Telenor Hello Data

Korlátlan mobilnet hűségidő nélkül

Ha végtelenül online vagy, a végtelen belföldön felhasználható mobilinternet mellé válassz perceket is, hogy tényleg semmi se maradjon benned!
Telenor Hello Data
Start

Korlátlan mobilnet belföldön

50 perc beszéd belföldön és EU roaming

5 520 Ft/hó

új előfizetőként
Telenor Hello Data
Standard

Korlátlan mobilnet belföldön

200 perc beszéd belföldön és EU roaming

9 520 Ft/hó

új előfizetőként
Telenor Hello Data
Medium

Korlátlan mobilnet belföldön

500 perc beszéd belföldön és EU roaming

14 520 Ft/hó

új előfizetőként
Telenor Hello Data
Premium

Korlátlan mobilnet belföldön

Korlátlan beszéd belföldön és EU roaming

18 880 Ft/hó

új előfizetőként
Start Standard Medium Premium
Részletek

Telenor Hello Data összehasonlítás

Tarifák Telenor Hello Data Start Telenor Hello Data Standard Telenor Hello Data Medium Telenor Hello Data Premium
Belföldön felhasználható mobilinternet Korlátlan Korlátlan Korlátlan Korlátlan
Az EU-ban felhasználható roaming adatkeret 5,5 GB 9 GB 13 GB 17,5 GB
Hívás bármilyen belföldi hálózatba és EU roaming 50 perc 200 perc 500 perc Korlátlan
További perc és SMS díj 35 Ft 35 Ft 35 Ft 0 Ft
Hűségidő Nincs Nincs Nincs Nincs
Beépített MyTV csomag 0 Ft-ért MyTV Start (10 csatorna) MyTV Start (10 csatorna) MyTV Plus (50 csatorna) MyTV Max (72 csatorna)
Havidíj
hűség nélkül
5 520 Ft/hó 9 520 Ft/hó 14 520 Ft/hó 18 880 Ft/hó
Telenor Hello Data Start
Belföldön felhasználható mobilinternet Korlátlan
Az EU-ban felhasználható roaming adatkeret 5,5 GB
Hívás bármilyen belföldi hálózatba és EU roaming 50 perc
További perc és SMS díj 35 Ft
Hűségidő Nincs
Beépített MyTV csomag 0 Ft-ért MyTV Start (10 csatorna)
5 520 Ft/hó
e-Komfort csomaggal
Telenor Hello Data Standard
Belföldön felhasználható mobilinternet Korlátlan
Az EU-ban felhasználható roaming adatkeret 9 GB
Hívás bármilyen belföldi hálózatba és EU roaming 200 perc
További perc és SMS díj 35 Ft
Hűségidő Nincs
Beépített MyTV csomag 0 Ft-ért MyTV Plus (10 csatorna)
9 520 Ft/hó
e-Komfort csomaggal
Telenor Hello Data Medium
Belföldön felhasználható mobilinternet Korlátlan
Az EU-ban felhasználható roaming adatkeret 13 GB
Hívás bármilyen belföldi hálózatba és EU roaming 500 perc
További perc és SMS díj 35 Ft
Hűségidő Nincs
Beépített MyTV csomag 0 Ft-ért MyTV Plus (50 csatorna)
14 520 Ft/hó
e-Komfort csomaggal
Telenor Hello Data Premium
Belföldön felhasználható mobilinternet Korlátlan
Az EU-ban felhasználható roaming adatkeret 17,5 GB
Hívás bármilyen belföldi hálózatba és EU roaming Korlátlan
További perc és SMS díj 0 Ft
Hűségidő Nincs
Beépített MyTV csomag 0 Ft-ért MyTV Max (72 csatorna)
18 880 Ft/hó
e-Komfort csomaggal

Általános információk

E-Komfort csomagunkat a vásárlás folyamán, az Elektronikus számla számlázási mód kiválasztásával veheted igénybe. 

A csomag megtartásához számládat – az azon feltűntetett befizetési határidőig – a következő fizetési módok valamelyikével szükséges kiegyenlítened: banki átutalással, csoportos beszedési megbízással, elektronikus felületen (pl.: my.telenor.hu oldalon, illetve a MyTelenor vagy a Telenor Wallet mobilalkalmazásokkal), belföldi kibocsátású, internetes vásárlásra alkalmas bankkártyával, továbbá ATM bankautomatán keresztül.

Amennyiben az e-Komfort csomag fent meghatározott feltételei nem teljesülnek, abban az esetben a következő havi számládon terhelésre kerül az e-Komfort csomag feltételek nem teljesítésének díja, amely Telenor Hello Data tarifacsomagok esetén: 1000 Ft

További részletek az e-Komfort csomagról

Mindegyik Telenor Hello Data csomag beépített MyTV csomagot tartalmaz 0 Ft-ért, amit az alábbiak szerint vehetsz igénybe:

 • Hello Data Start vagy Standard tarifával a MyTV Start csomaghoz töltsd le a MyTV alkalmazást és élvezd a korlátlan mobilnet nyújtotta lehetőségeket!
 • Hello Data Medium tarifával a MyTV Plus csomagot igényelheted: küldd a HELLOPLUS szót a 1750-re, töltsd le a MyTV alkalmazást és nézz 50 csatornát mobilon, tableten vagy okostévén! 
 • Hello Data Premium mellé a MyTV Max csomagot rendelheted meg 0Ft-ért: küldd a HELLOMAX szót a 1750-re, töltsd le a MyTV alkalmazást és nézz 72 csatornát mobilon, tableten vagy okostévén! 

MyTV csatornakiosztás

Tovább a MyTV oldalára

További fontos információk: 

 • A MyTV szolgáltatás igénybevételéhez használd a fenti sms kódokat! 
 • Csak egyszer tudsz élni az extra ingyenes MyTV szolgáltatással, ha megrendeled, és lemondod, utána már csak normál áron lesz elérhető 
 • Amennyiben 3 hónapig nem használod a csomagodhoz járó MyTV szolgáltatást annak megrendelése után, töröljük az előfizetésedről 
 • A szolgáltatás 2018.01.11-étől az alap mobil internet szolgáltatás igénybevételi sebessége mellett érhető el. Ennek megfelelően, amennyiben rendelkezel minimális adatkerettel a mobil internet szolgáltatásodban, úgy a szolgáltatás sebesség korlátozás nélkül érhető el. Az alap internet elérés sebességének lassítása vagy az alap internet szolgáltatás elérhetetlensége esetén a szolgáltatás sebessége is lassított, illetve a szolgáltatás nem érhető el.

Meglevő, hűségben levő előfizetést át lehet váltani Telenor Hello Data tarifákra: alacsonyabb tarifakategóriára történő váltás csak kötbérfizetés mellett lehetséges, azonos vagy magasabb tarifakategóriára váltás esetén a hűség továbbvitelével. Kedvezményes készülékvásárlás miatti hűség esetén a hűség időszak lejáratáig kiegészítő készülék havidíj megfizetése mellett vehetőek igénybe a Telenor Hello Data tarifák.

Havidíj e-Komfort csomaggal, meglévő előfizetőknek, ha korábban készüléket is vásároltál:

 • Telenor Hello Data Start: 6 903,02 Ft
 • Telenor Hello Data Standard: 13 332,95 Ft
 • Telenor Hello Data Medium: 19 364,18 Ft
 • Telenor Hello Data Premium: 23 604,57 Ft

Amennyiben meglévő ügyfelünkként szeretnél a Telenor Hello Data tarifacsomagok egyikére váltani, kérj visszahívást ügyfélszolgálatunktól!

a. (Adathasználat szabályai)

A Telenor Hello Data tarifacsomagokat kizárólag egyéni felhasználásra, a normál felhasználás szabályainak betartása mellett veheted igénybe. Nem számít normál felhasználásnak, ha számlázási időszakonként nem kezdeményezel legalább egy hanghívást, illetve ha a kezdeményezett hanghívások vagy a hívások átirányítása napi 24 órát meghaladó összidőtartamban történik. A Telenor Hello Data tarifacsomagokat nem használhatod gépek közötti kommunikációra (pl. távfelügyelet). A Telenor Hello Data tarifacsomagokat hang- és üzenetküldő szolgáltatásait tilos olyan eszközzel igénybe venned, amely hanghívások indítására és fogadására nem alkalmas, vagy nem rendelkezik saját kijelzővel, hangszóróval, mikrofonnal és billentyűzettel (beleértve az érintőkijelzőt is), ilyen pl. az alközpont, SMS küldő berendezés. A Telenor Hello Data tarifacsomagok ipari célokra nem használhatóak, ilyen különösen a telemarketing, ügyfélszolgálati tevékenység, tömeges SMS küldés. 
Nem rendeltetésszerű használat esetén a Telenor a szolgáltatást a számlázási időszak végéig jogosult korlátozni, melynek tényéről az Előfizetőt értesíti. A korlátozás alatt elérhető minimális szolgáltatásokat az ÁSZF 5.2. pontja tartalmazza.

b. (Mire nem használhatod a tarifacsomagba foglalt perceket és SMS-eket?)

A tarifacsomagban foglalt percek/SMS-ek és díjak normál díjas hívásokra és SMS-ekre vonatkoznak – azaz nem vonatkoznak a speciális hívásirányokra (Hangposta, hívásátirányítás, Pontos idő és Számlainformáció), a Telenor szolgáltatási területén belül díjmentesen hívható számokra, a tudakozók hívására és az azok által kapcsolt hívásokra, a belföldi/nemzetközi/roaming irányú fax-, adatalapú és mobil adatközvetítő szolgáltatásokra, emelt díjas hívásokra és SMS-ekre, Adományvonalak elérésére és MobilVásárlásra.

c. (A sebesség kezelésével kapcsolatos szabály)

A mobil technológia műszaki jellemzője, hogy a rendelkezésre álló erőforrások megoszlanak az adott földrajzi területen tartózkodó előfizetők között. A Telenor elkötelezett aziránt, hogy a hálózati kapacitások magas kihasználása mellett is a lehető legmagasabb ügyfélélményt biztosítsa előfizetői számára. A Telenor ezért a mobilinternet erőforrásainak megfelelő elosztása, optimális felhasználás érdekében dinamikus hálózatmenedzsmentet alkalmazhat, melynek hatására a szolgáltatás jellemzői változhatnak. Mindez a mobilinternet szolgáltatás korlátlanságát nem érinti.
 A Telenor a mobilinternet szolgáltatásra – a technológiai adottságok miatt, így például arra tekintettel, hogy valamennyi helyszínen nem lehetséges mobil szolgáltatás elérhetőséget biztosítani a környezeti sajátosságok miatt – általában véve nem vállal garantált sebességet, azonban az általános szabályoktól eltérően a Telenor Hello Data szolgáltatásra vállalni kívánja, hogy a fentiek szerinti hálózatmenedzsment útján nem csökkenti a letöltési sebességet 2 Mbit/s alá.
A jelen pontban foglalt előírás nem érinti az ÁSZF Törzsszöveg 4.2. pontjában a hálózati torlódás megelőzése vagy hatásainak csökkentése iránti intézkedések alkalmazhatóságát.

A Telenor Hello Data tarifacsomagokban foglalt belföldi korlátlan adatmennyiséget belföldön, míg az 1. roaming díjzóna kapcsán megadott adatmennyiséget az 1. roaming díjzónában használhatod fel. 

Bővebben az 1. roaming díjzónáról

Az 1. roaming díjzónában számlázási ciklusonként felhasználható adatmennyiség:

 • Telenor Hello Data Start: 5,5 GB
 • Telenor Hello Data Standard: 9 GB
 • Telenor Hello Data Medium: 13 GB
 • Telenor Hello Data Premium: 17,5 GB

A csomagban foglalt roaming 1. díjzónában elérhető adatmennyiség felhasználását követően adatforgalmazásra a számlázási ciklus végéig 1,93 Ft/MB többletdíj terhelése mellett van lehetőséged.

Amennyiben kiegészítő adat szolgáltatást rendelsz, az abban foglalt keret kerül felhasználásra, többletdíjat nem terhelünk, csak a keret kimerítését követően. Az internet az új számlázási ciklus kezdőnapján, legkésőbb annak végével ismét elérhető lesz.

Telenor Hello Data tarifacsomagod mellé a kiegészítő adatjegyek által biztosított adatmennyiséget az 1. roaming díjzónában használhatod fel. 100 MB adatjegy, 3 GB adatjegy és 5 GB adatjegy szolgáltatások Telenor Hello Data tarifacsomagokhoz nem rendelhetők meg. 

Adatjegyek

A tarifacsomagban foglalt, az 1. roaming díjzónában felhasználható adatforgalom 80%-ának, illetőleg 100%-ának eléréséről értesítést küldünk a MyTelenor alkalmazáson keresztül, vagy SMS-ben, valamint a böngészés során egy aloldalon megjelenítve. 

A roaming méltányos használatra vonatkozó feltételek

a. (Tarifacsomagban foglalt szolgáltatások)

A tarifacsomagban foglalt havidíjmentes szolgáltatások: hívástartás, hívásvárakoztatás, hívásátirányítás, hívófél-azonosítás, hívásértesítő, SMS, MMS

b. (Igénybe nem vehető szolgáltatások)

Igénybe nem vehető szolgáltatások: 1. roaming díjzónában felhasználható kedvezményt nyújtó szolgáltatások (ÁSZF III.8.3. pont), Vezetékes-hívó, 5 perc után 0 Ft, 40 SMS, 80 SMS, Korlátlan SMS, 40 perc beszélgetés, 80 perc beszélgetés, 1 szám szabadon, az ÁSZF III.3. pontjában szerepelő Kiegészítő mobil internet szolgáltatások – kivéve 500 MB/1 GB adatjegy
 

Az akció igénybevételének feltételei Telenor Hello Data Start, Standard, Medium, Premium tarifacsomagok esetén:

 • új vagy meglévő egyéni (lakossági), továbbá kisvállalkozói ajánlattal (1-25 hívószámmal) rendelkező Üzleti előfizetőknek elérhető ajánlat;
 • az akcióban az első vásárlástól számított 1 év alatt egy lakossági Előfizető maximum 6 db, míg egy Üzleti Előfizető legfeljebb 11 db hívószámmal vehet részt – mely feltételtől a Telenor jogosult akciónként, az adott akció kommunikációja során meghatározottak szerint eltérni.