PanzerGlass Üvegfólia, Betekintésgátló bevonattal, iPhone 12 mini, átlátszó

Termékkód: P2710

A PanzerGlass™ iPhone 12 mini fekete képernyővédő fólia az eredeti képernyővédő fóliával megegyező alapvető előnyöket az adatvédelem funkcióval kiegészítve védi a képernyőt és annak tartalmát. Az adatvédelmi szűrő szinte teljesen láthatatlanná teszi a kijelző tartalmát az eszköz felhasználóját kivéve mindenki számára. Emellett csökkenti a kékfény-kibocsátást és tükröződésmentes bevonattal rendelkezik, amely csökkenti a fényvisszaverődést anélkül, hogy rontaná a kijelző láthatóságát.

Ez a MicroFracture technológiának köszönhetően 100%-kal ellenállóbb fólia egy aktív antimikrobiális anyaggal van bevonva, amely emberre nem mérgező, azonban a leggyakoribb felszíni baktériumok akár 99,99%-át pusztítja el bizonyítottan, így védve a felhasználót a szennyeződésektől.

A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!

Bővebben a PanzerGlass fóliákról…

  • Tokkompatibilis / tokbarát
  • Antibakteriális bevonat, amely a baktériumok 99.9%-át elpusztítja
  • MicroFracture technológia, kétszer erősebb, mint a Super+ üveg
  • Az elérhető legjobb ütés- és karcállóság
  • Környezetbarát csomagolás
  • Edzett üveg
  • Nem gyűjti az ujjlenyomatokat
  • Egyszerűen feltehető
  • Exkluzív és kellemes tapintás 
  • Kristálytiszta, teljesen áttetsző

A legerősebb, a legkellemesebb tapintású és a legbiztonságosabb PanzerGlass, mely minden eddigi technológiánkat antibakteriális bevonattal ötvözi. 
A tökéletes képernyővédelem okostelefonokra. Az Edge-to-edge ívelt üveg antibakteriális bevonattal rendelkezik, mely a baktériumok 99.9%-át elpusztítja. A MicroFracture technológiának köszönhetően kétszer erősebb védelmet biztosít a sérülékeny széleknél. A PanzerGlass kitűnik a tömegből lenyűgöző ütésálló kialakításának, kristálytiszta áttetszőségének és kellemes tapintásának köszönhetően. 
 

Technikai részletek

Kompatibilitás
Fólia típus Üvegfólia
Neked ajánljuk

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Telenor üzletekben.

Fenti ajánlataink Telenor Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Telenor által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak telenoros SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.