Új Hiper tarifádhoz 100 GB extra adatot adunk, az aktiválástól 30 napig használhatod fel belföldön!  Részletek

PanzerGlass betekintés védő fólia iPhone XS Max-hoz, szürkés/áttetsző

Új Hiper tarifádhoz 100 GB extra adatot adunk, az aktiválástól 30 napig használhatod fel belföldön!  Részletek

A PanzerGlass "Privacy" megoldása távolt tartja az illetéktelen tekinteteket és nyugodtan tudsz böngészni vagy út közben bankolni!
A kijelzővédők legjobbja okostelefonokra. A PanzerGlass "Privacy" termékekkel tartsd meg magadnak a kijelződ privát tartalmát. A PanzerGlass "Privacy" technológiája megakadályozza, hogy illetéktelen tekintetek lássák a telefonod kijelzőjét, miközben Neked kristálytiszta felhasználói élményt nyújt. A PanzerGlass több mint egy egyszerű üvegfólia. Könnyen felhelyezhető, tökéletes érintésérzékenységet biztosít, miközben továbbra is PanzerGlass minőségben védi a kijelzőt. 

ütésálló

könnyű felhelyezés

karcálló

edzett üveg

Választható színek:

14 napos cseregaranciát vállalunk a nálunk rendelt termékekre
Ingyenes kiszállítás bármely belföldi címre
Állítsd össze a csomagod!

A készüléket jelenleg nem értékesítjük.

Technikai részletek

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Telenor üzletekben.

Fenti ajánlataink Telenor Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Telenor által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak telenoros SIM kártyával használhatóak. 
A "Kifutó" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.