Samsung Smart Clear View tok S Pennel, Samsung Galaxy S21 Ultra, fekete

Termékkód: EF-ZG99PCBEGEE

A Smart Clear View tokot kissé átalakítottuk, hogy elférjen benne a Galaxy S21 Ultra 5G nagy kiegészítése - az S Pen. Egyszerűen helyezd az S Pen-t a belső tartóba, hogy mindig kéznél legyen, ha szükség van rá!

Az elülső fedéllel és a hátsó tokkal a Smart Clear View tok a telefonodat körülvevő biztonságot nyújt. Emellett, szorosan illeszkedik, hogy a külső részek, például a kamera és a gombok is védve legyenek.

Az antimikrobiális bevonatú Smart Clear View tok meggátolja a mikrobák szaporodását, így védelmet nyújt bizonyos baktériumokkal szemben. Aggódj kevesebbet a bacik miatt, és foglalkozz azzal, ami kéznél van!1

A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!

*A Galaxy S21 5G, S21+ 5G és S21 Ultra 5G Smart Clear View tok külseje megfelel a FITI Tesztelő és Kutató Intézet által megállapított antimikrobiális hatás követelményeinek. *Az antimikrobiális hatás érdekében ez a termék egy Cink Pirithion nevű biocid anyaggal lett kezelve. *Az antimikrobiális hatás nem nyújt teljeskörű védelmet a baktériumok ellen és semmilyen védelmet nem nyújt a vírusok ellen, a Covid-19-et is beleértve. *Az antimikrobiális hatás eltérhet a használat körülményeitől függően. *Az antimikrobiális hatás kizárólag a tok külső felületére értendő.

Technikai részletek

Kompatibilitás
Típus Oldalra nyíló

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Telenor üzletekben.

Fenti ajánlataink Telenor Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Telenor által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak telenoros SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.