Mobitrend Plusz

A MobiTrend Plusz szolgáltatást elsősorban olyan vállalatoknak ajánljuk, melyek nagy hangsúlyt fektetnek a céges mobiltelefon-hálózat költséghatékony fejlesztésére: akiknek a kedvezményes percdíjakon túl fontos a költségkontroll, vagy a céges és magánhívások elkülönítése.

Jellemzők

MobiTrend Plusz az alábbi szolgáltatásokat foglalja magában:

 • Cégen belül 0 Ft: Segítségével megvalósítható, hogy a céges hívócsoporton belüli előfizetések 0 Ft-os percdíjon hívják egymást. Részletek
 • Költség- és híváskontroll: A költség- és híváskontroll segítségével meghatározható, hogy az adott alkalmazott vagy csoport, mely irányokba telefonálhat a cég számlájára. Részletek
 • Kedvenc vezetékes körzet: Egy kiválasztott, belföldi, vezetékes körzetszámhoz tartozó telefonszámok hívása esetén rendkívül kedvező, percdíjért telefonálhat a cég, minden előfizetése tekintetében. 
 • Hívástovábbadás: A Hívástovábbadás szolgáltatás a mobiltelefonokon lehetővé teszi két beszélgető partner összekapcsolását úgy, hogy az összekapcsolást kezdeményező harmadik felhasználó kilép a beszélgetésből. 
 • Rövid hívószám és virtuális csoporttag: A vezetékes alközpontoknál megszokott módon, a kollégák rövid hívószámon hívhatóak, vagy akár a céges mobiltelefon felhasználók körén kívül eső más telefonszámok, partnerek (virtuális csoporttag) is. Részletek

A szolgáltatások együttes igénybevételével jelentős kedvezményt lehet elérni!

Adminisztrációs felület

A MobiTrend internetes adminisztrációs felületén, az abban foglalt összes szolgáltatás - Cégen belül 0 Ft, Kedvenc vezetékes körzet, Hívástovábbadás, Rövid hívószám és virtuális csoporttag, Költség- és híváskontroll, Magánszámla, MobiTrend Mini és MobiTrend Plusz szolgáltatások - aktuális beállításai külön-külön megtekinthetők, és a főbb paraméterek megváltoztatására is van lehetőség.

Megrendelés

Díjak

Havidíj: 1511,30 Ft /hívószám

A szolgáltatást igénybe vevő előfizetések által alkotott hívócsoport tagjai (egy számlázási azonosítóhoz - korábbi ügyfélszámhoz - tartozó előfizetések) 0 Ft-os percdíjért hívhatják egymás belföldön, bármely napszakban

Egy kiválasztott vezetékes körzet hívása esetén a percdíj 11,176 Ft.

MobiTrend Mini vagy MobiTrend Plusz szolgáltatások mellé egyéb Telenor üzleti ügyfeleinek nyújtott költségcsökkentő és kényelmi szolgáltatás is megrendelhető.

Fontos tudni!
A szolgáltatást az egy számlázási azonosítóhoz (korábbi ügyfélszám) tartozó előfizetések mindegyikére meg kell rendelni.

További információk
 • A szolgáltatás megrendelésekor a kedvezményesen hívható körzetszámot a MobiTrend adminisztrációs felületen kell megadni.
 • A rövid hívószámok, illetve a virtuális csoporttagok és rövidhívószámaik a MobiTrend adminisztrációs felületen is beállíthatóak.
 • A kedvezményesen hívható vezetékes körzetszám 30 naponta, a Költség- és híváskontroll, a Hívástovábbadás, valamint a Rövidhívószám és virtuális csoporttag funkciók beállításai bármikor módosíthatók az adminisztrációs felületen. A csomagba foglalt szolgáltatások beállításainak változtatása díjmentes.
 • A szolgáltatás az alábbi szolgáltatásokkal együtt nem vehető igénybe: Egycsoport, PartnerRégió
 • A szolgáltatást kizárólag üzleti ügyfeleink rendelhetik meg a következő üzleti tarifacsomagok mellé:
  Üzleti Keret tarifacsomagok, Üzleti Pro csomagok, Üzleti Alap, Üzleti Elit, Üzleti Expert, Üzleti Standard csomagok, Üzleti Komfort csomagok, Üzleti Partner csomagok, Autóskártya üzleti.