Egyenlegfeltöltési lehetőségek

Ha kártyás vagy új generációs kártyás előfizető vagy, akkor egyenlegedet feltöltőkártyával vagy elektronikusan online módon töltheted fel. Feltöltéskor a feltöltőkártya bruttó értéke hozzáadódik az addig érvényes egyenlegedhez.

Tölts fel most!


 

Megvásárolható feltöltőkártya címletek:

Feltöltőkártya értékeÉrvényességi ideje3 baráti 20-as*Extra net*Királyságok, jutalmak érvényessége*
1500 Ft90 nap50 MB7 nap
3000 Ft365 nap150 MB30 nap
5000 Ft365 nap20 Ft / perc300 MB30 nap
10000 Ft365 nap500 MB30 nap
15000 Ft365 nap1 GB30 nap

* Az extra net, a királyságok és jutalmak csak Praktikum tarifacsomag esetén érvényesek és normál díjas, belföldi, hálózaton belüli forgalomra használhatóak fel. Különböző érvényességű kuponok feltöltésénél a jutalmak adat része érvényességi időn belül összeadódik. Több kupon felöltése esetén mindig a hosszabb érvényességi időt állítjuk be. Az ajánlat visszavonásig érvényes, a kedvezmények (királyságok) belföldön használhatók fel. A jutalmak érvényességi ideje a feltöltés napjától indul.


 

Egyenlegfeltöltési lehetőségek:


Töltsd fel egyenlegedet regisztráció nélkül, azonnal!

Feltöltök most! 

Az Egyenlegfeltöltés oldalon kattintva megadhatod a feltölteni kívánt kártyás előfizetés telefonszámát, majd a feltölteni kívánt összeget,
ezt követően a biztonságos banki fizetési oldalon bankkártyád terhére pillanatok alatt díjmentesen kifizetheted a feltöltés értékét.
A fizetést követően SMS-ben értesítünk egyenleged aktuális értékéről.
Az elektronikus feltöltéshez bármely bank belföldön kibocsájtott, internetes vásárlásra alkalmas bankkártyáját használhatod.

A díjmentesen letölthető MyTelenor alkalmazás segítségével már androidos és windowsos okostelefonodon is elérheted a feltöltőkártyás vagy számlás előfizetéseddel kapcsolatos legfontosabb információkat, egyenleget tölthetsz fel és számlát is befizethetsz. Az elérhető funkciókat folyamatosan bővítjük.

Az alábbi bankok ATM automatáin keresztül gyorsan, egyszerűen és sorban állás nélkül feltöltheted egyenlegedet bankkártyád segítségével:

K&H, Takarékbank, UniCredit, Volksbank, Budapest Bank, Raiffeisen Bank, Citibank, OTP, Erste

Az elektronikus feltöltéshez bármely bank belföldön kibocsájtott, internetes vásárlásra alkalmas bankkártyáját használhatod. A feltöltéshez járó kedvezmények ebben az esetben is érvényesek. A fizetést követően SMS-ben értesítünk aktuális egyenlegedről.

Egyenlegedet biztonságosan, gyorsan, kényelmesen feltöltheted az alábbi bankok weboldalain, amennyiben internetbank szolgáltatásra regisztrált felhasználó vagy:

Budapest Bank, CIB, FHB Bank, K&H, MKB, OTP

Az elektronikus feltöltéshez bármely bank belföldön kibocsájtott, internetes vásárlásra alkalmas bankkártyáját használhatod.
A feltöltéshez járó kedvezmények ebben az esetben is érvényesek. A fizetést követően SMS-ben értesítünk aktuális egyenlegedről.

Kártyás egyenlegedet az alábbi bankok telefonos ügyfélszolgálatán gyorsan, egyszerűen feltöltheted, amennyiben Telebank felhasználó vagy, és bankszámládon rendelkezésedre áll az adott összeg. A feltöltésről SMS-ben értesítünk.

OTP, MKB Telebankár.

A MOL, Agip, Shell és OMV kutaknál kizárólag elektronikus feltöltőkártyát vásárolhatsz.

Az országos hálózattal rendelkező Lapker Immedio és Relay üzleteiben valamint a postahivatalokban kizárólag elektronikus feltöltőkártyát vásárolhatsz. 


 

Feltöltőkártya típusok:

Megkülönböztetünk fizikai, azaz papír alapú feltöltőkártyákat és elektronikus, azaz online módon vagy banki csatornákon keresztül feltölthető kuponokat.

Papír alapú feltöltőkártyák jellemzői:
A papír alapú feltöltőkártya kizárólag a távközlési szolgáltatások forgalmi díjának kiegyenlítésére használható fel, azaz hívásdíjakra vagy SMS-, MMS-küldésre, a hátoldalán feltüntetett érvényességi időn belül. A sorozatszáma 10 jegyű, mely a kártya hátoldalán olvasható. A feltöltéshez szükséges kódszám egy 14 jegyű számsor, ami a védőréteg alatt található. Az egyenlegfeltöltés során ezt a kódszámot kell megadni.

Telenor értékesítési pontjain vásárolt elektronikus kupon (feltöltő kártya) jellemzői:
Elektronikusan, POS-terminálon (Telenor Bemutatótermeiben vagy Telenor partnernél) keresztül történő feltöltés, amely kizárólag a távközlési szolgáltatások forgalmi díjának kiegyenlítésre használható fel, pl. hívásdíjakra vagy SMS-, MMS-küldésre.

Univerzális egyenleg:
Az elektronikus kuponokkal online módon (pl. ATM automatáknál, a telebankon, MOL benzinkutaknál, postahivatalokban, Szerencsejáték Zrt. üzleteiben és internetbankon keresztül) feltöltött egyenleget univerzális egyenlegnek nevezzük. Az univerzális egyenleg MobilVásárlásra pl. mobilparkolás, autópálya-matrica vásárlása, és emelt díjas szolgáltatásokra pl. SMS-szavazásra egyaránt felhasználható.


 

További információk

A feltöltőkártyák számos biztonsági elemet tartalmaznak. Kizárólag a Telenor üzletekben, valamint szerződéses partnereinknél vásárolj feltöltőkártyát, mert a Telenor nem garantálja a mások által forgalmazott, esetlegesen hamisított feltöltőkártyák elfogadását!

Feltöltőkártya vásárlása során kérjük, mindig ellenőrizd ezeket:

  • a csomagolás sértetlen-e,
  • megtalálható-e a feltöltőkártyán átfutó hologramcsík,
  • sérülésmentes-e a kódszámokat rejtő, ledörzsölhető felület,
  • a feltöltőkártya felhasználhatósági ideje nem járt-e le!

A feltöltőkártya felhasználhatósági idejét, valamint a 171-es telefonszámon keresztüli feltöltéshez szükséges használati útmutatót a feltöltőkártya hátoldalán találod meg.

A Telenor feltöltőkártyát nem vált és nem vásárol vissza, megrongálódott, megsérült feltöltőkártyát nem cserél ki, elveszett vagy ellopott feltöltőkártyát nem pótol.

A legmagasabb kínált sávszélesség le-/feltöltésre: 7/2 Mbit/s, a garantált sebesség a mobil technológia sajátosságaira tekintettel 0 Mbit/s. A tarifacsomaggal a 4G/LTE hálózat nem érhető el.