Univerzális egyenleg és hitelkeret


Univerzális egyenleg


Az online módon pl.: ATM automatáknál, a telebankon, internetbankon, MOL benzinkutaknál, postahivatalokban valamint a Szerencsejáték Zrt. üzleteiben,IPS-nél, Lapker e-disztribútornál, OTP-Lapkernél és a Lapker Rt-nél  feltöltött egyenleget univerzális egyenlegnek nevezzük. Az univerzális egyenleg feltöltésére a Telenor üzletekben is  van lehetőség.

Az univerzális egyenleg mind kártyás mind számlás előfizetők esetében mobilVásárlásra pl. mobilparkolás, autópálya-matrica vásárlása, és emelt díjas szolgáltatásokra pl. SMS-szavazásra egyaránt felhasználható.

Hitelkeret


Számlás előfizetéssel rendelkező ügyfeleink hitelkerete egyaránt lehetővé teszi a mobiltelefonon keresztül történő MobilVásárlás és emelt díjas szolgáltatások igénybevételét, ugyanolyan módon mintha univerzális egyenleg lenne. Számlás előfizetők akár egész hitelkeretüket felhasználhatják MobilVásárlás szolgáltatásra.

A számlás hitelkeret összege a SIM-kártya aktiválásának időpontjától számítva:

  • 0-6 hónapig 5 000 Ft
  • 7. hónaptól 10 000 Ft

Amennyiben már több mint 6 hónapja Telenor ügyfél vagy és legalább egyszer 5.000 Ft-nál többet költöttél egy hónapban MobilVásárlásra és/ vagy Emelt díjas szolgáltatásokra, akkor a Hitelkeret mértéke 20 000 Ft-ra növekszik.