A villámgyors Hipernettel pörög az üzlet

A Hipernet az elérhető legmodernebb technológiákon alapuló, villámgyors mobilinternet.

Fokozzuk az élményt.
Folyamatosan zajlik a jelenleg elérhető leggyorsabb technológia, a 4G+ névre keresztelt LTE Advanced technológia fejlesztése a Telenor hálózatán, amely a most elérhető csúcssebességhez képest is kétszer gyorsabb, akár 225-300 Mbit/s letöltési sebességű maximális száguldást biztosít.

Mit tehet meg, ha korlátlan a Hipernet 30 napig?

MyTV

Egyszerre 120 HD csatornát is nézhetne a MyTV-n

Deezer

Meghallgathatna 11000 dalt Deezeren

eBook

38 880 000 eBookot tölthetne le
 

Star Wars

Megnézhetné mind a 7 Csillagok háborúja részt 45-ször, a teljes Gyűrűk Ura trilógiát, rendezői változatban 63-szor 

Ironman Powered

Villámgyors böngészés

Villámgyors böngészés

Segítségével bármilyen netes tartalmat könnyedén és gyorsan, megtalálhat!

Valós idejű  csevegés

Valós idejű csevegés

A letölthető alkalmazásokon keresztül valós időben, az élő beszéd ritmusában cseveghet barátaival!

Nagyméretű  fotók kezelése

Nagyméretű fotók kezelése

Nagy felbontású fotóit is könnyedén, másodpercek alatt megoszthatja barátaival Facebookon vagy Instagramon!

Online  zenehallgatás

Online zenehallgatás

Nem kell mást tennie, mint kikeresni kedvenc számát a Deezer 40 milliós online zenetárából, és már hallgathatja is!

Szakadozás- mentes filmélmény

Szakadozásmentes filmélmény

Mobil eszközön is átélheti a folyamatos filmnézés élményét! A MyTV és az HBO GO segítségével bármikor megnézheti kedvenc filmjeit, TV-műsorait.

Játék  határok nélkül

Játék határok nélkül

Próbáljon ki akár több résztvevős, real time játékokat szakadozás és késleltetés nélkül.


 Maximális sebességre kapcsoltunk!

Tesztelje velünk! 
Nincs semmi teendője, arra alkalmas készüléke automatikusan csatlakozik, ha érzékeli a leggyorsabb hálózatot. A hálózati kijelző ilyenkor 4G+-ra vált.

Lefedettség

Mi kell ahhoz, hogy átélhesse 
a Hipernet élményt?

Hipernet-képes 
mobiltelefon

4G-képes készülékek

Hipernet-képes
előfizetések

HIPERNET HOME+ CSOMAGOK

Lefedett területen 
tartózkodás

Lefedettségi térkép

4G funkció bekapcsolása

Elvileg minden 4G/LTE képes készülék automatikusan a leggyorsabb adatátviteli technológiát választja ki, azonban ha valamilyen okból mégis Önnek kell beállítani, akkor a Beállítások/mobilhálózat menüben teheti ezt meg.

Új generációs SIM kártya

A cserét bármelyik Telenor üzletünkben díjmentesen elvégezzük. Ha nem biztos benne, hogy SIM kártyája alkalmas-e a 4G hálózat használatára: hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat (1220) vagy fáradjon be személyesen bármelyik Telenor üzletbe.

Kínált sávszélesség: a Szolgáltató által az internet-hozzáférési szolgáltatás nyújtása során az adott előfizetői hozzáférési ponton le- és feltöltési irányban elérhető, a szolgáltatáshoz rendelt adatátviteli sebesség felső elméleti határa, a besugárzási (lefedettségi) terület bármely kültéri pontján, bármely időpontban, Mbit/s-ban megadva.

A Szolgáltató által kínált sávszélességekhez tartozó le- és feltöltési sebességek a különböző adatátviteli technológiák esetében a következőek: 2G - 0,24/0,24 Mbit/s; 3G - 0,38/0,38 Mbit/s; HSPA - 14,4/1,8 Mbit/s; HSPA+ - 21/5,76 Mbit/s; HSPA+DC 42,2/5,76 Mbit/s; 4G/LTE - 150/20 Mbit/s.

Az adott tarifacsomaghoz, kiegészítő szolgáltatáshoz tartozó kínált sávszélesség a fenti sebességektől eltérhet, melyről információ a Díjszabásban (ÁSZF 1/A. és 1/B. mellékletek) az érintett tarifacsomag, valamint kiegészítő szolgáltatás leírásában található. A kínált sávszélesség elérésének feltétele az adott területen a szolgáltatást biztosító hálózati technológia elérhetősége, az azt támogató eszközök (pl. készülék, megfelelő SIM) megléte, illetve a hálózat aktuális leterheltsége.

Garantált sebesség: az internet hozzáférési szolgáltatáshoz rendelt a Szolgáltató által az adott előfizetői hozzáférési ponton le- és feltöltési irányban a besugárzási (lefedettségi) terület bármely kültéri pontján teljesíteni vállalt legkisebb adatátviteli sebesség, Mbit/s-ban megadva. A Szolgáltató által garantált le- és feltöltési sebesség valamennyi adatátviteli technológia esetén: 0 Mbit/s.