PanzerGlass Képernyővédő fólia antibakteriális védelemmel, Samsung S20 FE, átlátszó

Termékkód: 7243

Az új PanzerGlass™ Samsung Galaxy S20 FE tokkompatibilis képernyővédő fólia a képernyő teljes felületét lefedve biztosítja a legmagasabb szintű képernyővédelmet, miközben megőrzi a 100%-os érintésérzékenységet. Az eredeti kijelző tapintásának és taktilis élményének minél pontosabb visszaadása érdekében a PanzerGlass™ antibakteriális és ujjlenyomatmentes oleofób réteggel van bevonva. 

A védelem az első – a PanzerGlass™ képernyővédelemmel használható az arcfelismeréssel és kompatibilis a képenyő ujjlenyomatolvasójával!
 

A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!

Bővebben a PanzerGlass fóliákról: 

  • Tokkompatibilis / tokbarát
  • Antibakteriális bevonat, amely a baktériumok 99.9%-át elpusztítja
  • MicroFracture technológia, kétszer erősebb, mint a Super+ üveg
  • Az elérhető legjobb ütés- és karcállóság
  • Környezetbarát csomagolás
  • Edzett üveg
  • Nem gyűjti az ujjlenyomatokat
  • Egyszerűen feltehető
  • Exkluzív és kellemes tapintás 
  • Kristálytiszta, teljesen áttetsző

A legerősebb, a legkellemesebb tapintású és a legbiztonságosabb PanzerGlass, mely minden eddigi technológiánkat antibakteriális bevonattal ötvözi. 
A tökéletes képernyővédelem okostelefonokra.

Az Edge-to-edge ívelt üveg antibakteriális bevonattal rendelkezik, mely a baktériumok 99.9%-át elpusztítja. A MicroFracture technológiának köszönhetően kétszer erősebb védelmet biztosít a sérülékeny széleknél.

A PanzerGlass kitűnik a tömegből lenyűgöző ütésálló kialakításának, kristálytiszta áttetszőségének és kellemes tapintásának köszönhetően. 
 

Technikai részletek

Kompatibilitás
Fólia típus Üvegfólia

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Telenor üzletekben.

Fenti ajánlataink Telenor Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Telenor által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak telenoros SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.