Telenor Blue+

Számlás tarifacsomagok most dupla Hipernettel!

Válaszd a korlátlan beszélgetést hálózaton belül a Telenor Blue+ tarifacsomagokkal!

Telenor
Blue+ XS

2GB Hipernet év végéig 1GB helyett*

100 perc beszéd belföldön

Telenor
Blue+ S

4GB Hipernet év végéig 2GB helyett*

Korlátlan beszéd hálózaton belül

100 perc beszéd minden más belföldi irányba

Telenor
Blue+ M

8GB Hipernet év végéig 4GB helyett*

Korlátlan beszéd hálózaton belül

250 perc beszéd minden más belföldi hálózatba

Telenor
Blue+ L

16GB Hipernet év végéig 8GB helyett*

Korlátlan beszéd belföldön

Telenor
Blue+ XXL

Korlátlan Hipernet belföldön

23,5 GB EU roaming

Korlátlan beszéd belföldön

Korlátlan SMS belföldön

Telenor
Blue+ XS

2GB Hipernet év végéig 1GB helyett*

+100GB extra Hipernet

100 perc beszéd belföldön

Telenor
Blue+ S

4GB Hipernet év végéig 2GB helyett*

+100GB extra Hipernet

Korlátlan beszéd hálózaton belül

100 perc beszéd minden más belföldi irányba

Telenor
Blue+ M

8GB Hipernet év végéig 4GB helyett*

+100GB extra Hipernet

Korlátlan beszéd hálozaton belül

250 perc beszéd minden más belföldi hálózatba

Telenor
Blue+ L

16GB Hipernet év végéig 8GB helyett*

+100GB extra Hipernet

Korlátlan beszéd belföldön

Telenor
Blue+ XXL

Korlátlan Hipernet belföldön

23,5 GB EU roaming

Korlátlan beszéd belföldön

Korlátlan SMS belföldön

A dupla adat promóció 2019. szeptember 5-ig megkötött új Telenor Blue+ előfizetés és hűségvállalás esetén érvényes. A dupla adat 2019. december 31-ig vehető igénybe.
A tarifában foglalt adatkeret és a megduplázott adatkeret  belföldön és az EU-ban használható fel.

A Telenor Blue+ XS, S és M esetében a tarifacsomagban foglalt híváskereten felüli hívások percdíja: 40 Ft. A Telenor Blue+ XS, S, M, L tarifacsomagok SMS díja: 40 Ft.
 

Dupla adat év végéig

Dupla adat Blue+ alpakka

Dupla annyi Hipernet év végéig!

Arra gondoltunk, hogy megduplázzuk az új Telenor Blue+ tarifádhoz járó Hipernetet, egészen az év végéig, hogy még többet foglalkozhass azzal, ami igazán fontos neked. Jöhetnek a részletek?

 • Vásárolj új Telenor Blue+ előfizetést hűséggel és megduplázzuk tarifacsomagodban foglalt belföldi adatmennyiséget 2019. decemberi 31-ig.
 • A dupla adat promóció 2019. szeptember 5-ig megkötött új Telenor Blue+ XS, S, M, L előfizetés és hűségvállalása esetén érvényes.
 • Képzeld! A dupla adatmennyiség EU roaming díjzónából is felhasználható.
 • Decemberi számlázási ciklusodban a megduplázott adatkeredetből december 31-ig fogyaszthatsz, az eddig fel nem használt dupla kereted elvész, amennyiben még rendelkezésre áll, számlázási ciklusod végéig a tarifádban foglalt adatkeretet használhatod, vagy választhatsz egyszeri vagy megújuló adatjegyeink közül.

ÉRDEKEL

Mi a Hipernet?

A Hipernet egy mobilinternet-hálózat, ami veled pörög: nem csak szupergyors, de Magyarország területének 99%-át lefedjük vele. A különböző adatátviteli technológiák eltérő le- és feltöltési sebességet biztosítanak. Kínált sávszélesség:

 • 4G+/LTE-A-vel lefedett területen: letöltés: 225-300 Mbit/s; feltöltés: 20-50 Mbit/s
 • 4G/LTE-vel lefedett területen: letöltés: 20-150 Mbit/s; feltöltés: 3-50 Mbit/s
 • 3G-vel lefedett területen: letöltés: 2-25 Mbit/s; feltöltés: 1-5 Mbit/s
 • 2G-vel lefedett területen: letöltés: 0,2 Mbit/s; feltöltés: 0,2 Mbit/s

RÉSZLETEK

 

Samsung Galaxy A20e

Samsung Galaxy A20e

5.8" HD+ Infinity Display

Online ár: 0 Ft

4 GB helyett
8 GB Hipernettel

Telenor Blue+ M
2 év hűséggel

Megnézem

 

Huawei P30 Lite

Huawei P30 Lite

48MP-es széles látószögű kamera

Online ár: 0 Ft

8 GB helyett
16 GB Hipernettel

Telenor Blue+ M
2 év hűséggel

Megnézem


Telenor Blue+ tarifacsomagok, hűség nélkül


Ha nem szereted a kötöttégeket, de élvezni szeretnéd az előfizetéses csomag előnyeit, válaszd a korlátlan beszélgetést hálózaton belül a Telenor Blue+ tarifacsomagokkal, hűség nélkül!
 

Megnézem 

Extra netre van szükséged?


Ha rendszeresen mobilnetezel, akkor a havonta megújuló net csomagot ajánljuk. Ha csak alkalomszerűen lenne szükséged rá, akkor válaszd az egyszeri adatjegyeinket!

Kiemelten ajánljuk figyelmedbe a 100 GB mobilnet csomagot 5 000 Ft-ért.
 

ÉRDEKEL

Plusz ajándék az 50. és a 100. Telenoros napodon? IGEN! Ha július 25-e után kötötted szerződésed, ajándék adatot kapsz tőlünk a jubileumi napokon. 
 • 50. nap: Plusz 1 GB adat egy napra, amely az aktiválást követő nap éjfélig használható fel belföldön és az 1. roaming díjzónában. 
 • 100. nap: Plusz 1 GB adat egy hétre, ami az aktiválástól számított 7 napig használható fel belföldön és az 1. roaming díjzónában. 

Az ajánlat visszavonásig érvényes. Az ajándékról SMS-ben küldünk értesítőt.

Általános információk

Célunk, hogy minél kevesebb papírt és erőforrást használjunk, védve ezzel környezetünket, ezért egyes tarifacsomagjaink kizárólag beépített e-Komfort csomaggal vehetők igénybe. 

E-Komfort csomagunkat a vásárlás folyamán, az Elektronikus számla számlázási mód kiválasztásával veheted igénybe.  A csomag megtartásához számládat – az azon feltűntetett befizetési határidőig – a következő fizetési módok valamelyikével szükséges kiegyenlítened: banki átutalással, csoportos beszedési megbízással, elektronikus felületen (pl.: my.telenor.hu oldalon, illetve a MyTelenor vagy a Telenor Wallet mobilalkalmazásokkal), belföldi kibocsátású, internetes vásárlásra alkalmas bankkártyával, továbbá ATM bankautomatán keresztül.

Amennyiben ezeket nem valósulnak meg a következő havi számládon kiterhelésre kerül a csomag nem teljesítésének díja Telenor Blue+ XS tarifacsomag esetén 300 Ft, Telenor Blue+ S, M, L, XXL tarifacsomagok esetén 1000 Ft.

További részletek az e-Komfort csomagról

Tarifacsomagban foglalt percek/SMS-ek felhasználhatósága:

A Telenor Blue+ tarifacsomagokban foglalt percek, valamint a Telenor Blue+ XXL tarifacsomagban foglalt SMS-ek belföldi, normál (nem emelt) díjas hívásokra, illetve SMS-ekre használhatóak fel, a hívások fogadása pedig belföldön díjmentes.

A tarifacsomagokra 1. roaming díjzónában az alábbi feltételek érvényesek:

 • Hívások fogadása díjmentes;
 • Hívás-kezdeményezés – és a Telenor Blue+ XXL esetén az SMS-küldés – esetén a tarifák hálózaton kívüli perc- és sms díja és felhasználhatósága érvényes;
 • Adatforgalomra a Telenor Blue+ XS, S, M és L tarifák esetében a tarifa teljes adattartalma, Telenor Blue+ XXL esetén havonta 23,5 GB áll rendelkezésre

A tarifacsomagban foglalt percek (és Telenor Blue+ XXL esetében SMS-ek) nem használhatóak fel az alábbi hívásokra és SMS-ekre, ezek a havidíjon felül kerülnek kiszámlázásra:

 • a speciális hívásirányok (Hangposta, hívásátirányítás, Pontos idő és Számlainformáció) használati díjára,
 • a Telenor szolgáltatási területén belül díjmentesen hívható számokra,
 • a tudakozók hívására és az azok által kapcsolt hívásokra,
 • a belföldi/nemzetközi/roaming irányú SMS- (kivéve Telenor Blue+ XXL tarifacsomag az 1. díjzónás roaming SMS-ek tekintetében) és fax szolgáltatásokra,
 • emelt díjas hívásokra és SMS-ekre,
 • Adományvonalak elérésére és
 • MobilVásárlásra.

Tarifacsomagban foglalt adatforgalom felhasználhatósága:

 • A Telenor Blue+ XS, S, M, L tarifacsomagokban foglalt adatkeret belföldön és az 1. roaming díjzónában használható fel. A Telenor Blue+ XXL korlátlan adatkerete belföldön használható fel, roaming 1. díjzónában havonta 23,5 GB adatkeret áll rendelkezésre.
 • A felhasználást követően az adatforgalmazás nem lehetséges.
 • Az internet az új számlázási ciklus kezdőnapján, legkésőbb annak végével ismét elérhető lesz – vagy azelőtt elérhetővé válik, amennyiben Kiegészítő mobil internet szolgáltatást vásárolsz. 

 • A Telenor Blue+ XXL tarifacsomagokban foglalt belföldi adatmennyiség belföldön, míg az 1. roaming díjzóna (fenti táblázatban EU) kapcsán megadott adatmennyiség az 1. roaming díjzónában használható fel – az új számlázási időszakra járó adatmennyiség rendelkezésre bocsátásig.
  • Az 1. roaming díjzónában (fenti táblázatban EU) a felhasználást követően az adatforgalom a tarifacsomag díjtáblázatában foglalt díjak felszámításával vehető igénybe, illetve lehetőséged van Kiegészítő mobil internet szolgáltatás vásárlására is.

 • Az Előfizető a tarifacsomag megrendelésével hozzájárul ahhoz, hogy amennyiben a havidíjban foglalt adatforgalom felhasználásra kerül, a Szolgáltató a MyTelenor alkalmazáson keresztül küldött értesítésben, vagy SMS-ben, valamint a böngészés során egy aloldalon megjelenítve az adatforgalmazáshoz kapcsolódó további lehetőségeket és információkat kínáljon fel a számára.
 • A tarifacsomagba beépített adatforgalomra, belföldi használat esetén az ÁSZF-ben kínált sávszélesség és le- és feltöltési sebességértékek vonatkoznak.

Kedvezmények:

 • A kedvezmények (keretek) az előfizetések között nem vonhatók össze, és nem vihetők át a következő számlázási időszakra.
 • A kedvezmények minden esetben a ténylegesen kiszámlázott havi előfizetési díjra vonatkoznak. Tört havidíj számlázása esetén is a teljes havidíjban foglalt kedvezményre jogosult az Előfizető. 
   

A Telenor Blue+ tarifacsomagok kizárólag a normál felhasználás szabályainak betartása mellett használhatók, egyéni felhasználásra. Nem számít normál felhasználásnak, ha a tarifacsomaggal használt SIM kártyát nem mobileszközbe helyezi az Előfizető, illetőleg nem valós emberi felhasználás történik (így különösen automatizált hívások lebonyolítása), a kezdeményezett hanghívások vagy a hívások átirányítása napi 24 órát meghaladó összidőtartamban történik, valamint Telenor Blue+ XXL tarifacsomag igénybevétele esetén – a hangalapú tarifacsomagban biztosított adathasználatra figyelemmel – az Előfizető napi 35 GB-ot meghaladó adatforgalmat generál. 

A tarifacsomagok nem használhatók gépek közötti kommunikációra (pl. távfelügyelet). E tarifacsomagok hangalapú és üzenetküldő szolgáltatását tilos olyan eszközzel használni, amely nem rendelkezik saját kijelzővel, hangszóróval, mikrofonnal és billentyűzettel (beleértve az érintő kijelzőket is), ilyen pl. az adapter, modem, alközpont, SMS küldő- és egyéb berendezés. A tarifacsomagok ipari célokra nem használhatók, ilyen különösen a telemarketing, ügyfélszolgálati tevékenység, tömeges SMS küldés. 

Nem rendeltetésszerű használat esetén a Telenor jogosult a szolgáltatást a számlázási időszak végéig korlátozni, melynek tényéről az Előfizetőt értesíti. A korlátozás alatt elérhető minimális szolgáltatásokat az ÁSZF 5.2. pontja tartalmazza. 

Amennyiben az Előfizető 

 • Telenor Blue+ XXL tarifacsomag igénybevétele esetén napi 35 GB-ot meghaladó adatforgalmat generál, akkor legkésőbb a tárgyhónapot követő 2. számlázási ciklusban a Telenor 1000 Ft napidíjat jogosult kiszámlázni azon napokra, amikor az Előfizető a meghatározott limit felett adatmennységet használt fel.
 • a kezdeményezett hanghívásokat vagy a hívások átirányítását napi 24 órát meghaladó összidőtartamban folytatja, akkor a Telenor az előfizetést az ÁSZF-ben foglalt, értékesítés alatt álló, mindenkori legalacsonyabb havidíjú hanghívásra alkalmas tarifacsomagra jogosult átváltani az adott számlázási ciklus közben vagy a soron következő számlázási ciklus kezdetével. Előfizető tudomásul veszi, hogy a tarifacsomag előbbiek szerinti átváltását követő 6 számlázási ciklus alatt nincs lehetősége tarifacsomagját a Telenor által elérhetővé tett, korlátlan beszélgetési lehetőséget biztosító tarifacsomagok bármelyikére módosítani.


 

A készülékajánlat 2019. augusztus 1-től 28-ig, vagy a készlet erejéig érvényes. A dupla adat promóció 2019. szeptember 5-ig megkötött új Telenor Blue+ előfizetés és hűségvállalás esetén érvényes. A dupla adat 2019. december 31-ig vehető igénybe.

A Telenor Blue+ tarifacsomagokban meghatározott adatmennyiség elfogyását követően az adatforgalmazás lassításra kerül 0/0 kbps le- és feltöltési sebességre. Amennyiben az előfizető adatot tartalmazó szolgáltatást vásárol az előfizetéshez (pl. adatjegy), abban az esetben a lassítás feloldásra kerül belföldön és roaming 1. díjzónába egyaránt mindaddig, amíg az adatmennyiség újra el nem fogy.

A Szolgáltató által garantált le- és feltöltési sebesség, a mobil technológia sajátosságaira tekintettel, 2G, 3G, HSPA, HSPA+, HSPA+DC, 4G/LTE technológia esetén egyaránt: 0 Mbit/s.

Hálózatsemlegesség - egységes internet szolgáltatás-leíró táblázat - Telenor Blue+