Egyenlegfeltöltési lehetőségek

Hello Kártyás!
Egyenlegedet az alábbi összegekkel töltheted fel. Feltöltéskor a feltöltés bruttó értéke hozzáadódik az addig érvényes egyenlegedhez.

Tölts fel most!


 

Feltölthető összegek:

Feltöltés értékeÉrvényességi ideje
1 500 Ft90 nap
3 000 Ft365 nap
5 000 Ft365 nap
10 000 Ft365 nap
15 000 Ft365 nap


Válts számlás előfizetésre online!

  • Kedvező havidíjú számlás csomagok, a telefonszámod megtartásával
  • Okostelefonok, akár 0 Ft-ért vagy részletfizetéssel
  • Hipercsoport kedvezmények

Egyenlegfeltöltési lehetőségek:


Töltsd fel egyenlegedet regisztráció nélkül, azonnal!

Feltöltök most! 

Az Egyenlegfeltöltés oldalon kattintva megadhatod a feltölteni kívánt kártyás előfizetés telefonszámát, majd a feltölteni kívánt összeget,
ezt követően a biztonságos banki fizetési oldalon bankkártyád terhére pillanatok alatt díjmentesen kifizetheted a feltöltés értékét.
A fizetést követően SMS-ben értesítünk egyenleged aktuális értékéről.
Az elektronikus feltöltéshez bármely bank belföldön kibocsájtott, internetes vásárlásra alkalmas bankkártyáját használhatod.

A díjmentesen letölthető MyTelenor alkalmazás segítségével már androidos és iOS operációs rendszerrel rendelkező okostelefonodon is elérheted a feltöltőkártyás vagy számlás előfizetéseddel kapcsolatos legfontosabb információkat, egyenleget tölthetsz fel és számlát is befizethetsz. Az elérhető funkciókat folyamatosan bővítjük. 

Az alábbi bankok ATM automatáin keresztül gyorsan, egyszerűen és sorban állás nélkül feltöltheted egyenlegedet bankkártyád segítségével:

K&H, Takarékbank, UniCredit, Volksbank, Budapest Bank, Raiffeisen Bank, Citibank, OTP, Erste

Az elektronikus feltöltéshez bármely bank belföldön kibocsájtott, internetes vásárlásra alkalmas bankkártyáját használhatod. A feltöltéshez járó kedvezmények ebben az esetben is érvényesek. A fizetést követően SMS-ben értesítünk aktuális egyenlegedről.

Egyenlegedet biztonságosan, gyorsan, kényelmesen feltöltheted az alábbi bankok weboldalain, amennyiben internetbank szolgáltatásra regisztrált felhasználó vagy:

Budapest Bank, CIB, FHB Bank, K&H, MKB, OTP

Az elektronikus feltöltéshez bármely bank belföldön kibocsájtott, internetes vásárlásra alkalmas bankkártyáját használhatod.
A feltöltéshez járó kedvezmények ebben az esetben is érvényesek. A fizetést követően SMS-ben értesítünk aktuális egyenlegedről.

Kártyás egyenlegedet az alábbi bankok telefonos ügyfélszolgálatán gyorsan, egyszerűen feltöltheted, amennyiben Telebank felhasználó vagy, és bankszámládon rendelkezésedre áll az adott összeg. A feltöltésről SMS-ben értesítünk.

OTP, MKB Telebankár.

A MOL, Agip, Shell és OMV kutaknál kizárólag elektronikus feltöltőkártyát vásárolhatsz.

Az országos hálózattal rendelkező Lapker Immedio és Relay üzleteiben valamint a postahivatalokban kizárólag elektronikus feltöltőkártyát vásárolhatsz. 


 

Feltöltés felhasználhatósága:

Megkülönböztetünk elektronikus, azaz online módon vagy banki csatornákon keresztül feltölthető kuponokat.  Az elektronikus kuponokkal feltöltött egyenleget univerzális egyenlegnek nevezzük.

A kényelmes, egyszerű és gyors feltöltés érdekében ajánljuk a MyTelenor applikációban vagy a weboldalunkon keresztül történő feltöltést. A feltöltött univerzális egyenleg MobilVásárlásra pl. mobilparkolás, autópálya-matrica vásárlása, és emelt díjas szolgáltatásokra pl. SMS-szavazásra, valamint a távközlési szolgáltatások forgalmi díjának (hívás percdíjak, SMS díj, kiegészítő szolgáltatások díja) kiegyenlítésére egyaránt felhasználható. 

2020.11.01-jéig a Telenor saját tulajdonú üzleteiben  vagy Telenor partner üzletekben feltöltött elektronikus kupon, amelyről ÁFA-s számla került kiállításra kizárólag a távközlési szolgáltatások forgalmi díjának kiegyenlítésre használható fel/volt felhasználható, pl. hívásdíjakra vagy SMS-, MMS-küldésre. 2020.11.01-jétől a feltöltés összegéről nem áll módunkban ÁFÁ-s számlát kiállítani. 

Kártyás ügyfelek számlázásáról, számlakéréséről ezen az oldalon találsz bővebb információkat.

Feltöltéshez járó kedvezmények Praktikum tarifacsomagok esetén:
Feltöltőkártya értékeÉrvényességi ideje3 baráti 20-as*Extra net*3 baráti 20-as és extra net érvényessége*
1 500 Ft90 nap20 Ft / perc50 MB7 nap
3 000 Ft365 nap20 Ft / perc150 MB30 nap
5 000 Ft365 nap20 Ft / perc300 MB30 nap
10 000 Ft365 nap20 Ft / perc500 MB30 nap
15 000 Ft365 nap20 Ft / perc1 GB30 nap

* A 3 baráti 20-as kedvezmény és az extra net kizárólag Praktikum tarifacsomag esetén érvényesek és normál díjas, belföldi, hálózaton belüli forgalomra használhatóak fel. Különböző érvényességű kuponok feltöltésénél a jutalmak adat része érvényességi időn belül összeadódik. Több kupon felöltése esetén mindig a hosszabb érvényességi időt állítjuk be. Az ajánlat visszavonásig érvényes, a kedvezmények (királyságok) belföldön használhatók fel. A jutalmak érvényességi ideje a feltöltés napjától indul.