Samsung Smart Clear View tok, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Misztikus Bronz

Elegáns formavilága révén a tok elölről és hátulról is védelmet biztosít a készüléked számára, miközben az ablakos kialakításnak és a speciális felhasználói elemeknek köszönhetően akár még a képernyő megérintése nélkül is használhatod a telefonodat. Az antimikrobiális technológia pedig a te biztonságodról gondoskodik.2, 3

A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!

2. Javasoljuk, hogy a Vezeték nélküli töltésmegosztás használata előtt vedd le a Galaxy Note20 vagy Note20 Ultra tokját.
3. Antimikrobiális funkciójának ellátása érdekében ezt a terméket cink pyrithion biocid anyaggal kezelték. Az antimikrobiális tulajdonság nem védi teljesen a felhasználókat a baktériumok ellen, és nem nyújt védelmet a vírusok ellen, ideértve a Covid-19-et is. Az antimikrobiális hatás a felhasználási feltételektől függően változhat. Az antimikrobiális bevonat csak a telefontok külső részét érinti. További részletekért látogass el a www.samsung.com weboldalra. Amennyiben aggályaid merülnének fel, vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. Allergiás reakció esetén fordulj egészségügyi szakemberekhez.

Technikai részletek

Kompatibilitás
Anyag Műbőr
Típus Oldalra nyíló

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Telenor üzletekben.

Fenti ajánlataink Telenor Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Telenor által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak telenoros SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.