Új

Xiaomi Mi Smart Band 5, fekete

Megnövelt kijelzőméret, akár 14 napos üzemidő, precíz pulzusmérés és alvásfigyeléssel. 
 

1,1"-es AMOLED
KIJELZŐ
A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!

Nagy, 1,1” dinamikus színes kijelző - Minden egy képernyőn

Körülbelül 20%-kal tovább növekedett a megjelenítési terület*, így a bejövő hívások, üzenetek és riasztások könnyebben láthatók, és bevezetnek a dinamikus óralapok új korszakába.

11 professzionális sportmód

Elsőként támogatja a jógát, az evezőgépet, az ugrókötelet és még sok minden mást, pontosan figyelemmel kísérve és elemezve minden mozdulatod. Figyelemmel kíséri és elemzi a pulzusod, a szívritmusod és az elégetett kalóriát, hogy segítsen elérni a súlycsökkentési céljaid.

Evezőgép, Elliptikus tréner, Jóga, Kültéri futás, Kültéri kerékpár, Medencés úszás, Szobabicikli, Ugrókötél, Futópad, Séta, Szabad gyakorlat. 

24 órás intelligens pulzusmérés - Észrevehetsz bármit, amit a megszokottól eltérő

Az algoritmusok és a hardver átfogó frissítése révén akár 50%-kal is javulhat a megfigyelési pontosság olyan szabálytalan mozgásokkal járó testmozgások esetén, mint a terepfutás, hegymászás, túrázás stb. Rezgő emlékeztetők jeleznek, amikor szokatlanul magas a pulzusod.

24 órás alvásfigyelés - Könnyű aludni egy jót

Az alvás-elemző technológia frissítései további 40%-kal növelték a pontosságot, lehetővé téve az alvásminták professzionális értelmezését, és tudományos tanácsokat nyújtanak az alvási problémák, például az álmatlanság gyors javításához.

Teljesen új női egészségügyi nyomon követés a havi ciklus rögzítése és emlékeztetése céljából

Rögzíti a menstruációs ciklust és az ovulációs fázist, és előzetesen hasznos emlékeztetőket ad. Minél többet használod, annál jobban megért téged.

Technikai részletek

Fizikai jellemzők
Súly 11,9 g
Méret 46.95 × 18.15 × 12.45 mm
Egyéb jellemzők
IPX Szabvány 5ATM
Csatlakozás Vezeték nélküli
Vezetékes és vezetéknélküli kapcsolat
Bluetooth Van
Bluetooth verzió Bluetooth 5.0
Kiemelt jellemzők
Szenzorok Gyorsulásmérő, Gyro érzékelő, Pulzusmérő
Neked ajánljuk

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Telenor üzletekben.

Fenti ajánlataink Telenor Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Telenor által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak telenoros SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.