Huawei Watch GT2 Pro (Sport kiadás), Éjfekete

A HUAWEI WATCH GT 2 Pro egy ultravékony sportóra, melynek vízállósága 50 méter, az üzemideje két hét, és integrált intelligens funkciókkal rendelkezik, mint például a vezeték nélküli töltés, a HUAWEI TruSleepTM, edzéskövetés, asszisztens, pulzusszám követés, GPS követés és így tovább.

Könnyű és divatos kialakítása, tudományos fitnesz útmutatása és egészségügyi állapot vizsgáló funkciói ideális órává teszik a mindennapi szituációk és profi edzések során.

Állítsd össze a csomagod!
Tartozék listaár
85 990 Ft
Online kedvezmény

-4 299 Ft

Kedvezményes tartozék ár
81 691 Ft

 Raktáron a  kiválasztott színből, 3 munkanapon belül szállítjuk!
A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk!

Kosárba rakom
Válassz tarifát vagy lépj be, ha már Telenoros vagy
Válassz fizetési módot
Számlás tarifák esetén kamatmentes részletre is vásárolhatsz.
Tudj meg többet a Részletfizetésről
Válassz készülékbiztosítást
Tudd biztonságban a készüléked. Készülékbiztosítás csak vásárláskor köthető, de bármikor lemondható.
MOST AZ ELSŐ HÓNAP 0 FT!
Tudj meg többet a Készülékbiztosításról
Fizetendő
Itt láthatod az összes költséget melyet egyösszegben, majd havonta fizetsz.
Egyszeri költségek
Készülék listaár
Hűségidő kedvezmény
Kedvezményes készülék ár
Kezdőrészlet
Szállítási költség
0 Ft
Egyszeri költségek
Rendszeres költségek
tarifa
Készülékrészlet
Készülékbiztosítás havidíj
Havonta fizetendő
Időszakosan fizetendő
A vásárlásod során fizetőképességi vizsgálatot végzünk, aminek eredménye alapján változhat a fizetendő végösszeg.
Ha a fizetőképességi vizsgálat során előleg fizetését állapítjuk meg a befizetett összeg nem vész el, hanem jóváírjuk a havi számládon, azaz a havonta fizetendő összeget csökkenti.
Tudj meg többet az online vásárlásról!
Melyik számodhoz vásárolsz készüléket?
Kérd új előfizetéssel, vagy vásárold a készüléket meglévő számodhoz

A technológia és a művészet találkozása

A kopásálló zafír óraüveg zökkenőmentesen párosul a titán vázzal a könnyű és masszív kialakítás érdekében. A fényes és bőrbarát kerámia hátlap kényelmes viseletet biztosít. Kifinomult kivitelezésével a HUAWEI WATCH GT 2 Pro a művészet és a technológia tökéletes egyensúlyát ötvözi.

Élj együtt a természettel

Emeld fel a csuklódat és tudd meg mikor van napkelte, naplemente, holdkelte, holdnyugta, majd készülj fel a szabadtéri kalandokra. Ezen felül a 8 féle holdfázis, például újhold, telihold, stb., valamint az árapály előrejelzés lehetővé teszi, hogy megfigyelhesd az eget és élvezhesd az idő előrehaladtának szépségét.

100 + Edzésmód

Támogatja a pontos adatkövetést több mint 100 edzésmódhoz, beleértve a 17 professzionális módot és a 85 egyedi módot, az okosóra segít végig nyomon követni az edzést. Ezenkívül több mint 10 futóedzéshez párosul hangutasítás3, hogy még több javaslatot adjon a jobb edzéshez.

A professzionális adatok segítenek a jobb edzésben

VO2Max4
A VO2max az inkrementális edzés során mért maximális oxigénfogyasztási sebesség. A VO2max fogyasztás a kardiorespirációs alkalmasságot és az állóképességet tükrözi az edzés teljesítményében.

Regenerációs idő
A regenerációs idő arra az időre utal, amely szükséges ahhoz, hogy a fizikai erőnléted a testmozgás után teljesen regenerálódjon, illetve tükrözi az edzés alatti fizikai kimerültséget.

Személyes edzés útmutató
Az óra rendelkezik több mint 10 előre telepített futó tanfolyammal és hangutasításokat kínál az edzések során. Ezek a tanfolyamok különböző futási célokkal rendelkező felhasználóknak nyújtanak segítséget: új futóknak, fogyni futó embereknek vagy olyan állóképességnek javítására törekvő futóknak. Ezekben a kategóriákban különböző szinteket kínálunk, hogy elkötelezhesse Önt.

Pontos mérés, alacsonyabb energiafogyasztás
A továbbfejlesztett LED-ek és a hátlapon található prémium külső üveg együttműködik az intelligens AI algoritmussal, hatékonyan csökkentve az energiafogyasztást, miközben pontosan mérik az SpO2-t vagy a pulzusszámot, ami hosszabb védelmet nyújt számodra egy töltéssel.

Tudományos alvásfigyelés

A HUAWEI TruSleep™ 2.0 segítségével a HUAWEI WATCH GT 2 Pro tudományosan képes nyomon követni és diagnosztizálni 6 általános típusú alvási problémát, miközben javaslatokat nyújt a jobb pihenés érdekében.7 Alvás közben az óra figyeli a pulzusodat, elemzi a légzésedet és díjakat ad az alvás minőségi pontszámaid alapján.

Vezesd le a stresszt

A nagy munkaterhelés és a rohanó élet néha nyomás alá helyezhet téged. A HUAWEI TruRelax ™ technológián alapuló HUAWEI WATCH GT 2 Pro egész napos stresszmonitorozást kínál és éjjel-nappal gondoskodik az egészségedről. Próbálj légzés gyakorlatokat végezni a stressz oldása és a hangulat megfelelő időben történő szabályozása érdekében.

Vezetékes töltés, hatékony élet

Az akár két hetes akkumulátor üzemidő folyamatos energiát biztosít a produktívabb életed érdekében. 5 perc vezeték nélküli gyorstöltéssel akár 10 órán keresztül is használható. Támogatja a telefonról történő fordított töltést is, ha nincsen éppen nálad töltő.8

Zenehallgatás telefon nélkül is

Tárolj akár 500 dalt9 és párosítsd órádat a HUAWEI FreeBuds Pro-val. Fuss vagy kocogj a kedvenc zenéidet hallgatva telefon nélkül is.

Telefonálj az órád segítségével

Hívásokat fogadhatsz, elutasíthatsz vagy elnémíthatsz és a telefon Bluetooth kapcsolata révén közvetlenül az órádon ellenőrizheted az előzményeket.

Az összes funkciót sem orvosi felhasználásra, sem bármilyen betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére nem tervezték. Minden adatot és mérést csak személyes használatra szabad felhasználni.

3.    A támogatott nyelv kizárólag az angol.
4.    A VO2Max kizárólag a kültéri futások során mérhető.
7.    Ezt a funkciót nem orvosi eszköznek tervezték és nem célja bármilyen betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. Minden adatot és mérést csak személyes használatra szabad felhasználni.
8.    Az akkumulátor üzemidő 10 óra következő helyzetekben: Ha a pulzusmérés engedélyezve van, a HUAWEI TruSleep ™ alváshoz engedélyezve van, 90 perc edzés minden héten (GPS engedélyezve), 30 perc zene lejátszása hetente, Bluetooth bekapcsolva, minden héten 30 perc hívás Bluetooth kapcsolattal, engedélyezve az üzenetértesítések (50 SMS-üzenet, 6 hívás és 3 riasztás naponta), a képernyő napi 200-szor be van kapcsolva. A HUAWEI laboratóriumi tesztjeinek eredményei alapján. Az akkumulátor élettartama változhat a termékkülönbségről, a felhasználói szokásokról és a környezeti változókról.
9.    Az adatok a HUAWEI laboratóriumából származnak. A zene tárhelye kb. 2 GB.


 

Technikai részletek

Fizikai jellemzők
Súly 52 g
Méret 46,7 x 46,7 x 11,4 mm
Egyéb jellemzők
Akku kapacitása 455 mAh
IPX Szabvány 5ATM
Csatlakozás Vezeték nélküli
Vezetékes és vezetéknélküli kapcsolat
Bluetooth verzió Bluetooth 5.1
Kiemelt jellemzők
Szenzorok Fényérzékelő, Gyorsulásmérő, Gyro érzékelő, Pulzusmérő
Neked ajánljuk

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Telenor üzletekben.

Fenti ajánlataink Telenor Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Telenor által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak telenoros SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.