Új

Huawei Watch GT3 46mm Elite Edition, rozsdamentes acél

Egy igazi remekmű, az elegáns 46 mm-es számlap megvilágítja a 3D hajlított üveget, lágy, vízszerű fényt adva. Leegyszerűsített óratok-kialakítást és magasfényű felületet kapott, ízléses szíjak kíséretében a modern, kifinomult megjelenés érdekében.

Állítsd össze a csomagod!
Tartozék listaár
129 990 Ft
Online kedvezmény

-6 500 Ft

Kedvezményes tartozék ár
123 490 Ft

 Raktáron a  kiválasztott színből, 3 munkanapon belül szállítjuk!
A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk!

Kosárba rakom
Válassz tarifát vagy lépj be, ha már Telenoros vagy
Válassz fizetési módot
Számlás tarifák esetén kamatmentes részletre is vásárolhatsz.
Tudj meg többet a Részletfizetésről
Válassz készülékbiztosítást
Tudd biztonságban a készüléked. Készülékbiztosítás csak vásárláskor köthető, de bármikor lemondható.
MOST AZ ELSŐ HÓNAP 0 FT!
Tudj meg többet a Készülékbiztosításról
Fizetendő
Itt láthatod az összes költséget melyet egyösszegben, majd havonta fizetsz.
Egyszeri költségek
Készülék listaár
Hűségidő kedvezmény
Kedvezményes készülék ár
Kezdőrészlet
Szállítási költség
0 Ft
Egyszeri költségek
Rendszeres költségek
tarifa
Készülékrészlet
Készülékbiztosítás havidíj
Havonta fizetendő
Időszakosan fizetendő
A vásárlásod során fizetőképességi vizsgálatot végzünk, aminek eredménye alapján változhat a fizetendő végösszeg.
Ha a fizetőképességi vizsgálat során előleg fizetését állapítjuk meg a befizetett összeg nem vész el, hanem jóváírjuk a havi számládon, azaz a havonta fizetendő összeget csökkenti.
Tudj meg többet az online vásárlásról!
Melyik számodhoz vásárolsz készüléket?
Kérd új előfizetéssel, vagy vásárold a készüléket meglévő számodhoz

Egy izgalmas fordulat
Egyszerűen fordítsd el a „forgatható koronát" az alkalmazások kicsinyítéséhez vagy nagyításához és hogy gyorsan elérd a kívánd funkciókat. A magas frissítési aránynak köszönhetően könnyedén beállíthatod a hangerőt és az ébresztési időt még akkor is, ha nedves a kezed azért, hogy egy zökkenőmentes élményben részesülj.

Pontos pulzusmérés
A továbbfejlesztett pulzusmérő funkció köralakú elrendezésű nyolc fotódiódát és két fényforrást alkalmazva, illetve óraüveglencsével kombinálva kényelmes viseletet biztosít, miközben csökkenti a külső fény interferenciát. Az AI algoritmus tovább lett fejlesztve annak érdekében, hogy kiszűrje a zajos jeleket, még a legkeményebb edzések közben is, a pontosság javításáért, a pulzusmérés, egészségi adatok és a véroxigénszint mérések esetén.

Kétsávos ötrendszerű GNSS
A GPS, Beidou, GLONASS, Galileo és QZSS műholdrendszereket támogató óra erősebb anti-interferencia teljesítményt nyújt, ami hatékonyan javítja a kültéri helymeghatározó jelek erősségét és stabilitását. Az edzések pontosan rögzíthetők, és minden egyes mozdulat számít. A HUAWEI WATCH GT 3 L1 és L5 kétsávos jelei jobb jelimmunitást biztosítanak, lehetővé téve a pontos helymeghatározást.

Tartós akkumulátor üzemidő, vezeték nélküli töltés
A HUAWEI WATCH GT 3 támogatja a vezeték nélküli töltést5, így a telefonod használhatod fordított töltésre, ha esetleg otthon felejted a töltőt5, ezzel búcsút intve a lemerüléstől való aggódásnak. Teljes feltöltéssel a HUAWEI WATCH GT 3 46 mm akár 14 napos1 akkumulátor üzemidőt is biztosíthat, hogy teljes mértékben készen állhass egy pontosan monitorozott edzésre.

Egész napos SpO2 Monitorozás
A vér oxigéntelítettsége (SpO2) egy létfontosságú mérték, amely tükrözheti a szervezet oxigénellátását. A HUAWEI WATCH GT 3 automatikusan a nap 24 órájában SpO2 monitorozást biztosít, függetlenül attól, hogy éppen dolgozol, edzést végzel vagy alszol, így védve az egészségedet egész napon át.11

Egész napos gondoskodás
Az óra képes nyomonkövetni az alvásod, hogy segítsen kialakítani a számodra ideális alvási rutint, figyelemmel kíséri a pulzusodat, monitorozza légzésed és segít enyhíteni a feszültséget, ha stresszes időszakod van. Hölgyek, jó hírünk van! A HUAWEI WATCH GT 3 képes a menstruációs ciklusotok és testetek állapotának figyelésére13, hogy nektek csak arra kelljen figyelni, hogy élvezzétek az életet.

Intézd hívásaidat az órádon
Csatlakoztasd a HUAWEI WATCH GT 3-mat okostelefonodhoz Bluetooth-on keresztül, ha éppen nem tudsz telefonközelben lenni, mert a szabadban edzel, házimunkát végzel vagy éppen főzöl és élvezd a könnyű hozzáférést hívásnaplódhoz, utasítsd el, vagy vedd fel bejövő hívásaid az órádon zökkenőmentesen.

1, A HUAWEI laboratóriumi tesztjei alapján. A tényleges használat a termékkülönbségektől, a felhasználói szokásoktól és a környezeti változóktól függően változhat.
HUAWEI WATCH GT 3 46 mm:
Az akkumulátor 14 napos akkumulátor üzemidőre képes az alábbi feltételek szerint: 30 perc Bluetooth hívás hetente, 30 perc zenelejátszás hetente, pulzusfigyelés engedélyezett, HUAWEI TruSleep™ engedélyezett az alvás során, 90 perc edzés minden héten (GPS-kompatibilis), az üzenetértesítések engedélyezve (50 SMS, 6 hívás és 3 riasztás naponta), a képernyő naponta 200 alkalommal bekapcsolva.
Az akkumulátor 8 napos akkumulátor üzemidőre képes az alábbi feltételek szerint: 30 perc Bluetooth hívás hetente, 30 perc zenelejátszás hetente, pulzusfigyelés engedélyezett, HUAWEI TruSleep™ engedélyezve az alvás során, 180 perc edzés hetente (GPS-kompatibilis), üzenetértesítések engedélyezve (50 SMS, 6 hívás és 3 riasztás naponta), a képernyő napi 30 percre bekapcsolva.
HUAWEI WATCH GT 3 42 mm:
Az akkumulátor 7 napos akkumulátor üzemidőre képes az alábbi feltételek szerint: hetente 30 perc Bluetooth hívás, hetente 30 perc zenelejátszás, pulzusfigyelés engedélyezett, HUAWEI TruSleep™ az alváshoz engedélyezve, stresszfigyelés engedélyezve, 180 perc edzés hetente (GPS engedélyezve), üzenetértesítések engedélyezve (50 SMS, 6 hívás és 3 riasztás naponta), a képernyő napi 30 percre be van kapcsolva.
Az akkumulátor 4 napos akkumulátor üzemidőre képes az alábbi feltételek szerint: 30 perc Bluetooth hívás hetente, 30 perc zenelejátszás hetente, pulzusfigyelés engedélyezett, HUAWEI TruSleep™ az alváshoz engedélyezett, 180 perc edzés hetente (GPS-kompatibilis) ), üzenetértesítések engedélyezve (50 SMS, 6 hívás és 3 riasztás naponta), a képernyő napi 30 percre bekapcsolva.

11,A oxigéntelítettség (SpO2) a vérben lévő oxigénhez kötött hemoglobin teljes térfogatának százalékos aránya, azaz a vér oxigénkoncentrációja a vérben.

13, A termék vizsgálati adatai és eredményei csak tájékoztató jellegűek, nem diagnosztikai vagy orvosi felhasználásra szolgálnak. Az iOS rendszert futtató eszközöknél ez a funkció nem támogatott.

Technikai részletek

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Telenor üzletekben.

Fenti ajánlataink Telenor Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Telenor által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak telenoros SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.