Telefonszám-kereső

Tudakozódj a Telenor ügyfelek neve és telefonszáma után, vagy tudd meg egy számról, hogy melyik szolgáltatóhoz tartozik.
 


Tájékoztatunk, hogy az előfizetői címekről adatbiztonsági okokból nem adunk felvilágosítást. Előfizetői címekről kizárólag az ügyfélszolgálat adhat információt, de csak abban az esetben, ha az előfizető nem kérte az adatainak a titkos kezelését.
Tájékoztatunk továbbá, hogy jelen felülelet használata során a megkeresés tényét és eredményét a Telenor nem tárolja.


Segítség a kereséshez:

A tudakozóban keresni Mobiltelefonszám vagy Név/cím alapján lehet.

 • Telefonszámra kereséskor add meg a 7-jegyű mobiltelefonszámot az előhívóval együtt.
 • Név/cím alapján ilyen esetekre tudsz keresni:
  • Vezetéknév + (Keresztnév vagy irányítószám vagy település), vagy
  • Irányítószám + utca, vagy
  • Település + utca

Cégek esetében a Vezetéknév mezőben kell megadni a keresett cég nevét és a Település mezőben a székhelyét.

Fontos!
A tudakozó csak az első 20 találatot jeleníti meg. További adatok megjelenítése a keresés szűkítésével érhető el.
Felhívjuk figyelmedet, hogy a Telenor Magyarország Zrt. titkos adatokról, valamint kártyás előfizetők adatairól nem ad tájékoztatást.Szeretnéd tudni, hogy egy szám mely szolgáltatóhoz tartozik?

A 1748-as telefonszámon keresztül is lehetőség van bármilyen mobiltelefonszám szolgáltatójának lekérdezésére. Add meg a keresett telefonszámot, és megtudhatod, melyik szolgáltatóhoz tartozik.

 • 1748 felhívásakor meg kell adni a telefonszámot 06-tal kezdve és *-gal lezárva (pl. 06209876543*, 06309876543*, 06709876543*)
 • Amennyiben a megadott szám a T-Mobile vagy a Vodafone szolgáltatóhoz tartozik, a rendszer közli ezt és bontja a vonalat.
 • Amennyiben a lekért szám a Telenor előfizetője, a rendszer közli ezt, majd felajánlja a következőket:
 1. „Amennyiben az előfizető adatairól szeretne tudakozódni, nyomja meg az 1-es gombot vagy hívja a 1220-as számot. Amennyiben a megadott számra történő híváskezdeményezés illetve SMS üzenet küldés díjairól szeretne tájékozódni, nyomja meg a 2-es gombot.”
 2. Az 1-es gombot választva a 1220 főmenübe kerül, ahol a 8-as főmenüt választva a tudakozó menüt érheti el. A 2-es gomb megnyomását követően a rendszer bemondja a hívó aktuális tarifacsomagját, majd a tarifacsomagjának megfelelő 1220-as menüpontba irányítja az ügyfelet.

A lekérdezésre USSD kódokkal is lehetőség van, ez esetben a *126* körzetszám hétjegyű telefonszám# kódot kell elküldeni a hívásindító gombbal (pl.: *126*701234567#).


Emelt díjas számok tudakozója

Az alábbi listából megtudhatod, hogy melyik tartalomszolgáltatóé az emelt díjas szám, hol érhető el az ügyfélszolgálatuk, és mennyibe kerül az adott szolgáltatás díja.

Emelt díjas számok tudakozója