Samsung Smart S View Wallet tok, Samsung Galaxy A52, fehér

Termékkód: EF-EA525PWEGEE

A Galaxy A52 Smart S View Wallet tok egy rejtett zsebbel rendelkezik, amellyel kényelmesen magaddal hordhatod a legfontosabb kártyáidat.

A karcsú, de masszív kialakításával a Galaxy A52 Smart S View Wallet tok minden oldalról védelmet nyújt.

Az áttetsző mini ablakával és intelligens érzékelőjével a Galaxy A52 Smart S View Wallet Tok lehetővé teszi a hívások egyszerű fogadását, az értesítések megtekintését és egyéb kulcsfontosságú funkciók használatát a fedőlap kihajtása nélkül.

A Smart S View Wallet tok egy antimikrobiális bevonattal rendelkezik, amely segít megvédeni azt a mikrobiális lebomlástól. Cinkalapú adalékanyaggal van ellátva, amely bizonyítottan folyamatosan blokkolja a mikrobák szaporodását, így a tok hozzantartóan védve van tőlük.*

A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!

* Az antimikrobiális hatás érdekében ez a termék egy cink-pirition nevű biocid anyaggal lett kezelve. Az antimikrobiális hatás nem nyújt teljeskörű védelmet a baktériumok ellen és semmilyen védelmet nem nyújt a vírusok ellen, a Covid-19-et is beleértve. Az antimikrobiális hatás eltérhet a használat körülményeitől függően.Az antimikrobiális hatás kizárólag a tok külső felületére értendő.

Technikai részletek

Kompatibilitás
Anyag Műanyag
Típus Oldalra nyíló
Neked ajánljuk

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Telenor üzletekben.

Fenti ajánlataink Telenor Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Telenor által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak telenoros SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.