oldalról


ProMotion technológiás, gördülékenyen és gyorsan reagáló Super Retina XDR kijelző. Eddigi legjelentősebb fejlesztéseinknek köszönhetően bámulatos új lehetőségeket kínáló kamerarendszer. Döbbenetesen strapabíró kialakítás. Ultragyors A15 Bionic chip. És sokkal hosszabb aksiüzemidő. Minden Pro lesz.

 

iphone 13 pro tartósság


Dizájn

Csodásan strapabíró.
Szemet gyönyörködtető megjelenése mellett a rozsdamentes nemesacélnak, a Ceramic Shield technológiának és a piacvezető, IP68-as vízállóságnak köszönhetően elképesztően ellenálló.

Helló, ProMotion.
Bemutatjuk a Super Retina XDR kijelzőt ProMotion technológiával. Akár 120 Hz es adaptív frissítési gyakoriság és kiemelkedő grafikai teljesítmény – hogy a görgetés, a lapozás, a filmnézés és a játék páratlan élmény legyen.Pro kamerarendszer

Fejlettebb kamerák. Fejlődhetsz a fotózásban.
A hardver szédítő fejlesztései a szuperintelligens szoftverrel karöltve lehetővé teszik a makrofotózást az ultraszéles látószögű kamerával, a háromszoros optikai zoomolást a telefotó-kamerával és az Éjszakai mód használatát az összes kamerán. Akár 2,2 szer több fényt enged be, hogy még jobb fotókat és videókat készíthess. A makrofotókon még a legapróbb részletek is gyönyörűen látszanak.

Állítsd a fókuszt. Fokozd a hatást.
Vedd fel videóidat kis mélységélességgel, az elegáns effekteket nyújtó automatikus fókuszváltásnak köszönhetően pedig még magával
ragadóbb lehet a történeted.

iphone 13 pro kameraIgazi Pro teljesítmény.

Ilyen szélsebes csak egy Pro lehet. Hatalmas teljesítményű chipjével a legnehezebb feladatokat is végrehajtja. És óriásit lépett előre az aksiüzemidőben, hogy végigbírja a napot. Vadonatúj 5 magos GPU-ja nagyobb sebességre kapcsolt, így tartja az iramot a fejlett kijelzővel és a ProMotion technológiával. A szupergyors Neural Engine működteti a Filmszerű módot, a Smart HDR 4 technológiát és más funkciókat
 

Az iPhone-hoz semmi sem fogható.
 

Erős és okos

Az Apple saját tervezésű chipjével mindent gyorsabban, energiatakarékosabban és okosabban csinálhatsz.

Megvédi személyes adataidat

Minden részletében úgy terveztük, hogy megóvja személyes adataidat.

Strapabíró és tartja az értékét

Az iPhone időtálló, és más okostelefonoknál jobban megőrzi az értékét.

Fenntarthatóság

A környezettudatosság jegyében az iPhone újrajhasznosított anyagok felhasználásával készül.

Technikai részletek

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Telenor üzletekben.

Fenti ajánlataink Telenor Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Telenor által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak telenoros SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.