Telenor Light tarifa

Alacsony havidíjú számlás tarifát szeretnél? Akkor a Telenor Light taricsomagot neked ajánljuk!

Telenor Light tarifacsomag hűség nélkül, vagy kedvezményes készülékvásárlás esetén 2 év tarifahűséggel vehető igénybe.

Telenor Light
Havidíj készülékvásárlással2 860 Ft
Hálózaton belüli hívások és hívás más belföldi hálózatba70 perc
SMS és további percek40 Ft
Mobilinternet adat50 MB
Készüléket választok


 


Belföldi perc- és SMS-díjak a csomagba foglalt kereten felül: bruttó 40 Ft. A tarifacsomagra vonatkozó ajánlat visszavonásig érvényes, új egyéni számlás előfizetésként történő vásárlás, vagy Bónusz Program igénybevétele esetén, belföldi, normál célú felhasználásra, készülékvásárlással vagy készülékvásárlás nélküli konstrukcióban, e-Komfort csomaggal, 2 év tarifamegtartással. Készülékvásárlás nélküli konstrukcióban tarifamegtartás nélkül is igénybe vehető.

A csomagok havidíjában foglalt percek és SMS üzenetek kizárólag belföldi, normál díjas hívások, SMS üzenetek esetén érvényesek. Belföldi más hátlózatba irányuló percek felhasználhatóak az 1-es roaming zónán (EU) belüli hívásokra normál felhasználás mellett. Nem tartozik a normál felhasználás körébe, ha az Előfizető nem életvitelszerű magyarországi tartózkodása, vagy nem az 1. roaming díjzónában történő utazása céljából használja a tarifacsomagban foglalt korlátlan perceket és/vagy SMS-eket. Emiatt az 1. roaming díjzónában kezdeményezett hívás- és küldött SMS-forgalom nem haladhatja meg az előző 2 havi belföldi normál díjas hívás- és küldött SMS-forgalom átlagát vagy amennyiben ilyen adat nem áll rendelkezésre (pl. új előfizetői jogviszony létesítése, átírás esetén), úgy az 1. hónapban az 1. havi belföldi normál díjas hívás- és küldött SMS-forgalmat. Emellett az számlázási ciklusonként legalább egy hívást szükséges kezdeményezni vagy egy SMS-t szükséges küldeni a Telenor magyarországi hálózatából.

A forgalom mérése és számlázása egyperces egységekben történik. Az oldalon feltüntetett árak bruttó árak. A normál felhasználás további feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák.