Samsung Galaxy Watch 3 (45mm, Rozsdamentes acél), Misztikus Fekete

Termékkód: SM-R840NZKA

Az eddigi legfejlettebb Samsung egészségfigyelő a csuklódon

Az óra, amely vigyáz rád! A Galaxy Watch3 órában a hatékonyság és a megbízható egészségfigyelő technológia egyesül – e kettőből született ez a prémium minőségű, klasszikus külsejű eszköz. Az eddigi legfejlettebb Samsung okosóra, a Galaxy Watch3 segítségével gond nélkül figyelemmel követheted a mindennapjaidat és az egészségedet.

GPS
NAVIGÁCIÓ
8GB
TÁRHELY
340 mAh
AKKUMULÁTOR
1,4"-es AMOLED
KIJELZŐ
A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!

Nagyobb kijelző, mégis könnyebb és vékonyabb kialakítás a kényelmes viselet érdekében

A kifinomult, elforgatható keret még inkább kiemeli azt, amire a nagyobb képernyőn érdemes odafigyelni. A Galaxy Watch3 vékonyabb, kisebb, és mintegy 15%-kal könnyebb, míg a karcsúsított keretnek és a kifinomult formatervezésnek köszönhetően előnyösen kiemeli viselője csuklóját.1

Prémium minőség az utolsó részletekig

A Galaxy Watch3 megjelenését a prémium valódi bőr szíj teszi teljessé. A koptatott bőr természetes megjelenést sugároz, megfordítva pedig láthatóvá válik a megerősített bőr, amely véd a elszíneződéstől.

Szépsége okossággal párosul

Tedd teljessé a Galaxy Watch3 jellegzetes megjelenését, válassz az óralapok legszélesebb kínálatából, amelyek közül mindegyik lenyűgözően illik az óra elegáns alakjához. Alkosd meg saját kombinációdat több mint 40 lehetőséggel, és lásd át egy pillanat alatt az összes hasznos információt, miközben könnyedén eléred kedvenc alkalmazásaidat.

Lélegezz fel a beépített oxigénmérésnek köszönhetően!

A Galaxy Watch3 piros LED-ek és infravörös sugarak segítségével becsüli meg SpO2-szintedet, vagyis a véráramodban lévő oxigén mennyiségét. Mivel ez az oxigéntelítettség közvetlenül kapcsolódik a fizikai teljesítményhez, a Galaxy Watch3 segítségével új szintre emelheted az edzéstervedet.2,3

Zuhanásészlelés, amely életet menthet

Menj, fedezz fel mindent félelem nélkül. A Galaxy Watch3 továbbfejlesztett gyorsulásmérőjével automatikusan észleli a komoly zuhanásokat, és riasztást küld sürgősségi kapcsolattartódnak, amelyben megjelöli a tartózkodási helyedet is.4,5,6,7

Te csak aludj, mint a bunda

A Galaxy Watch3 rögzíti a REM ciklusaidat, a mély alvásaidat és a teljes alvási idődet, és pontszámot ad rá, hogy javítsa a pihenésed minőségét. A Samsung oktatóanyagokat és alvási tippeket küld közvetlenül az eszközödre, így segítve megérteni és minőségibbé tenni az alvásodat.8

Fejlődj minden lépéssel!

A Galaxy Watch3 futási útmutatójától útközben tippeket kapsz, hogy jól tartsd a lépést. A fejlett algoritmus elemzi, hogyan mozogsz, és ez alapján segít javítani a formádat és megelőzni a sérüléseket. Még VO2 max értékeket is mérhetsz, és nyomon követheted a napi, heti és havi teljesítményedet közvetlenül a telefonodon.9

Hogy könnyebb legyen a társalgás

Amikor új szöveges üzenetet kapsz, a Galaxy Watch3 megjeleníti a csevegési előzményeket, így könnyedén követheted a beszélgetést. A képeket extra érintés nélkül is megtekintheted, így még könnyebb lesz hangulatban maradni futás közben.10,11

Az IP68 a tesztelési feltételek alapján: legfeljebb 1.5 méter mély édesvízbe merítés legfeljebb 30 percen keresztül. Tengerparton vagy medencében történő használat nem ajánlott.
Megfelel az Egyesült Államok katonai szabványának (MIL-STD-810G)


1.    Az adatok a Galaxy Watch3 45 mm-es rozsdamentes acél és a Galaxy Watch 46 mm-es rozsdamentes acél modelleket hasonlítják össze. A mérésekben eltérések fordulhatnak elő a mért helyzet alapján.
2.    Az elérhetőség országonként vagy régiónként változhat.
3.    Az SpO2 a perkután oxigén telítettségi szintjét jelenti. Az embereknél a normális szint kb. 95-100% között van. Bizonyos tényezők, mint az erőteljes testmozgás, a levegőben lévő oxigén mennyisége, a tengerszint feletti magasság és a különféle egészségügyi állapotok alacsonyabb mért értékeket eredményezhetnek.
4.    A Galaxy Watch3 segélyhívást és -üzenetet is képes kezdeményezni, ha viselője komoly zuhanást szenvedett el, és úgy tűnik, hogy nem mozog.
5.    A Galaxy Watch3 nem képes minden zuhanást észlelni.
6.    Fizikailag minél aktívabb vagy, annál valószínűbb, hogy zuhanásészlelést váltasz ki erőteljes aktivitásoddal, amely esésnek tűnhet.
7.    Riasztási hívások és üzenetek küldéséhez hálózati kapcsolatra és okostelefon-párosításra van szükség.
8.    Az óra alváskezelési funkciói (REM ciklusok, mély alvás és teljes alvási idő) önállóan használhatók, de az alvási pontszám megtekintéséhez okostelefon-párosítás ajánlott. A részletes információk csak párosított okostelefonon érhetők el.
9.    A részletes táblázat csak párosított okostelefonon érhető el.
10.    A támogatott üzenetküldő alkalmazások országonként vagy régiónként változhatnak.
11.    A Galaxy Watch3 órán Wi-Fi/LTE kapcsolat szükséges, a funkció használatához pedig okostelefonnal való párosítás szükséges.

 

Technikai részletek

Fizikai jellemzők
Súly 53,8 g
Méret 46.2 x 45.0 x 11.1 mm
Egyéb jellemzők
Akku kapacitása 340 mAh
IPX Szabvány 5ATM / IP68
Csatlakozás Vezeték nélküli
Vezetékes és vezetéknélküli kapcsolat
Wi-Fi Van
Bluetooth Van
Bluetooth verzió Bluetooth 5.0
NFC támogatás Igen
Kiemelt jellemzők
Szenzorok Gyorsulásmérő, Gyro érzékelő, Pulzusmérő

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Telenor üzletekben.

Fenti ajánlataink Telenor Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Telenor által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak telenoros SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.