Költség- és híváskontroll

A szolgáltatást azoknak a cégeknek ajánljuk, akik szeretnék meghatározni, hogy az adott alkalmazott vagy csoport mely számokat mikor hívhat, vagy milyen irányokba telefonálhat a cég számlájára.

Előnye

A szolgáltatás teljes mértékben a cég igényeire szabható, így tökéletesen kordában tartja a hívás alapú céges telefonköltségeket.

Típusai

  • Idő alapú költségkontroll: ahhoz, hogy csak a munkaidőben indított hívások terheljék a cég számláját, letilthatók a munkaidőn kívüli hívások, illetve magánszámlára terelhetők.
  • Hívott szám alapú költségkontroll: a szolgáltatás segítségével letiltható a külföldi, belföldi mobil, belföldi vezetékes hívószámok tetszőleges köre, akár telefonszám szinten is. (Letiltható egyetlen telefonszám, de akár az összes létező telefonszám is.)
  • Előhívó alapú elkülönítés: azokban az esetekben, amikor az ügyfél által meghatározott beállítások szerint a cég számlájára terhelődne a magán jellegű hívás díja, egy előhívó segítségével át lehet terelni a magánszámlára.
  • Költséghatár alapú elkülönítés: a szolgáltatással egyszerűen kontrollálhatók a költségek, mert a céges telefonelőfizetéshez az azt használó munkatársak számára maximum forgalmi díj határozható meg. A szolgáltatás egyszerű és hatékony költségelkülönítést valósít meg.

A magánszámlára terhelődő díjakat a munkatárs fizeti, és a limiten felüli forgalom az ő nevére és címére postázódik - így a céges számla összege is előre kalkulálható.

Fontos tudni!
Az Előhívó- és Költséghatár alapú elkülönítés igénybevételének feltétele a Magánszámla szolgáltatás előzetes megrendelése.

Megrendelés

Díjak

Havidíj: 510 Ft/előfizetés

Amennyiben van olyan előfizetés, melynél a költséghatár alapú elkülönítést szeretné alkalmazni a funkciók közül, a szolgáltatás havidíján (510 Ft) felül még a Magánszámla szolgáltatást is meg kell rendelni (havidíja 915 Ft/előfizetés) és egyszeri regisztrációs díj is fizetendő: 1257,30 Ft/előfizetés.

További információ

A Költséghatár alapú forgalmidíj-szétválasztás nem a számla végösszegére vonatkozik, hanem kizárólag a nettó forgalmi díjakra. Ennek értelmében nem tartalmazza az áfát, valamint a havi és az eseti díjakat, tehát ezek figyelembevételével szükséges a limiteket meghatározni.