Telenor Magyarország


Amiben hiszünk

Fejlesztéseink középpontjában ügyfeleink igényei állnak. Megoldásaink megkönnyítik az emberek életét, egyúttal hozzájárulnak az ország gazdasági és társadalmi fejlődéséhez is. Számunkra a mobilszolgáltatás ezért többet jelent egyszerű technológiánál. Hisszük, hogy mindenki számára elérhetővé kell tenni a mobilkommunikációban rejlő lehetőségeket, a mobilinternet és általában a mobilitás kínálta előnyöket. Ezek ugyanis egyszerre lehetnek a gazdaság katalizátorai és a társadalmi felzárkózás fontos összetevői.

Stratégiánk

Célunk, hogy ügyfeleinket a lehető legszélesebb termékpalettával és a legmagasabb színvonalú szolgáltatásokkal lássuk el és kompromisszumok nélküli mobil élményt nyújtsunk. Ennek érdekében a lehető legkorszerűbb hálózat kiépítésére, valamint kimagasló minőségű, megbízható és kedvező feltételekkel elérhető szolgáltatások kialakítására törekszünk. Elkötelezettek vagyunk az átlátható működés és az etikus vállalati magatartás iránt: a magyarországi mobilszolgáltatók közül elsőként csatlakoztunk a Transparency International hazai Vállalati Támogatói Fórumához. Az új mobilkommunikációs technológiákra építve az egyik legfontosabb küldetésünk, hogy a korszerű mobilinternet hálózat minden ember számára hozzáférhetővé váljon. Kutatások bizonyítják, hogy az internet penetráció növekedése pozitív hatással van az adott régió gazdasági teljesítményére is, így a Hipernet országos kiépítésével nagy lépést tettünk az internet széleskörű használatának elérhetősége és ezáltal az elmaradt térségek felzárkóztatása felé. Bízunk benne, hogy hosszú távon ezek az eredmények az ország versenyképességének javulását is elősegítik majd. Feladatunknak tekintjük, hogy olyan termékeket és szolgáltatásokat nyújtsunk, amelyek megfelelnek ügyfeleink igényeinek, és használatuk megkönnyíti a napjainkban elengedhetetlen hang vagy adat alapú kapcsolattartást, a gyors információszerzést, valamint még teljesebbé teszi a szórakozást és a médiafogyasztást. Legyen szó akár mobilhívásokról, akár internetelérésről, segítségünkkel ügyfeleink értéket jelentő, a társadalom és a jövő generáció számára is hasznos tevékenységet végezhetnek.

Amivel foglalkozunk

Röviden: mobil hang és adat alapú szolgáltatások biztosításával foglalkozunk. Míg korábban a „mobilszolgáltatás” jelentős részét a hang alapú és SMS szolgáltatások tették ki, mára egyre nagyobb teret nyernek a mobil adatforgalmat biztosító megoldások. Az internet elérését különböző mobileszközök segítségével, pl. okostelefonon vagy a számítógépeken, laptopokon használható mobilinternet révén biztosítjuk.
Tarifacsomagjainkhoz, ajánlatainkhoz a legtöbb esetben kedvezményesen kínálunk mobileszközöket, amelyek között éppúgy megtalálhatók a legalapvetőbb igényeket kielégítő készülékek, mint az okostelefonok, táblagépek, laptopok.

A minden eddiginél gyorsabb mobilinternet a szabadság élményét kínálja minden előfizetőnk számára. Ügyfeleink életében egyre fontosabb szerepet játszik a folyamatos online kapcsolat. Szolgáltatásaink segítségével csaknem bárhol és bármikor elérhetőek a világhálón található információk. Annak érdekében, hogy a lehető legjobb és leggyorsabb mobilinternet-hozzáférést biztosítsuk számukra, infrastruktúránkat folyamatosan fejlesztjük. 2011 decemberében befejeztük újgenerációs hálózatunk, a Hipernet (DC-HSPA+) kiépítését. A folyamatos fejlesztéseknek, az országos sávszélesség és a mobilnet-lefedettség növelésének köszönhetően pedig egyre többen vehetik igénybe mobilinternet-portfoliónk leggyorsabb, 60 Mbps névleges maximális sebességű Hipernet Pro szolgáltatását, amely már a vezetékes internet teljes körű kiváltására is alkalmas. Mindezek mellett folyamatosan bővítjük az előfizetőink számára elérhető újdonságok körét. Új tartalomszolgáltatásaink többek között forradalmasítják az online zenehallgatást, és egyben megteremtik a zeneszámok legális forrásból történő beszerzésének alapjait. Immár mobilról is elérhető a televíziózás és rádiózás élménye, így ügyfeleink bárhol, bármikor hozzáférhetnek a szórakoztató tartalmakhoz. Az üzleti szegmens életét pedig egyebek mellett felhőinformatikai megoldásaink tehetik könnyebbé. Nagy hangsúlyt fektetünk mindezeken túl az úgynevezett M2M megoldások (gépek közötti kommunikáció) adta lehetőségek kiaknázására a közlekedésinformatika, a biztonságtechnika és az egészségügy területén egyaránt.