Samsung Ütésálló tok, Samsung Galaxy S21 Ultra, fekete

Termékkód: EF-RG998CBEGWW

Segít megvédeni telefonodat, miközben minden tökéletesen látható marad, anélkül, hogy be kellene avatkoznod. A két állvány 45 vagy 60 fokos szögben támasztja alá a telefonodat, nyomásra pedig leválik, hogy megakadályozza az eltörést.1

A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!

1. A MIL-STD-810G Transit Drop szabványok szerint tesztelve, 1,5 méteres magasságból acélfelületre történő leejtéssel 15°C és 35°C közötti hőmérsékleten, 0–80% relatív páratartalom mellett. A szabvány az akkreditált vizsgálati eredményeknek felel meg, a teljesítmény a tényleges használati körülményektől és egyéb tényezőktől függően változhat.

Technikai részletek

Kompatibilitás
Anyag Műanyag
Típus Hátlapvédők
Neked ajánljuk

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Telenor üzletekben.

Fenti ajánlataink Telenor Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Telenor által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak telenoros SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.