Válaszd ki MyTelenor fiókod vagy előfizetésed, amellyel kapcsolatban ügyet szeretnél intézni!

Válaszd ki MyTelenor fiókod vagy előfizetésed, amellyel kapcsolatban ügyet szeretnél intézni!

Változtasson
szabadon!

Cserélje le mobilját bármikor,
hűségidőtől függetlenül!

Új készüléket választok
 • Készülékcsere bármikor
 • További információk
 • Gyakori kérdések és válaszok

Még nem járt le a hűségideje,
de szeretne új készüléket?

A Telenornál lehetősége van hűségidőn belül is kedvezményesen új készülékre váltani, akár már 1 hónap után vagy később is, bármikor!


Került már Ön is ilyen helyzetbe?
Mi a Telenornál mindenre kínálunk megoldást!

“Folyamatosan figyelemmel kísérem az újdonságokat, szeretnék újabb és újabb készülékmodelleket kipróbálni és nem akarok addig várni, amíg lejár a 2 éves hűségszerződésem.”

Attila 25 éves, startup CEO

"Nemrég vettem egy új készüléket, azonban megbántam, hogy nem a nagyobb kijelzős verziót választottam, szeretném lecserélni, kéne valami megoldás erre!”

CsilLa 38 éves, Pénzügyi vezető

“Eltört a mobilom kijelzője, nagyon drága lenne a javítása, nem éri meg nekem, azonnal új mobilra lenne szükségem, viszont a hűségidőm nem telt még le...”

Gábor 39 éves, Ingatlanos

"Pénteken ellopták a telefonomat, a 2 éves hűségszerződésemből azonban még 13 hónap hátra van, azonnali megoldásra van szükségem!”

Anna 32 éves, Könyvelő

Nézze meg, hogyan működik a készülékcsere!

Készülékcserére kisvállalakozói számlás előfizetőként jogosult a Telenortól utoljára vásárolt készülékére vonatkozóan.
Belépek és új készüléket választok

Online felületünkön jelentkezzen be – egyszeri sms-kóddal ezt könnyen megteheti – ezután látni fogja, van-e jogosultsága készülékcserére és tájékozódhat a díjakról is.

Megtartom régi készülékemet is

Ha úgy dönt, hogy régi készülékét is megtartja az új mellett, akkor nincs más teendője, mint rendezni a fennálló költségeket és véglegesíteni a vásárlást. Új készülékét futárunk belföldön ingyen kiszállítja Önnek.


Új készüléket választok

Mentse le régi telefonján tárolt fontos adatait, fotóit! Segítséget itt talál.

Készülékcsere bármikor igénybevételének feltételei

Készülékcsere bármikor szolgáltatásunk 2015. szeptember 15-től visszavonásig érvényes a megjelölt értékesítés alatt álló tarifacsomagokra és készülékekre.
A készülékcsere program keretében a Telenor meglévő előfizetői részére kedvezményes készülékvásárlási lehetőséget biztosít - amennyiben az előfizető a lentiekben felsorolt feltételeknek megfelel.
A készülékcsere hűségidőn belül történhet.

A hűségidőn belüli készülékcserét az a Telenor ügyfél veheti igénybe, aki:

 • kisvállalkozói számlás előfizetői jogviszonnyal rendelkezik;
 • aktív hívószámmal rendelkezik - tehát nem áll korlátozás (pl. díjtartozás miatt), szüneteltetés (ide értendő az előfizető kérésére, és a Telenor általi szüneteltetés is), felfüggesztés vagy felmondás alatt (értve ez alatt mind az előfizető általi, mind a Telenor általi felmondást);
 • nincs lejárt tartozása - ide értendő a lecserélendő készülék részletvételéből, vagy távközlési számlatartozásból, továbbá ez utóbbi kapcsán fennálló részletfizetésből eredő tartozás is (csak a fennálló teljes tartozás befizetése vagy annak hitelt érdemlő igazolása után lehetséges a vásárlás);
 • az adott előfizetés (hívószám) vonatkozásában nem nyújtott be számhordozási kérelmet;
 • az adott hívószám kapcsán már rendelkezik a Telenortól korábban (legalább 3 napja) vásárolt, a Telenor rendszerében nyilvántartott készülékkel;
 • vállalja, hogy ha lezárt (nem értékesíthető) tarifacsomaggal rendelkezik, tarifacsomagját a készülékcsere igénybevétele előtt valamely értékesítés alatt álló tarifacsomagra váltja át- az egyedi előfizetői szerződésében foglalt tarifacsomag-váltási szabály figyelembe vételével;
 • a készülékcsere időpontjától számított újabb, tarifacsomagtól függő 2 vagy 1 év hűséget vállal (határozott idejű szerződést köt) a Telenor készülékcsere ajánlatában szereplő tarifacsomagra azon hívószáma vonatkozásában, melynek kapcsán a Telenor a lecserélendő készüléket nyilvántartja;
 • a helyszínen teljes egészében megfizeti a készülékcsere költségeit.

A készülékcsere bármikor program, annak időtartama alatt, a fenti feltételek fennállása esetén korlátlan alkalommal igénybe vehető.

Sikeres készülékcsere esetén a lecserélendő készülék kapcsán fennálló hűségvállalás törlésre kerül az adott hívószámú előfizetői jogviszonyról, s annak helyébe az ugyanazon hívószámú jogviszonyon az új készülék kapcsán vállalt új hűség lép.

A készülékcsere igénybevételének nem feltétele a Telenortól korábban vásárolt, az adott előfizetés kapcsán nyilvántartott készülék leadása. 

A hűségidőn belüli készülékcsere igénybevételéhez minden fenti feltételnek teljesülnie kell. Az új, ill. a csak SIM-kártyát (készüléket nem) vásárló kisvállalkozói számlás előfizetők az ÁSZF-ben és a szerződésükben szereplőknek megfelelően jogosultak készülékvásárlásra.


Készülékcsere bármikor

Rugalmas - nem kell megvárnia a 2 éves hűségidő végét, hogy lecserélhesse a telefonját, akkor cserél, amikor Önnek jó!

Előnyös - lehetősége van mindig a legújabb készülékmodellekre váltani!

Kedvezményes - bármikor válthat, a kedvezményes készülékárat mindig biztosítjuk Önnek!

Kiszámítható - online felületünkre belépve tájékozódhat az összes költségről!


Milyen költségekre számíthat?

Új készülék vásárlásához a jelenlegi készülékéhez tartozó költségek egyidejű rendezése szükséges. Az alábbi díjakra számíthat:

 • Fennmaradó törlesztő részletek – ha meglévő készülékét részletfizetéssel vásárolta, akkor a lejárat előtti készülékcsere esetén először rendeznie kell a fennmaradó, még ki nem fizetett hátralékot a régi készülékére, majd azt követően új készüléke vásárlására megint igénybe veheti a részletfizetési lehetőséget, hiszen azt továbbra is biztosítjuk Önnek.
 • Készülékcseredíj – ez a szolgáltatás személyre szabott díja, ami annak függvényében változik, hogy milyen tarifacsomagja, készüléke van, illetve, hogy mikor tervezi a készülékváltást.

Új készüléket választok

Ismerje meg új készülékcsere szolgáltatásunkat!

Mi az a készülékcsere bármikor?

A Telenornál mostantól nem kell megvárnia a kétéves hűségidő végét, hogy a legújabb készülékmodellt megszerezze. Akkor válthat készüléket, amikor Ön szeretné, nem pedig akkor, amikor megszabjuk Önnek. A váltásnak készülékcsere díja van.

Miért jó nekem, ha igénybe veszem?

Új készülékcsere szolgáltatásunk biztosítja, hogy hűségidőn belül bármikor le tudja cserélni meglévő készülékét, így a Telenornál bármikor rugalmasan válthat a legújabb okostelefon modellekre. Akkor is hasznos lehet legújabb szolgáltatásunkat igénybe vennie, ha nem várt helyzet állt elő: telefonját ellopták, elromlott, eltört. Többé nem kell a hűségidő lejártához alkalmazkodnia és még a telefonszámát is megtarthatja.

A készülékcsere során válthat egy magasabb kategóriájú tarifacsomagra is, ezzel még kedvezőbb áron kaphatja meg az új telefonját.

Ki veheti igénybe a készülékcserét?

Készülékcserére minden Telenor kisvállalkozói számlás előfizetőnk jogosult, aki készülékét a Telenortól vásárolta.

Hol és hogyan vehetem igénybe a készülékcserét?

A készülékcserét bármely Telenor üzletben személyesen lehet kezdeményezni.

Mikor cserélhetem le először a régi készülékemet?

A Telenornál nem kell megvárnia a kétéves hűségidő végét, akkor válthat készüléket, amikor Ön szeretné, nem pedig akkor amikor megszabjuk Önnek. Telefonját a vásárlás után bármikor lecserélheti.

Bármelyik meglévő készülékemet le tudom cserélni?

Azt a telefont tudja lecserélni, amelyiket tőlünk vette, és nyilvántartásunkban az előfizetésén (telefonszámán) a legutóbb vásárolt készülékként szerepel.

Meglévő tarifacsomagommal is igénybe vehetem a készülékcserét?

Igen. Bármelyik Telenoros kisvállalkozói számlás tarifacsomaggal igénybe lehet venni a hűségidőn belüli készülékcserét. Új készülék vásárlásakor továbbviheti számlás előfizetésedet meglévő tarifacsomagjával.

Bármilyen új telefont választhatok?

Igen. Bármelyik Telenoros kisvállalkozói számlás tarifacsomaggal rendelkezhet jelenleg, azonban az igénybevételi feltétele a hűségidőn belüli készülékcserének, hogy aktuálisan értékesített számlás tarifacsomagra váltson.

Mi történik a hűségidővel?

A hűségidőn belüli készülékcsere időpontjában további 1 vagy 2 évvel megújul hűségidő az Ön által választott tarifától függően.Készülékcsere költségei

Milyen költségekkel jár a hűségidőn belüli készülékcsere?

A készülékcsere igénybevételekor a következő tételek megfizetésével kell számolnia:

 • Fennmaradó készülékrészlet összege: ha meglévő készülékét részletfizetéssel vásárolta, akkor a hűségidőn belüli készülékcsere esetén először rendeznie kell a fennmaradó, még ki nem fizetett hátralékot a régi készülékére, majd azt követően új készüléke vásárlására megint igénybe veheti a részletfizetési lehetőséget, hiszen azt továbbra is biztosítjuk Önnek.
 • Készülékcsere díja: ez a szolgáltatás személyre szabott díja, ami annak függvényében változik, hogy milyen tarifacsomagja, készüléke van, illetve, hogy mikor tervezi a készülékváltást.
 • Esetlegesen fizetendő forgalmi előleg: 100%-ig lebeszélhető.
 • Új készülék vételára.


Jó tudni!

Hogyan mentehetem át adataimat (fényképek, kontaktok, stb.) a régi telefonomról az újra?

Adatmentéssel kapcsolatban olvassa el gurunk tanácsait: https://www.telenor.hu/hipernet-guru/blog/okosito/adatmentes-mobilrol-mobilra

Üzleteinkben a számlabefizetés 2016. május 9-től megszűnik!
Számlabefizetés
gyorsan és kényelmesen!
Intézd készpénzzel a kijelölt Relay és Inmedio üzletekben
vagy bankkártyával a MyTelenor alkalmazáson keresztül!

MyTelenor belépés

A MyTelenor online ügyfélszolgálati oldalon rendszerfrissítést végzünk, ezért a szolgáltatás átmenetileg nem elérhető.

Megértésedet és türelmedet köszönjük.

Tájékoztatjuk, hogy a honlap szöveges fájlokat, ún. sütiket (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások nélkülük nem lennének elérhetőek. A sütikről, valamint ezek engedélyezéséről és tiltásáról itt tájékozódhat. Amennyiben a süti használatát nem engedélyezi, úgy kérjük, végezze el a szükséges beállításokat a számítógépe böngészőjében.
Bővebb információ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik tárolásához és felhasználásához.