Mobilról vezetékest 9 Ft-ért

A Vezetékes-hívó szolgáltatással mobilról vezetékes irányba, belföldön  9 Ft-os percdíjért telefonálhatsz.

Percdíj: 9 Ft
Havidíj: nincs

Hívásonkénti egyszeri kapcsolási díj: 9 Ft
 

Hogyan rendelheted meg a legegyszerűbben:

A szolgáltatásnak nincs sem havi-, sem regisztrációs díja.
A Vezetékes-hívó szolgáltatás percdíja és kapcsolási díja nem számít bele az egyes tarifacsomagok havidíjának lebeszélhetőségébe, azok a havidíjon felül kerülnek kiszámlázásra.
A kedvezmény kizárólag belföldi vezetékes, maximum 60 perc időtartamú hanghívásokra vonatkozik. Nem vonatkozik adathívásokra, illetve átirányított, továbbkapcsolt hívásokra.
A szolgáltatás az ÁSZF-ben meghatározott, idő alapú Telenor számlás és kártyás előfizetésekkel vehető igénybe. Hívás tarifacsomagokkal nem vehető igénybe a szolgáltatás. A szolgáltatás automatikusan törlésre kerül, amennyiben olyan tarifacsomagra váltasz vagy térsz át, amellyel nem vehető igénybe a szolgáltatás.
PáratlanSzám, Praktikum Hétvége, Praktikum hálózaton belüli csomag, Praktikum csúcsidőn kívüli csomag szolgáltatásokkal együtt nem vehető igénybe. Amennyiben a Vezetékes-hívó megrendelésekor rendelkezel a fenti szolgáltatásokkal, úgy azokat automatikusan töröljük, majd a Vezetékes-hívót aktiváljuk. A törlés és az azt követő aktiválás – szolgáltatástól függően – a megrendelést követően 72 órán belül vagy cikluszárással történik meg.
TOP3 szolgáltatással együtt igénybe vehető, ám a kedvezmények közül csak a nagyobb kedvezmény érvényesül.
A szolgáltatás igénybevétele regisztrációhoz kötött. A szolgáltatás a regisztrációt követően 72 órán belül kerül aktiválásra, és lemondás esetén 72 órán belül kerül törlésre.
A szolgáltatás használata során az egyes hívásokhoz kapcsolási díj kerül felszámításra.A kapcsolási díj és a hívások percdíja az egyes tarifacsomagokban foglalt lebeszélhetőségbe nem számít bele, a hívások díja és a kapcsolási díj minden esetben kiszámlázásra kerül.
A szolgáltatás megrendelése esetén a kezdeményezett, átirányított, valamint továbbkapcsolt belföldi és nemzetközi hanghívásokat 60 perc után megszakítjuk.
Kártyás illetve Új Generációs Kártyás ügyfélként a szolgáltatást csak pozitív egyenleg esetén rendelheted meg.