Utolsó darabok

Huawei Watch Fit, Mentazöld

A HUAWEI WATCH FIT egy csúcskategóriás intelligens óra, 50 m-es vízállósággal, színes képernyővel, teljes képernyős érintéssel és oldal gombos vezérléssel.

Az intelligens funkciók mint például a pulzusmérés, GPS-helyzetmeghatározás, edző társ (12 fitnesz tanfolyam és animált edzés), 96 edzésmód, alvásfigyelés, emlékeztetők, a vér oxigén monitorozása és a telefonon történő zenelejátszás vezérlése.

A Huawei Watch Fit tökéletes társ lesz az okostelefonod mellé, amely segíteni fogja az edzéseket, egészséged nyomonkövetését és a mindennapi produktivitásodat is!

1,64" AMOLED
KIJELZŐ
180 mAh
AKKUMULÁTOR
GPS
HELYMEGHATÁROZÁS
A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!

A gyönyörű 1,64" -es téglalap alakú AMOLED kijelzővel és 280 x 456 HD felbontással2 a HUAWEI WATCH FIT ultra-tiszta és széles nézési élményt nyújt. Az automatikus fényerő beállítás jobb napfényben történő megtekintést kínál, amíg a hat Always-On3 óraszámlap lehetővé teszi hogy kifejezd személyes stílusodat és hangulatodat az adott napon.

Frissítsd fel a mindennapi stílusodat

A téma testreszabása a mindennapi megjelenéshez különböző színes óraszámlapokkal4. A hivatalos óraszámlapokon kívül a Watch Face Store-ban rengeteg lenyűgöző óraszámlap van, amelyek közül választhatsz. Ezenkívül testreszabhatod sajátodat bármilyen fényképpel a mobileszközödről.5

A texturált matt órakeret tökéletesen párosul a színes és puha szíjakkal a prémium és masszív kialakítás érdekében. A HUAWEI WATCH FIT mindig kifinomult és divatos megjelenést kölcsönöz neked.

Könyebb kialakítás, hosszabb üzemidő

A hihetetlenül vékony és könnyű HUAWEI WATCH FIT a megnövelt akkumulátor teljesítménny is csupán 21 gramm7 így tökéletes társ az egész napra. A kettős lapkakészlet architektúrával és energiatakarékos algoritmusokkal az óra üzemideje akár 10 nap is lehet. A gyorstöltési technológiával pedig az óra akár egy egész napot képes üzemelni, mindössze 5 perces töltéssel.8

Személyiedző az órádban

Kezd el bármikor az edzést a HUAWEI WATCH FIT használatával és szabadulj meg az edzésgyakorlat demonstráló videók keresgélésétől. Ez az óra 12 féle edzés animációval9 rendelkezik, mint például Gyakorlatok a munkahelyen, a teljes test nyújtása, a has edzés és 44 sztenderd mozgásbemutatót tartalmaz. Hozd ki a legtöbbet a szabadidődből, például kávészünet vagy hétvégi lustálkodás időtartalma helyett, hogy fitt maradj ezzel az okosórával.

96 edzésmód

A HUAWEI WATCH FIT pontos és valós idejű edzésmutatókat biztosít a 11 professzionális sportmódhoz, beleértve a futást, az úszást és a kerékpározást. A 85 egyedi edzésmód lehetővé teszi, hogy felszabadítsd lehetőségeidet, legyen szó jógáról vagy nagy intenzitású intervallum edzésről, az óra nyomon követi a valós idejű pulzusszámodat, a kalóriákat és az edzés időtartamát is.

Találd meg a legjobb ritmusodat

Egy beépített GPS-érzékelővel, 5 ATM10, AI pulzus algoritmussal és innovatív érzékelőkkel a HUAWEI WATCH FIT minden edzésmódra fel van készülve. Ez az óra valós idejű mérőszámokat, tudományos hatásértékeléseket és szakmai útmutatást nyújtva segít jobban edzeni.

0-24-es pulzusfigyelés

A HUAWEI TruSeen™ 4.0 pulzusmérő technológiának köszönhetően ez az intelligens óra napközben is valós időben tudja pontosan nyomon követni a pulzusodat, még alvás közben is, illetve időben észleli, hogy pulzusod meghaladja-e a normál tartományt és emlékeztetőt küld, hogy egész napos egészségvédelmet nyújtson neked.12

Vér oxigéntelítettség érzékelés13

A vér alacsony oxigéntelítettségének (SpO2) nagyon alacsony szintje egészségügyi problémákat okozhat. Próbáld viselni HUAWEI WATCH FIT-et és kezd el egy egyszerű érintéssel az SpO2 mérést. Az óra néhány másodperc alatt pontosan megmutatja az mérési adatokat és tanácsokat ad az egészségére való odafigyelésről.

Készülj fel a különleges napokra

Kövesd nyomon a menstruációs ciklusaidat14 és becsüld meg az ovuláció dátumát az okosóra segítségével. A HUAWEI WATCH FIT emlékeztetőket küldhet neked a nyilvántartás szerint és segít felkészülni a különleges napokra.

Jobb alvásfigyelés

A pulzus és a HUAWEI TruSleep™ 2.0 alváskövetési technológia alapján ez az óra képes pontosan rögzíteni az alvási állapotot és elemezni az alvás minőségét, valamint több mint 200 tudományos tanácsot15 nyújt az alvás minőségének javítása érdekében.

Vezesd le a stresszt

A HUAWEI TruRelax™ technológia és az egész napos stresszkövető algoritmus hatékonyan figyelemmel kísérheti a stressz szintjét, hogy megtudja, feszült-e.16 Próbáld meg követni a javasolt irányított légzési gyakorlatokat, hogy old a stresszt, amikor stresszes állapotban vagy.

Azonnali értesítések

A HUAWEI WATCH FIT emlékeztetőket küldhet az SMS-ekről, bejövő hívásokról, naptáreseményekről és más közösségi média alkalmazásokról, így már nem maradsz le semmilyen fontos dologról.

Személyi asszisztens a számodra

Mostantól jobban irányíthatod a zene lejátszását16, fényképet készíthetsz távvezérléssel17 vagy pillanatok alatt megtalálja telefonját ezzel az okosórával. Használhatsz más funkciókat is, mint az Időjárás, Riasztás, Időzítő, Stopper, Zseblámpa.

*Az összes funkciót sem orvosi felhasználásra, sem bármilyen betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére nem tervezték. Minden adatot és mérést csak személyes használatra szabad felhasználni.

2.    Az adatok a Huawei laboratóriumaiból származnak.
3.    Az Always-On funkció megnövelheti az akkumulátor fogyasztását.
4.    A Huawei Watch Face Store csak az Android készülékeken érhető el és az elérhetősége függhet a régiótól.
5.    Támogatja az órában egyszerre akár 5 fénykép tárolását. Ez a funkció nem támogatott, ha iOS-telefonhoz csatlakozik.
7.    Az adatok a Huawei laboratóriumaiból származnak. A tömeg nem tartalmazza a szíjat.
8.    A HUAWEI laboratóriumi tesztjeinek eredményei alapján. Az akkumulátor élettartama a tényleges használati helyzettől függ. Az akkumulátor 10 napig bírja a következő helyzetekben: 24 órás kopás, engedélyezve a pulzusmérést, HUAWEI TruSleep™ alváshoz, 30 perc edzés minden héten (GPS engedélyezve), üzenetértesítések engedélyezve (50 SMS, 6 hívás és napi 3 riasztás), a képernyő napi 200 alkalommal bekapcsolva. Az akkumulátor 7 napig bírja a következő helyzetekben: A nap 24 órájában kopott, engedélyezve a pulzusmérést, a HUAWEI TruSleep™ alváshoz engedélyezve, 60 perc edzés minden héten (GPS engedélyezve), üzenetértesítések engedélyezve (50 SMS, 6 hívások és napi 3 riasztás), a képernyő naponta 500-szor be van kapcsolva.
9.    Ez a szolgáltatás az OTA frissítéseken keresztül érhető el.
10.    Az 5 ATM besorolású víznek megfelelő eszközök vízállósága 50 méter az ISO 22810: 2010 szabvány szerint. Ez azt jelenti, hogy sekélyvízi tevékenységekhez, például medencében vagy óceánban való úszáshoz használhatók. nem használható búvárkodáshoz, vízisízéshez vagy egyéb olyan tevékenységekhez, amelyek nagy sebességű vizet vagy sekély mélység alá merülnek. A vízálló óvintézkedésekről a https://consumer.huawei.com/hu/support/content/en-us00738723/ címen olvashatsz bővebben.
12.    Az alacsony pulzusszámú riasztás nem támogatott iOS rendszeren.
13.    Az oxigéntelítettség az oxigénnel telített hemoglobinnak a vér összes hemoglobinjához viszonyított hányadára utal. Ez a termék nem orvosi eszköz és nem célja bármilyen betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. A rendelkezésre állás régiónként változhat.
14.    Ez a szolgáltatás nem támogatott, ha iOS-telefonhoz csatlakozik. Az elérhetőség régiónként változhat.
15.    Az elérhetőség régiónként változhat.
16.    Ez a szolgáltatás nem támogatott, ha iOS-telefonhoz csatlakozik.
17.    Ezt a funkciót csak az EMUI 8.1 vagy újabb rendszert futtató telefonok támogatják, és iOS-telefonhoz csatlakoztatva nem támogatott.


 

Technikai részletek

Fizikai jellemzők
Súly 21 g
Méret 46 x 30 x 10,7 mm
Egyéb jellemzők
Akku kapacitása 180 mAh
IPX Szabvány 5ATM
Csatlakozás Vezeték nélküli
Vezetékes és vezetéknélküli kapcsolat
Helymeghatározás GPS
Bluetooth Van
Bluetooth verzió Bluetooth 5.0
NFC támogatás Igen
Kiemelt jellemzők
Szenzorok Fényérzékelő, Gyorsulásmérő, Gyro érzékelő, Pulzusmérő

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Telenor üzletekben.

Fenti ajánlataink Telenor Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Telenor által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak telenoros SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.