PanzerGlass Üvegfólia, Betekintésgátló bevonattal, iPhone 12 Pro Max, átlátszó

Új

A legerősebb, a legkellemesebb tapintású és a legbiztonságosabb PanzerGlass, mely minden eddigi technológiánkat antibakteriális bevonattal ötvözi. 

A tökéletes képernyővédelem okostelefonokra. Az Edge-to-edge ívelt üveg antibakteriális bevonattal rendelkezik, mely a baktériumok 99.9%-át elpusztítja. A MicroFracture technológiának köszönhetően kétszer erősebb védelmet biztosít a sérülékeny széleknél.

Az Edge-to-edge ívelt üveg Privacy betekintésgátló szűrővel is rendelkezik, amely mindkét oldalról védi a kijelző tartalmát

A PanzerGlass kitűnik a tömegből lenyűgöző ütésálló kialakításának, kristálytiszta áttetszőségének és kellemes tapintásának köszönhetően. 
 


Választható színek:

14 napos cseregaranciát vállalunk a nálunk rendelt termékekre
Ingyenes kiszállítás bármely belföldi címre
Állítsd össze a csomagod!

A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük. Nézd meg, van-e másik színben!

Technikai részletek

Badge
Elsődleges badge Új
Kompatibilitás
Fólia típus Üvegfólia
Neked ajánljuk

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Telenor üzletekben.

Fenti ajánlataink Telenor Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Telenor által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak telenoros SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.