Huawei Band 4 Pro, Grafit fekete

 Élénkebb Színek, Okosabb Élet
A csodálatos színekkel és kontrasztokkal rendelkező 0,95"-os AMOLED érintőképernyővel, a HUAWEI Band 4 Pro egy lenyűgöző vizuális élményt nyújt számodra.

100 mAh
AKKUMULÁTOR
GPS
HELYMEGHATÁROZÁS
0,95"-es AMOLED
KIJELZŐ
A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!

Az Összes Egyedi Oldalad

Fejezd ki magadat az eszközöd segítségével. A HUAWEI Watch Face Store-ban1 számos óraszámlap közül válogathatsz különböző stílusokban, mint a sport, mesék, technológia, hogy megmutathasd az aktuális hangulatodat.

Oxigén telítettség kimutatása

A vér oxigéntelítettsége (SpO2) az egyik fontos életjellemző, amely tükrözi a test oxigénellátását. A HUAWEI Band 4 Pro támogatja az egyszeri SpO2 szintmérést, segítve a vér oxigénszintjének felismerését bármikor és bárhol,amikor szükség van rá.2

Okos Pulzus Nyomonkövetés

A professzionális optikai eszköznek, a feldolgozó chip-nek és az AI algoritmusnak köszönhetően a HUAWEI TruSeen™ 3.5 pontosan figyeli a pulzusodat és intelligens vibrációs emlékeztetőket küld, ha a pulzusod meghaladja a pulzushatárt.3 Alvás közben az eszköz továbbra is monitorozni fogja az alvásodat, miközben a láthatatlan fény nem okoz zavart.

Figyel a Jobb Alvásodra

Az egészséges alvás az egészséges életmód alapja. A HUAWEI TruSleep™ 2.0 nyomon követi a pulzusodat alvás közben, hogy felismerje az alvás négy fázisát és elemezze az alvásod minőségét. Ez a készlülék amellett, hogy hat különböző alvás problémát képes azonosítani, tudományos ajánlásokat4 is ad a jobb alvás érdekében.

Erőteljes Beépített GPS: Hagyd a Telefonodat Otthon

A beépített GPS-el a HUAWEI Band 4 Pro pontos és gyors helymeghatározási szolgáltatásokat nyújt, hogy felszabadítson téged a telefonodtól. A szabadban végzett edzések, mint például futás, séta, biciklizés, nyíltvizi úszás5 elvégzése után megnézheted a GPS adataidat a térképen.

Feszegesd a Határokat: Beltéri / Kültéri Pro Követés

A HUAWEI Band 4 Pro az összes kedvenc sporttevékenységedet nyomon követi, többféle sportmóddal: kültéri / beltéri futás, kültéri / beltéri biciklizés, kültéri / beltéri séta, egyéb edzés, eliptikus és evezés mód, emellett akár beltéri és nyíltvízi úszás.

Asszisztens a Csuklódon

Emeld fel a csuklódat, hogy ellenőrizhesd az üzenetek vagy telefonhívások értesítéseit. Mindössze egy érintéssel a rendelkezésre áll a Telefon keresése, a Zenelejátszás8 irányítása vagy annak távvezérlése9. Élj egy hatákony életet a HUAWEI Band 4 Pro-val.

Ezt a terméket nem orvosi eszközként tervezték és nem arra, hogy betegségeket diagnosztizáljon, kezeljen, gyógyítson vagy megelőzze azokat. Minden adatot és mérést csak személyes tájékoztatásként szabad felhasználni.

1.    A HUAWEI Watch Face Store kizárólag Androidon érhető el és az elérhetősége régiónként változhat.
2.    Ez a funkció nem orvostechnikai eszköz, és nem célja betegségek diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. Minden adatot és mérést csak személyes referenciaként szabad felhasználni. Ezt a szolgáltatást az iOS nem támogatja. A rendelkezésre állás régiónként változhat.
3.    A felhasználók manuálisan módosíthatják ezt a beállítást.
4.    Előfordulhat, hogy a szolgáltatások nem érhetőek el országtól vagy régiótól függően.
5.    Nyíltvízi úszási mód: beépített GPS-t használ az úszáshoz a tavakban, tengerekben vagy folyókban.
8.    A zenelejátszás vezérlése csak az Android 5.0 vagy újabb operációs rendszert futtató telefonokkal kompatibilis.
9.    Csak azon kamerák esetén támogatott, amelyek EMUI 8.1 vagy újabb verizót futtatnak.

Technikai részletek

Fizikai jellemzők
Súly 25 g
Méret 45 X 19 X 11 mm
Egyéb jellemzők
Akku kapacitása 100 mAh
IPX Szabvány 5ATM
Csatlakozás Vezeték nélküli
Vezetékes és vezetéknélküli kapcsolat
Helymeghatározás GPS
Bluetooth Van
Bluetooth verzió Bluetooth 4.2
Kiemelt jellemzők
Szenzorok Gyorsulásmérő, Gyro érzékelő, Pulzusmérő
Neked ajánljuk

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Telenor üzletekben.

Fenti ajánlataink Telenor Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Telenor által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak telenoros SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.